Ruokapäiväkirja x 2

Ruokapäiväkirjojen perään on kyselty paljon, joten vihdoin sain kirjattua ylös syömisiäni – tällä kertaa kahden päivän ajalta. Arkiruokailuni (ja ruokailuni ylipäänsä) ovat todella paljon päivästä riippuvaisia, sillä työni ja menoni vaihtelevat aika paljon. Välillä on päiviä, että teen töitä kotoa koneelta käsin ja sitten taas päiviä, että olen koko päivän jossain menossa. Luonnollisesti ruokailutkin vaihtelevat sitten menojen mukaan aivan eri tavoin kuin jos tekisi säännöllistä toimistotyötä kahdeksasta neljään.

Tämän viikon maanantai oli tuollainen tyypillinen ”toimistopäivä” jolloin tein töitä kotoa käsin koneelta ja ruokailurytmit pysyivät hyvin reilassa. Tiistaina tein päivällä töitä kotoa mutta iltasella oltiin blogikollegan kanssa kuvailemassa, jolloin ruokailuväli taas venähti hupsista heikkaa liian pitkäksi. Ruokaileminen painottuukin aika myöhäiseen iltaan, mikä on itselleni välillä hyvinkin tyypillistä. Syön vaikka kello kahdeltatoista yöllä jos vaan olen nälkäinen.

Maanantai on mielestäni aika esimerkillinen mutta tiistai osoittaa, että välillä on näitä surkeampiakin päiviä, vaikka ei tuo toki pahimmasta päästä edes ole. Tiistain kohdalla tuli muuten jälleen huomattua, että salaatilla (varsinkaan noin yksipuolisella) ei jaksa kovin pitkään… On itse asiassa aika hauska kuinka näistä päiväkirjoista pystyy hyvin huomaamaan mikä omassa ruokavaliossa mahdollisesti joidenkin päivien osalta mättää.

Maanantai 24.7.

Aamiainen klo. 9.30-10.00: Banaanipannarit (2 kokonaista kananmunaa, kolmannesta pelkät valkuaiset, 1 rkl kaurahiutaleita, banaani, 1 rkl Fastin 100% Natural suklaan makuista heraa, 1/2 tl kanelia, 1 rkl psylliumia, ripaus laadukasta suolaa ja 1 tl raakakaakaojauhetta).

Päällysteeksi pilkottua raakasuklaata, pensasmustikoita ja mansikoita. Rinnalle kaksi kupillista kahvia makeuttamattomalla soijajuomalla.

Välipala klo. 13.30: Kaksi kauraleipää laktoosittomalla fetajuustolla, avokadon puolikkaalla, tomaatilla sekä kurkulla. Jos en joka kerta käytä levitettä, levitän fetajuuston ikään kuin levitteeksi. Tuo on muuten yksi ruokahimoni.

Päivällinen klo: 16.30-17.00: Annos vegaanista kikhernecurrya (resepti täällä). Söin kerralla puolet reseptin mukaisesta määrästä.

Välipala/jälkkäri klo. 18.30: Ingmanin Choice maidoton toffeetuutti (ehdoton suosikkini!!)

Iltapala klo. 21.30: Annos Alpron GO ON -soijajogurttia, jossa päällä mm. banaania, kookoshiutaleita, mansikoita ja kaakaonibsejä.

Päivän treenit: Juoksulenkki 50 minuuttia.

Tiistai 25.7.

Aamiainen klo. 9.45: Suklaavanukas (resepti täällä). Seurana kaksi kupillista kahvia makeuttamattomalla soijajuomalla.

Välipala klo. 13.00: Pari palaa raakasuklaata ja kaksi kauraleipää avokadolla, tomaatilla sekä Herbamarella.

Päivällinen klo. 16-16.30: Salaatti fetajuustolla, kurkulla, tomaatilla, aurinkokuivatuilla tomaateilla, nektariineilla, cashewpähkinöillä ja auringonkukansiemenillä. Kylkeen pari kauranäkkileipää Oatlyn kauralevitteellä.

Iltapala klo. 20.30: Iso annos Alpron kasvipohjaista kaurahiutale-jogurttia. Sekaan tuoretta ananasta, banaani, mantelihiutaleita ja Urtekramin Chia & Cocoa kaurahiutalesekoitusta.

Yksi nektariini

Iltapala 2 klo. 22.30: Kaksi kauranäkkäriä fetalla, avokadon puolikkaalla sekä kurkuilla.

Ei treenejä

Siinä tosiaan alkuviikon ruokapäiväkirjat, miltäs ne mielestänne näyttävät? 🙂

Kommentit (6)
  1. Mums, tuli heti hirveä himo feta näkkäreihin avokadolla. Onneksi jääkaapista löytyy sopivasti ainekset 🙂

    1. Hahah joo. 😀 Mulla on joku ihmeellinen himo nimenomaan fetaan ja vieläpä jatkuvasti. 🙂

  2. Hyvältä näyttää ruuat 🙂 täytyy joskus itekkin testata tuota jätskiä 😛

    1. Joo suosittelen! Itse olen ihan koukussa siihen, niin hyvää ja aidon jäden makuista vaikka onkin maidoton sekä gluteeniton.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *