Täydellinen poskipuna

Jos minun tulisi valita yksi meikkituote jota ilman en pärjää, se olisi ehdottomasti poskipuna! Ihmettelen aina miksi niin moni vierastaa poskipunan käyttöä tai vaikka ei suoranaisesti edes vierastaisi, niin käyttää sitä todella vähän – jos siis nimeksikään. Itse sudin punaa poskilleni aina ihan huolella, sillä rakastan punaposkia ja toisinaan jätän jopa aurinkopuuteri varjostukset vähemmälle ja teen varjostukset ikään kuin poskipunan avulla. Kiinnitän huomiota myös muiden ihmisten kasvoilla poskipunaan ja se on meikki, jota suosittelisin suomalaisia käyttämään rohkeammin!

Pakkohan ei ole kuitenkaan tehdä ns. mollamaijaposkia, vaan poskipunaa voi käyttää niin monella tapaa. Voit levittää sen limittäin kohti ohimoa, jolloin alueesta ei tule niinkään pyöreä, vaan ennemmin vähän pitkän mallinen. Itse en esimerkiksi koskaan laita poskipunaa pelkästään tuohon poskien pulleimpaan kohtaan, vaan levitän sen aina lomittain. Mielestäni tuolla tapaa lopputuloksesta tulee jopa hieman kasvoja hoikentava sen mollamaijamaisen sijaan. Toki poskipunallakin on lupa leikitellä, joten ei muuta kuin kokeilemaan, mikä toimii omille kasvoille parhaiten!

Olen aina ollut matta poskipunien ystävä ja suosikki sävyni on tähän saakka ollut poikkeuksetta koralli/persikka. Koska olen tummapiirteinen, voin käyttää aika tummankin punertavaa poskipunaa ilman, että se pompahtaa kasvoiltani esiin mitenkään erityisemmin. Toisaalta taas itselleni ei sovi laisinkaan hempeän roosa puna, sillä se jää jotenkin liian hailakaksi eikä oikein korosta kasvojani oikealla tavalla. Tällä hetkellä meikkipussistani löytyy kuitenkin uusi suosikki, joka on kaikkea muuta kuin koralli! Pitkään en ole tosiaan pinkkiä poskipunaa käyttänyt, mutta tämän uutukaisen myötä on pakko sanoa, että on muuten aika kivaa vaihtelua noihin vahvempiin puniin!

Kyseessä on siis Clarinsilta testattavaksi saatu Skin Illusion Blush sävyssä 01 Luminous pink. Se mikä tuotteesta tekee niin erityisen, on sen suloisen pinkki pakkaus, joka on koristeltu sydämin ja rasian kannessa on kätevä peili. Myös itse pakkauksen sisältö on hieman tavallisesta poskipunasta poikkeava, sillä tässä on samassa niin tuo poskipunasieni kuin itse poskipunakin. Mielettömän kätevä esimerkiksi reissulle, johon et voi pakata juurikaan tavaraa mukaan! Itsehän olen tottunut levittämään poskipunan siveltimellä, joten meni hetki opetella levitys tuollaisella sienellä. Yllättävän helposti se kuitenkin onnistuu ja mikä parasta sienellä voit tosiaan levittää poskipunaa poskille pyörivin liikkein ilman, että se tuhrii meikkipohjaa. Ainut miinus ehkä siitä, että väriä tulee helposti liikaa kerralla ellei sientä pyöräytä ensin paperissa tai kämmenellä.

Itse poskipuna on täysin matta ja runsas pigmenttinen. Pieni sipaisu riittää ja mielestäni etenkin tämä pinkki on sävynä sellainen, jota voit käyttää iholle ihan sellaisenaankin ilman muuta meikkiä. Freesaa kasvot kauniisti ja antaa heleän söpön punan poskille. Vai mitä olette mieltä? Itse tykkään tästä kyllä kovasti! Saman sarjan poskipunista löytyy toki vielä tummempiakin tuotteita, eli ainakin koralli ja vielä tummempi havana löytyy Clarinsin valikoimista. Hintaa punalla on ainakin Sokoksen verkkokaupassa 20 euroa.

Kuten kuvasta näkee lopputulos on heleä ja puna sopii ihanasti meikkipohjattomaankin ihoon. Jos täytyy saada nopeasti kasvoihin raikas ilme, on tässä erinomainen kikka!

Löytyykö täältä muita poskipunafriikkejä, joille poskipuna on yksi meikin tärkeimmistä kulmakivistä? Entä mitkä ovat suosikki tuotteenne? :)

On my way

12 vastausta artikkeliin “Täydellinen poskipuna”

 1. Sullehan sopii tällaiset hempeämmät pinkit sävytkin täydellisesti! Poskipuna on mullekin se tuote, jota ilman en osaisi meikata. Mielummin luopuisin aurinkopuuterista kuin poskipunasta, jolla saa kasvot niin helposti virkeän ja freesin näköiseksi :)

  • No kiitos. :) Silti herkemmin valitsen ne persikat ja korallit. :D Oli kyllä kiva saada tämä pinkki tuote testiin, sillä nyt rohkenin tällaistakin punaa kokeilemaan.

   Heh, no siis sama kyllä jos jompi kumpi pitäisi valita. ;)

 2. Onpa nätti!! Mulle jotenkaan ei mun mielestä sovi poskipuna, näytän jotenkin oudolta..

  • Kiitos, samaa mieltä punasta. :) Hmm… Olisitko kokeillut kenties väärää sävyä tai ehkä vaan laittanut sitä väärään kohtaan? En nimittäin usko tuota, sillä mielestäni poskipuna sopii jokaiselle!

  • Oon varmaan laittanut siitä liikaa poskipäillle! Ja haluaisin jotenkin just tollaisen raikkaan tai sitten sellaisen vaaleen marjapuuron värisen! Onko sulla maciltä mitään lempparia?:) ja haluaisin kerrankin matan!

  • Niinpä, voisit kokeilla levittää sen hieman vaakatasossa ja tosiaan ei liikaa tuohon eteen, vaan pidemmälle. :) Macin suosikki on ehdottomasti PEACHES, se on matta ja persikkainen poskipuna. Yksi ihan ehdoton suosikkini!

 3. Poskipuna on itselleni aivan ehdoton! Ilman sitä meikki jää keskeneräisen ja elottoman näköiseksi.

  • Niin samaa mieltä! Monesti meinannut lähteä niin, että vahingossa unohtanut poskipunan ja huomannut kuinka joku vaan puuttuu… Poskipuna on ihan MUST!

 4. Onpa kauniin näköinen! Mäkin tykkään poskipunasta ja käytän sitä usein aika reippaastikin. :)

  • Joo eikö. :) Ja sama täällä, reippaalla kädellä! ;-)

 5. Hei,

  todella kaunis sävy, sopii ihanasti sinulle! :) Mitä luulet, sopiiko poskipuna, jos on taipumusta naaman punoitteluun vai tuleeko silloin pelle-effekti (helposti punastuva / jos kuuma, niin helottaa..). Ja sun huulet, ihanat! Mitä tuotteita sulla on niissä?

  Ihanaa kevättä sinulle! Pidän kovasti blogistasi ja sinun aidosta läsnäolosta, joka välittyy tämän blogin välityksellä.

  – Anna

  • Kiitos! :) Hmm… No siis kyllä itsekin välillä punastelen mutta silti poskipunaa käytän. :) Ehkä voisit käyttää jotain vaaleampaa, ettei kovin tummaa sävyä? Ja huulilla on Macin Creme d`nude.

   Samoin sinne, aivan ihana kuulla tuollaista palautetta! Siispä kiitos. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta