Boheemi kesätyyli

Aina kesän tullen joku boheemius nostaa minussa päätään ja heittäydyn sään sallimissa rajoissa vähän hippimäisemmälle linjalle. Korut lisääntyvät ja kasvavat kokoa, päälle eksyy yhä useammin jotain boheemimpaa ja hiuksia koristavat sulat, sekä erilaiset hiuskorut. Vaikka olen tavallisesti tyyliltäni hyvin minimalistinen, kesällä innostun ja voisi sanoa, että välillä jopa vähän revittelenkin.

Tänään haluankin jakaa teille muutamia ideoita kesän pukeutumiseen ja tyyliin. Kuinka löytää oma festarityyli tai ylipäänsä yhdistellä kesäisiä elementtejä? Veikkaan nimittäin, että yhä useampaa suomalaista vaivaa tämä minimalistisuus ja vaikeus yhdistellä esimerkiksi koruja. Saatetaan hieman arastella, vaikka kesällä voisi mielestäni pukeutua nimenomaan niin paljon huolettomammin ja rohkeamminkin. Siispä nyt viimeistään hankkimaan ne kaikki ihanat korut kesäksi ja vieläpä rohkeasti niitä käyttämäänkin!

GlitterGlitterGlitterGlitter

Yksi suosikki tyyleistäni on kesäisin Pocahontasmainen sekoitus feminiinisyyttä ja maskuliinisuutta. Nahkabikerit (tai remmisandaalit), rikotut farkut, boheemi poncho, isot korut, sekä päähän vielä tiukka kuminauhamainen panta – aivan ihana yhdistelmä kaupungille tai vaikka sinne kesän ensimmäisille festareille. Erityisesti tuolle Glitterin valkoiselle poncholle on pakko antaa ylistystä, sillä se on vain niin ihana! Monikäyttöinen vaate, joka toimii muuten useammallakin kelillä. Jos aurinko paistaa voit sujauttaa alle vaikka bikinit ja farkkushortsit, tai jos kylmyys yllättää, ponchon päälle mahtuu hyvin nahkarotsi tai farkkutakki.

Mielestäni tämänkin asun kuitenkin kruunaavat korut. Kultahan on korujen värisävyistä se oma suosikkini, joka toimii mielestäni myös kesätyylissä erinomaisesti. Jos ihon pinnassa on vieläpä hieman päivetystä, korostuu kulta täydellisesti. Sormiin suuria kleopatramaisia sormuksia, kaulaan pitkä riipus ja korviin suuret korvikset. Erityisesti nämä Glitterin unisieppari korut ovat mielestäni aivan ihania festarikoruja noine pienine roikkuvine sulkakoristeineen.

GlitterGlitter

Kun nyt sitten kerta mainitsin kleopatramaisuuden, niin pakko sanoa, että siinä on toinen tyyli, jota kesäisin rakastan. Suuria, hieman itämaisia korvakoruja ja mieluiten vieläpä koruröykkiöitä. Myös minimalistisemmalla lookilla voidaan mennä, kuten alla olevissa kuvissa itse tein.

Choker koruthan ovat vielä tänäkin kesänä pinnalla ja itse asiassa vaikka olen aina ajatellut, että suuret korvikset chokerin kanssa olisivat liikaa, niin mielestäni tässä tyylissä ne eivät sitä ole! Tiukka kaulakoru ja suuret koruun sointuvat korvikset – miksipä ei! Tämä tyyli on itselleni sellainen, jossa voisin lampsia vaikka sinne festareille tai mennä kesäisen illan viettoon Hernesaareen. Tyylissä on ripaus juhlavuutta mutta se toimii tarvittaessa myös rennompanakin. Pakko tässä kohtaa mainita, että korvikset ovat kyllä sellainen juttu, jolla taiot tyyliin hetkessä juhlavuutta! Hyvä kikka on kantaa aina käsilaukussa mukana jotain suurempia korvakoruja, jotka voi tarpeen vaatiessa sitten sujauttaa korviin. Kesällä, kun saattaa tulla vaikka niitä yhtäkkisiä lähtöjä töistä terassille.

GlitterGlitterGlitterGlitter

Tässä tyylissä on taas puolestaan sitä hippimäisyyttä, jota rakastan! Tukka rennosti letille, nahkainen sulkanauha päähän, hiuskoruja hiuksiin ja suuret värikkäät 70-luvun aurinkolasit. Vaikka talvisin letitän hiuksiani vain ani harvoin, niin kesäisin teen sitä usein. Lettikampauksen ei kuitenkaan tarvitse olla tylsä ja tavallinen, vaan voit koristella sen kauniisti Glitterin pienillä hiuksiin kiinnitettävillä hiuskoruilla, sekä viimeistellä tyylin hiusnauhalla.

Koska tässä lookissa aurinkolasit ovat räväkämmät ja huomiota herättävät, mielestäni myös kengät voivat olla värikkäät. Strassisandaalit ja nilkkakoru viimeistelevätkin kesätyylin, joka sopii mielestäni tämäkin kivasti niin festareille kuin ihan kaupunkielämäänkin. Kesäpukeutumisessa tärkeintä on monikäyttöisyys ja se, että voit samalla tyylillä kulkea paikasta toiseen ja tarvittaessa tehdä niitä äkkinäisiäkin päätöksiä lähteä paikasta a paikkaan b.

GlitterGlitterGlitterGlitter

Yksi ehdottomasti kesään kuuluva juttu ovat sulkakorvakorut! Näihin olen niin heikkona (ollut jo vuosia) ja siksipä kotoani löytyykin useamman väriset sulkakorvikset. Alla olevissa kuvissa näkyvät Glitterin pitkät korvakorut ovat mielestäni aivan mielettömän ihanat ja sopivat kivasti minimalistisempaankin kesätyyliin. Mielestäni näissä on todellakin tyyliä ja yhdistäisin korvikset ehkä mieluiten aika yksinkertaiseen asuun. Kesäpäivänä vaikka tuohon valkoiseen ponchoon ja farkkuihin, kun taas kesäiltana pikkumustaan tai jumpsuittiin. Näillä korviksilla taiot hetkessä tylsästäkin arkiasusta juhlavan!

Glitter

Yksi tyyli jota myöskin rakastan kesällä, on pitkän maksimekon yhdistäminen nahkarotsiin. Jälleen kerran pidän siitä, että tyylissä on ripaus maskuliinisuutta ja samalla myös feminiinisyyttä. Tosin ilman mitään yksityiskohtia tyyli olisi ehkä vähän liian tylsä, joten koruilla ja pannalla haetaan tähänkin lookkiin ripaus kesää!

Tällä kertaa en kuitenkaan halunnut yhdistää asuun vahvempia koruja, vaan halusin pehmentää tyylin kukilla, jotka tuovat mieleen keskikesän ja juhannuksen. Kukkapanta onkin kesän ehdoton ykköshankinta, joka toimii oikeasti aika monenkin asun kanssa. Jotta panta ei olisi liian yksinäinen, kiedoin toiseen käsivarteen vielä hiuksille tarkoitetun kukallisen nahkanauhan ja nilkkaan heitin Glitterin kauniin nilkkakorun. Tennarit tekevät tyylistä käytännöllisemmän, mutta hyvinhän tämä lookki toimii myös remmisandaaleilla tai bikereilla. Pakko sanoa, että tämä on melkeinpä näistä kaikista tyyleistä ehkä se eniten omaa silmääni miellyttävin!

GlitterGlitterGlitterGlitterGlitter

Vielä loppuun pakko mainita näistä vihreistä Glitterin sulkakorviksista, joihin on yhdistetty ripaus kultaa. Nämä ovat nimittäin tällä hetkellä suosikkini ja jos mietitään nimenomaan asuja, joissa olkapäät ovat paljaana ja hiukset rennolla nutturalla, toimivat nämä kyseiset korvakorut mielestäni aivan mielettömän kauniisti. Smaragdinvihreä on ehdottomasti yksi suosikki väreistäni ja se vaan käy niin upeasti tumman tukan ja pienen päivetyksen kanssa. Näillä luottokoruilla tullaan varmasti menemään muutamatkin kesäjuhlat läpi. Nyt vaan toivotaan pikaisesti aurinkoa ja niitä todellisia auringon lämmittämiä kesäiltoja!

GlitterGlitter

Harvemmin jaan blogissani mitään erityisiä pukeutumis- ja tyylivinkkejä, joten toivottavasti tällainen hieman erilainen postaus oli edes jollekin hyödyllinen. Toki jokaisella meistä on se oma tyyli ja lupa yhdistellä esimerkiksi koruja täysin haluamallaan tavalla, mutta ideoitahan voi aina muidenkin pukeutumisesta poimia. Ehkä joku uskaltautuu minun innoittaman ostamaan täksi kesäksi esimerkiksi suklkakorvikset tai pääpannan? 😉

Kaikki kuvissa vilkkuneet korut ovat tosiaan Glitterin ihanaa kesävalikoimaa, joten jos innostuitte, niin minulla on ilo jakaa seuraajilleni alekoodi, jolla saa Glitterin verkkokauppaan jopa -30 % alennuksen ja maksuttoman toimituksen! Alekoodi on JUTTA ja se on voimassa 10.6.2017 saakka. Koodi on tosiaan hyödynnettävissä ainoastaan viikon verran, joten nyt kannattaa toimia. 🙂

Glitterin verkkokauppaan pääset TÄSTÄ.

Oikein rentoa sunnuntaita jokaiselle! 🙂

Kommentit (12)
  1. Pakko kommentoida, että vitsi olet super kaunis näissä kuvissa! Ihanat nuo sulkakorvikset!

    1. Voi kiitoksia paljon! 🙂 Joo siis olen myös ihan hullaantunut noihin!

  2. Mia / Beauty Highlights
    5.6.2017, 13:47

    Ihania kuvia susta! <3

    …ja on nuo korutkin hienoja 😉

    1. Kiitos! <3

      Korut ovat ihan huikeita, tosin kohtahan sullakin on omat suklakorvikset! 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *