LINKKAA BLOGISI

Minulla on ollut tapana kerran vuodessa tehdä ”Linkkaa blogisi” -postaus. Viime kerrasta on tosiaan hurahtanut jo vuoden päivät, joten jälleen on aika kysellä teiltä suosituksia! Itsehän olen blogien suhteen hyvinkin moniruokainen ja tykkään lueskella eri tyylistä blogeja mielialasta sekä fiiliksestä riippuen. Välillä on ainoastaan kiva selailla kauniita kuvia, kun taas toisinaan lueskella syvällisempiä tekstejä. On mielestäni mahtavaa, että tänä päivänä blogeja on niin paljon, että jokainen löytää aivan varmasti itselleen sopivinta lueskeltavaa.

Olisi tosiaan kiva saada jälleen uusia blogeja luettavaksi, joten jos bloggeilet niin linkkaahan blogisi kommenttiboksiin. Halutessasi voit myöskin mainita muutaman sanan blogistasi ja sen tyylistä. Kokoan linkatuista blogeista muutaman viikon sisään postauksen, johon valitsen viisi omasta mielestäni mielenkiintoisinta uutta tuttavuutta. Tämä on paitsi kiva tapa saada omalle blogilleen lisää lukijoita, myös löytää uutta luettavaa! Siispä innolla jään odottelemaan linkkauksianne.

Oikein rentoa tiistaita jokaiselle! 

On my way

38 vastausta artikkeliin “LINKKAA BLOGISI”

 1. Ihan superi idea, jes hei! :) Itselläni on blogi nimeltä Essi Helppi ja voit kurkata sen täältä: http://www.lily.fi/blogit/e-s-s-i-h-e-l-p-p-i

  Blogini on enemmän hyvinvointiaiheinen ja käsittelen blogissani terveyteen- sekä liikuntaan liittyviä asioita. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on mulle tärkeää!

  Kivaa päivää just sulle!

  Essi

  ps. olen lukenut blogiasi jo vuosia, ja se on mun mielestä tosi kiva! :)

 2. Kiva idea, kiitos!

  Olen hyvin uusi bloggaaja. Blogeja olen kyllä lukenut jo monta vuotta, myös sinun blogiasi, mutta itse aloitin vasta noin kuukausi sitten. Pelko rajoittaa vielä kirjoittamistani ja teen sitä vielä toistaiseksi kasvottomana. Mutta ehkä jonain päivänä…

  Blogini käsittelee laihduttamista ja hyvinvointia.

  stepstodreams7.blogspot.com

 3. Sattu silimään tuo linkkaa lokisi, linkattaampa siis : D)). kutale.simplesite.com

 4. Täähän on kiva idea jakaa blogeja ja löytää uusia luettavia ! :)

  Olen tämän Fitnessmalli 2017-finalisti ja Lifestyle bloggari, 26 v.
  Blogissani jaan arkeani ruokavinkeistä matkusteluun, treenaamiseen kuin syvällisiinkin pohdintoihin. Olen parantunut vakavasta syömishäiriöstä ja kirjoitan myös tästä ajatuksia.

  Bloggaan siis:

  http://fitnessmalli.fi/elinaadasofia/

  :)

 5. Heippa, minulla on ruokablogi, jossa olen keskittynyt gluteenittomaan, maidottomaan ja ilman valkoista sokeria tehtyyn ruokaan, laidasta laitaan aina hifistelyherkuista tuttuihin perusruokiin. Ruuanlaitto ja ravitsemus ovat minulle todellinen intohimo, ja sitä pyrin blogissani jakamaan erityisesti heille, jotka kamppailevat rajoitusten tai terveellisempien vaihtoehtojen kanssa.
  sarankotikolo.blogspot.com

 6. Hej,

  Oon vasta aloitteleva bloggaaja, joka on hurahtanut täysin bloggaamiseen. Just pidin pienen blogitauon pääsykokeiden pänttäämisen takia ja on ollu ihanaa palata takaisin kirjoittelemaan. Bloggaaminen on mulle henkireikä ja ihan parasta omaa aikaa.
  Kirjoittelen muodista, kauneudesta, esittelen omaa tyyliäni, jaan helppoja ja terveellisiä reseptejä ja blogini on pullollaan omia vinkkejä niin kauneusnikseistä asuntosäästövinkkeihin. Plus muita elämän ja parisuhteen oivalluksiani.

  https://siirikiviharju.blogspot.fi

 7. 24v liikunta- ja hyvinvointialan ammattilainen täällä moi! Kirjoittelen aika laajasti kehon ja mielen hyvinvoinnista, treeneistä ja ravitsemuksesta. Uskon kohtuuteen ja armollisuuteen sekä pyrin voimaannuttamaan erityisesti naisia liikunnan ja ravitsemuksen keinoin <3

  ~Heidi K.
  https://heidikinnunen.wordpress.com

 8. Huippu idea löytää uutta luettavaa! Bongailin jo aiemmista kommenteista pari uutta seurattavaa. :) Mä itse bloggaan Barcelonasta käsin ja lokeroisin blogin ehkä muotipainotteiseksi lifestyle blogiksi. Sun blogia oon seurannut jo pitkään, arvostan sitä miten avaat henkilökohtaisiakin asioita postauksissasi ja sun kirjoitukset ovat täynnä asiaa ja pistävät usein miettimään! :)

  http://www.jennaclaudiat.com/

 9. Jennymarian
  http://jennymariann.blogspot.fi

  21 vuotiaan opiskelijan blogi, pääpainossa valokuvat sillä valokuvaus lähellä sydäntä! Blogiin kirjoittelen asioita laidasta laitaan, omasta elämästä, ajatuksista ja kaikesta sellaisesta .)

 10. Hih, tää on niin ihana idea! Pitäs joskus itekin tehä :) Sää valkkasit viime vuonna mun blogin, mutta osallistun nyt kuitenkin ihan vaan, jos joku haluaa täältä kommenttiboksista käydä läpi eri blogeja :)

  Oon yli kolmekymppinen jalkapallon valokuvaaja ja kirjoittelen blogiini ns. matsipostauksia, joissa sivuan välillä valokuvaamista ja välillä jopa sitä jalkapalloa. Jos on matsien kanssa hiljaisempaa, postailen niitä näitä arjestani.

  http://www.marihblog.com/

 11. 24 -vuotiaan liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjän blogi, mikä vielä ehkä etsii sitä omaa juttua, eli kirjoituksia löytyy aika laidasta laitaan :D Pientä motivaatiopulaa ollut blogin suhteen, mutta tässä taas pikkuhiljaa aloitellaan.

  http://fitnet.fi/blog/miiramari/

 12. Moikka! :)

  http://www.lily.fi/blogit/lilies-life

  Olen 26-vuotias hyvinvointineuvoja, jolle iski alkuvuodesta kova into perustaa oma blogi.

  Olen nyt muutaman kuukauden ajan kirjoitellut hyvinvointipainotteista lifestyleblogia inhimillisellä otteella. Tarkoittaen, että blogi ei ole pelkkää terveysjuttua vaan tasapainottelua juustokakkujen ja viherjauheiden välillä, kuten blogin kuvauksessakin lukee :D Kirjoitan melko laajasti aiheista, jotka inspiroivat.

  Sun blogi on sellainen, johon palaan aina uudelleen, vaikka välillä tulisi taukoa blogien lukemisesta :)

 13. Moikka!

  Olen 29 vuotias Helsingissä asusteleva tuore hyvinvointialan yrittäjä. Blogini käsittelee omaa arkeani hyvinvoinnin näkökulmasta. Siihen liittyy terveellisen ruuan, monipuolisen liikunnan lisäksi myös mieli. :) Haluaisin myös toimia esikuvana siinä, miten on mahdollista yhdistää äitiys, yrittäjyys sekä oma hyvinvointi. En pelkää kipeitäkään aiheita ja olen avannut omia epäonnistumisia ja loppuunpalamistani joidenkin mielestä ehkä liikaakin. :) Omasta mielestäni asioista pitää puhua niiden oikeilla nimillä ja olla aito. Ei ole olemassa täydellistä ihmistä, joten en aio sellaista myöskään esittää.

  Minun tavoitteena on niin yritykseni kuin bloginkin kautta jakaa tietoa ja inspiraatiota hyvinvoinnista. Nimenomaan matalan kynnyksen vinkkejä. Niin moni jää sohvan pohjalle, koska ei uskalla lähteä liikkeelle. Minun ”elämäntehtävänä” on auttaa just niitä ihmisiä ja olla tsempparina. Kaikkien ei tarvitse olla fit, vaan ihan tavis on enemmän kuin ok.

  http://www.shapeup.fi/blogi/

 14. Hei itselläni on oikeasti tosi uusi blogi ja bloggaaminen täysin uutta, hieman ujostelen asiaa vielä! Aiheina sisustus, matkustus ja elämä. Ruuasta myös tykkään. Paljon opittavaa kaikessa mutta haluan aitouden säilyttää tekstissä, vaikka saattaakin olla ailahtelevaa. Käy ihmeessä kurkkaamassa :)

  https://sanseblogi.blogspot.fi/?m=1

 15. Moikka! Miun blogi löytyy osoitteesta http://starbox.fi/tuijastateofmind

  Olen tuore äiti ja vaimo, personal trainer sekä pian valmistuva tradenomi.

  Kirjoittelen tuoreesta vauva-arjesta ja sen yhdistämisestä fitness-urheiluun. Välillä innostun tekemään myös syvällisempiä tekstejä. Pääpaino on kuitenkin äitiydessä, raskaudesta palautumisessa, treenaamisessa ja hyvinvoinnissa! Jos tälläiset aiheet kiinnostaa, tervetuloa lukemaan 😘

 16. Tän tyylisten postausten kautta näin lukijanakin löytää ihan uutta seurattavaa!

  Blogia kirjoittelee vuonna 1998 syntynyt nuori nainen ja avovaimo. Blogissa höpistään arkisista asioista sekä tarkastellaan mielenterveysongelmien sävyttämää elämää. Elokuussa syntyvän esikoisen myötä pinnalla on myös vauva höpinät ja perhe-elämä.

  https://nauruaitkua.blogspot.fi/

 17. Olipas kiva idea, näistä postauksista löytää aina paljon luettavaa :)

  La La Lilja, http://www.lalalilja.fi
  Blogissani keskitytään pääasiassa tavallisen arjen kauneuteen ja valokuvaukseen, joten asiaa ja kuvia löytyy laidasta laitaan auringonlaskuista hiustenhoitoon.

 18. Kirjoittelen arkisia juttuja elämästä, kuten esittelen asujani, jaan kokeilemiani reseptejä ja hyvinvointin liittyviä juttuja. Pyrin siis pitämään sisältöä hyvin monipuolisena. Lifestyle henkistä blogia siis pidän! Tervetuloa mukaan seurailemaan! :)

  http://odessaaa.blogspot.fi/

 19. Oma blogini on aika tuore mutta runsaasti postausaiheita on jo valmiina! Aiheena elämäntapamuutos, laihdutus, treenaus ja ruoka. Sisältää myös pohdintaa motivaatiosta ja kehonkuvasta. Vaikka aiheet olisivat välillä vähän syvällisiäkin, pitää elämästä silti löytää myös huumoria!

  http://www.parastaennen.fi

 20. Moi! Vieläköhän ehtiii osallistua :) olen melko tuore bloggaaja ja blogi on ollut pystyssä vasta parisen viikkoa, mutta täytyy sanoa että olen kyllä hurahtanut tähän hommaan täysin!

  Blogini on lifestyle aiheinen ja löytyy mm. Reseptejä, treenijuttuja, kauneusjuttuja ja ihan vaan elämää koiranpennun kanssa. Tervetulo! https://juuliaida.blogspot.fi

 21. My Life in Meilahti

  http://www.lily.fi/blogit/my-life-meilahti

  Asun Meilahti nimisessä kaupunginosassa Helsingissä joten siitä blogin nimi. :)
  Aiheina kaupunkiviljely, matkustelu, sateenkaarevat asiat, eettisyys ja ekologisuus. Kirjoittamista oon harrastanut jo pidempää nettilehtiin yms, mutta oman blogin perustin vasta tänä kesänä, blogiin päivittyy uusi artikkeli kerran kuussa.

 22. Törmäsin tähän postaukseen nyt, mutta et oo ainakaan vielä tehnyt esittelypostausta, joten kokeilen onneani. :)

  https://laura-linnea.blogspot.se/

  Laura Linnea on mun matkustuspainotteinen lifestyle-blogi, jota kirjottelen tällä hetkellä Tukholmasta. Matkustelen verrattain paljon, ja postailen myös reissuistani. Pohdin myös paljon ulkosuomalaisuuteen ja sen kautta omaan identiteettiin liittyviä asioita. En ikinä postaa väkisin, vaan silloin, kun on jotain sanottavaa. Viimesen vuoden sisällä oon Ruotsin lisäksi asunut myös Saksassa ja Keniassa, joten juttuja löytyy myös sieltä. Pohdiskelevia sekä kevyempiä postauksia, oman mielialan mukaisesti! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta