Tuhdit suklaapannukakut

Tänään päivä käynnistyi tuhtiakin tuhdimpien suklaapannareiden voimin, nami! Banaanipannukakut ovat olleet yksi suosikeistani jo hyvin pitkään ja erilaisia variaatioita on tullut kieltämättä kehiteltyä tässä matkan varrella yhden jos toisenlaisia. Pakko kuitenkin myöntää, että suklaapannarit vievät voiton niistä perinteisistä pannukakuista ihan mennen tullen! Vielä, kun päälle murentaa itse valmistettua raakasuklaata ja lisää mansikoita, sekä banaanisiivuja, niin eipä ole mahdollisuutta epäonnistua aamiaisen kanssa.

Suklaapannukakut

Herkullisen makunsa lisäksi pannukakut on valmistettu tietenkin minulle tyypilliseen tapaan terveellisistä aineosista. Banaania, raakakaakaota, FASTin luonnollista heraa… Suklaan maun voi ihanasti hakea tosiaan terveellisemminkin kuin suoraan sokerista. Sanoisinkin, että resepti on aivan täydellinen juuri sinulle, joka kaipaat viikonloppuusi jotain hyvää, mutta olet esimerkiksi dieetillä tai pyrit muuten sokeriherkkuja välttelemään. Tällä voi toki aloittaa aamunsa ihan viikollakin jos aamuissa on yhtään enempää aamiaisen väsäämiselle. 🙂

Tuhdit suklaapannukakut (GL, M)

  • 1 banaani
  • 3 kananmunaa (laitoin 2 kokonaista ja kolmannesta vain valkuaiset)
  • 1,5 rkl FASTin 100 % luonnollista suklaan makuista heraa
  • 2 tl raakakaakaota
  • Ripaus vaniljaa (joko jauheena tai uutteena)
  • Pieni hyppysellinen suolaa
  • 1 rkl psylliumia

Heitetään kananmunat ja banaani blenderiin. Ja tosiaan selvennökseksi, siksi laitan vain kahden kananmunan keltuaiset, sillä en tahdo pannukakuista liian munakasmaisia. Lisätään joukkoon muut aineosat ja blendataan huolellisesti. Paistetaan pannarit kookosöljyssä ja laitetaan tarjolle. Päälle siivutin puolikkaan banaanin, sulatin suomalaisia mansikoita ja murensin kotitekoista raakasuklaata, joka muuten aivan ihanasti suli lettujen päälle! Kylkeen kahvia niin johan päivä alkaa mukavasti.

Tällaista reseptiä siis tähän perjantaihin, toivottavasti testailette. Muuten viikonloppu on alkanut ainakin täällä mukavissa tunnelmissa. Saanut hoidettua koneella rästihommia ja tarkoitus olisi vielä tänään suunnitella sitä, mitä viikonloppuna voisi blogissa tapahtua. Treenikuulumisia en ole tainnut pitkään aikaan päivitellä, joten jotain siihen liittyvää voisi olla luvassa! Myös ruokapäivä kuvina voisi olla ajankohtainen pienen tauon jälkeen. Ja jos on siis ylipäänsä postaus ideoita, niin niitäkin saa aina ilmoille heittää?

Ulkona näyttää vielä tänään niin kauniille, että taidanpa ottaa pienen happihyppelyn ja käydä juoksemassa!

Oikein ihanaa loppupäivää kaikille! 

Kommentit (2)
  1. hitto kun juuri ehdin tehdä banaanipannukakut vähän erilaisella reseptillä, nää vois olla parempia 😀 No mutta,nää menee huomenna testiin 😛

    1. No kokeilet huomenna. 😉 Nämä ovat kyllä todella herkkuja normi pannareihin verrattuna!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *