Parasta just nyt

Takana on ihan huikea viikonloppu rakkaiden ystävien kanssa! Kulunut viikonloppu hujahti tosiaan Tampereen ja Kangasalan suunnalla, jossa vietettiin aikaa tiiviin ystäväporukan kanssa. Aperoleja, kesän ensimmäiset puutarhabileet, aurinkoa ja lämpöä täydeltä taivaalta, sekä Tampereen yöelämä pitkästä aikaa. Tällä kertaa tuli tosin kierreltyä rennosti eri paikkoja ja yökerhot jätettiin kokonaan välistä. Pakko sanoa, että Tillikka oli paikkana sellainen, jonne voisin mennä uudestaankin! Huikea cover bändi, hyvää musiikkia ja kiva tunnelma. Lieneeköhän Helsingissä mitään vastaavaa mestaa?

Lähestyvä juhannus. Vielä on hieman epävarmaa, missä sen vietän – maalla vaiko sitten täällä kaupungissa. Viime vuonna tuli juhlittua juhannusta ihan Helsingissä ja oli kieltämättä positiivinen yllätys! Omalla tavallaan houkuttaisi kyllä ajatus maaseudun rauhasta ja siitä, että juhannus koostuisi grillaamisesta, hyvistä yöunista ja liikkumisesta. Nyt on ollut niin paljon kaikenlaista menoa ja meininkiä koko kesäkuun alkupuoli, että pieni rauhoittuminen tulisi vallan tarpeeseen. Ehkä viimeistään torstaina sitä on viisaampi?

Pitkät juoksulenkit. En ole käynyt salilla nyt hetkiin ja treenini ovat koostuneetkin lähestulkoon ainoastaan juoksulenkeistä. En tiedä teistä, mutta itselleni juokseminen on jotenkin kovin terapeuttista. Uppoudun juostessa omaan maailmaani ja se on itselleni se hetki päivästä, jolloin koen rentoutuvani. Pidän vauhdin sellaisena, että kykenen samalla vaikka puhumaankin ja juokseminen tuntuu ylipäänsä hyvältä. Olen mukavuusalueella treenaaja ja minulle on tärkeää nauttia siitä, mitä teen. Kesällä juokseminen on kyllä yksi parhaista asioista, sillä ei ole liian kylmä. Kohta pitääkin pukea treenikamppeet ylle ja aloittaa tämän viikon harjoitukset!

Banaanijäätelö! Ehkä yksi parhaista terveellisemmistä herkuista juuri nyt on banaanijäde. Sekaan esimerkiksi raakakaakaojauhetta ja pilkottua raakasuklaata, nam! Aivan mieletön herkku, jota voi nauttia hyvällä omalla tunnolla vaikka ihan päivittäin. Joko te olette kokeilleet? Pitääkin laittaa jotain kokeilemaani jäätelöreseptiä blogiinkin lähiaikoina.

Tulevat lomareissut. Suunnitteilla on nyt ainakin Dubai marraskuulle ja elokuun alkuun jonkinlainen lyhyempi (kaupunki)loma. Päätin jo kesän alussa, että menen aika extempore meiningillä näiden lomareissujen suhteen mutta nyt olen tosiaan tullut siihen tulokseen, että ainakin nuo pari reissua tässä lyödään kyllä lukkoon ihan lähiaikoina. Olisiko ideoita 3-4 päivän minilomalle? Aika moni paikka on kieltämättä tullut jo koluttua, joten nyt joutuu suorastaan käyttämään mielikuvitusta. En ole myöskään kovin innoissani kaupungeista, joissa on nyt levotonta meininkiä terrorin saralla… Ennemmin tekee mieli matkustaa maihin, joissa tuo uhka on hyvin pieni.

Hetkessä eläminen ja spontaanius. Kesällä on helppoa elää spontaanisti, sillä olosuhteet antavat enemmän mahdollisuuksia. On helpompaa lähteä yhtäkkiä jonnekin, kun ei tarvitse miettiä onko mahdollisuutta olla sisätiloissa vai ei, tai ylipäänsä funtsia pukeutumista sen koommin. Mielestäni kesään ylipäänsä kuuluu yhtäkkiset päätökset tehdä jotain sellaista, jota ei ole välttämättä sen enempää suunnitellut. Tässä yksi syy sille miksi en hurjasti halua kesäsuunnitelmia etukäteen kalenteriini raapustaa. On kivempaa mennä fiiliksen mukaan kuin kytätä orjallisesti aikataulua.

Linnanmäen äänet. Koska asun Linnanmäen lähistöllä kuuluu kotiini ihanat kirkumiset, sekä huudot kyseisestä huvipuistosta. Tuo on aina itselleni sellainen varma kesän merkki ja niistä äänistä tulee niin hyvä fiilis. Ylipäänsä Lintsillä kiertely kesäiltoina on aivan parasta! Siellä on erityisen hyvä tunnelma ja ihana nähdä iloisia ihmisiä, sekä onnellisia lapsukaisia.

Onnistumiset. Nyt on ollut paljon onnistumisia lähipiirissä ja jonkun verran myös omassa elämässä! Tuntuu hyvältä, kun lähestulkoon kaikilla menee hyvin ja elämä kohtelee kivasti. Itsekin olen jotenkin erityisen hyvällä fiiliksellä päivästä toiseen ja elämä maistuu makoisalta. Minä ainakin olen ihminen johon vaikuttaa hyvin paljon se, miten ihmisillä ympärilläni sujuu. Jos on jatkuvasti vaikeuksia, vaikuttaa se omaankin fiilikseen negatiivisesti.

Orange Is The New Blackin uusi tuotantokausi Netflixissä! Vaikka näin kesällä katson ylipäänsä hyvin vähän televisiota, on nyt pitkästä aikaa otettava Netflix-tili haltuun ja katsottava tuo kyseinen tuotantokausi läpi. Kuulin ystävältäni kehuja kaudesta ja veikkaan, että hyvää on siis luvassa! Minähän pidän ylipäänsä eniten hieman rajummista sarjoista ja niistä nimenomaan vankilaelämään pohjautuva Orange Is The New Black on ollut jo pitkään suosikkini. Viime kausi jäi sen verran jännään kohtaan, että saa nähdä, mitä on luvassa!

Ruukku auringonkukka. Ostin kyseisen kukan muutama viikko sitten kotiini ja se on ollut ehdottomasti ikkunalautani kaunistaja! Nyt vaan pelkään, että koska tuo kuolla kupsahtaa, sillä auringonkukan hoito on itselleni ihan uusi juttu. Toivonkin sille hyvin pitkää ikää, sillä sen verran kauniista yksilöstä on kyse. Olen ylipäänsä kukkaihmisiä ja kotonani on ooltava aina kukkia, vähintään leikkokukkien muodossa.

Siinäpä muutama tämän hetken paras juttu! Toivottavasti teidänkin viikko on alkanut kivoissa merkeissä ja hyvällä fiiliksellä. 🙂

Rentoa maanantaita jokaiselle!

Kommentit (6)
  1. Oletko käynyt Barcelonassa? 🙂

    1. Olen kyllä käynyt, yksi suosikki kaupungeistani. 🙂

  2. Yllätyin itse todella positiivisesti Kööpenhaminasta, joten suosittelen sitä kovasti!

    1. Eipä olisi sekään huono vaihtoehto – kiitos vinkistä. 🙂 Olen joskus lapsuudessa käynyt mutta ei tosiaan ole muistikuvia reissusta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *