Linkkaa blogisi parhaat x 5

Heinäkuun alussa kaipailin teiltä blogivinkkejä ja nimenomaan teidän omia blogeja luettavaksi. Mielestäni on aivan ihanaa löytää uutta luettavaa, sillä tavallisesti tulee lähinnä katsastettua suurien portaalien etusivut läpi. Myönnetään, olen hieman laiska lukija vaikka pyrin kyllä seuraamaan, mitä blogimaailmassa tapahtuu jo ihan omankin bloggaamisen kannalta. Blogeja on kuitenkin tänä päivänä niin paljon, että tuosta viidakosta voi olla vaikea löytää mitään uutta luettavaa, ellei oikeasti näe hieman vaivaa.

Linkkasitte kymmeniä hyviä ja hyvin erilaisia blogeja, joista nyt sitten kuitenkin valitsin ne itseäni eniten kiinnostavat ja minuun parhaimman vaikutuksen tehneet. Toivon, että tämän postauksen kautta lukijoina löydätte uutta mielenkiintoista luettavaa ja bloggaajat puolestaan saavat uusia lukijoita!

Pääsette kuhunkin blogiin otsikkoa/blogin nimeä klikkaamalla ja tekstin alla näkyvä puolestaan on lainattu aina kyseisestä blogista.

ESSI HELPPI

Tässä blogissa huomioni kiinnittyi heti sivustolle klikattuani suuriin kuviin sekä nätisti hymyilevään bloggaajaan. En tiedä teistä, mutta itselleni tuli heti hyvä fiilis! Suurin osa blogin kuvista on kuvattu ulkona ja harkiten, mikä kolahtaa aina itseeni. Sisältökään ei jää ulkoasulle kakkoseksi, sillä blogista löytyy paljon juttua liittyen niin ravintoon, hyvinvointiin, tyyliin kuin kauneuteenkin. Oikeastaan juuri sellaisia aihealueita, joista itsekin pidän. Blogi myös päivittyy suhteellisen usein, mistä ehdottomasti plussaa. Mielestäni tuo päivitystahti on nimittäin se juttu, joka vaikuttaa todella paljon siihen jaksaako blogissa säännöllisesti vierailla. Pakko vielä tähän loppuun mainita, että Essillä on aivan ihana tukka! Itse kuulisin mielelläni hiustenhoitovinkkisi sekä salaisuutesi noihin upean luonnollisiin laineisiin. 🙂

(Kuva: Anna Nääppä)

ELINA ADA SOFIA

Tässä on blogi, johon tykästyin paitsi jälleen kauniin ja iloisen oloisen kirjoittajan, myös aiheiden vuoksi. Kiinnitin heti huomioni postauksiin mm. itsetunnon kehityksestä, syömishäiriöstä, kiitollisuudesta sekä materialismionnellisuudesta. Toki blogi pitää sisällään paljon muutakin, kuten treenejä, ruokaa ja kauneutta, mutta omaan silmääni pisti nimenomaan se, että bloggaaja on valmis antamaan itsestään syvällisemmin. Blogin etusivu on kovin erilainen kuin monissa muissa blogeissa mutta tavallaan tuollainen postausten kategorisointi kuvan avulla selkeyttää sen, että voit helposti valita ne aiheet, jotka sinua kiinnostaa. Tykkään paljon myös blogin värimaailmasta, sillä se on todella värikäs ja raikas – erottuu edukseen.

(Kuva: Neea Poutanen)

2avlt5

Tämä blogi on tyyliltään hieman erilainen kuin kaksi alkuun linkkaamaani, eikä muuten siis missään nimessä huonolla tavalla! Blogissa on aivan ihana persoonallinen tunnelma ja se, mikä itseäni viehättää on harmonisuus, joka sivustolta huokuu. Tunnelma on seesteinen ja rauhoittava eikä siellä ole mitään ylimääräistä joka ponnahtaisi häiritsevästi silmille. Pidän todella paljon myös blogin kuvista ja nimenomaan niiden fiiliksestä. Kuviin on panostettu ja niitä selkeästi mietitty. Mukana on myös hieman taiteellisempia otoksia, joita oli mukava katsella! Yhtenä mielenkiintoisena juttuna haluan mainita matkavinkit, joita blogi pitää sisällään. Tällä hetkellä, kun tuo matkakuume on pahimmillaan, oli mukava selailla vinkkejä mm. Lontoosta, Sisiliasta ja Thaimaasta. Kokonaisuudessaan blogi on oikein kaunis ja selkeä.

JENNA CLAUDIA

Muotipainotteinen lifestyleblogi jota valoisa bloggaaja kirjoittaa Barcelonasta käsin. Blogin yleisilme on kovin raikas ja kuvat kauniita! Tämä on näistä suosikeistani se kaikista muotiblogimaisin, mikä ei ole ollenkaan huono juttu. Vaikka tykkäänkin lueskella pohtivaa ja hyvinvointiin liittyvää tekstiä, tykkään myös muodista ja tyylistä. Aina ei jaksa ajatella sen enempää, vaan toisinaan on ihana katsella kuvia ja fiilistellä erilaisia asuja. Usein noista asuista saattaa löytää myös omaan pukeutumiseen inspiraatiota! Tykkään myös siitä, että kyseinen blogi on kirjoitettu englanniksi, mikä on kovin virkistävää. Ja tietenkään sitä unohtamatta, että blogi on täynnä kauniita kuvia suosikki kaupungistani Barcelonasta! Ehdottomasti jatkossakin lukemisen arvoinen.

LILIES & LIFE

Tämän blogin aihepiirit painottuvat vahvasti hyvinvointiin ja sen vaalimiseen. Blogia kirjoittaa pirteä hyvinvointineuvoja, jonka vuoksi itse kiinnostuin aiheista – tuo aihepiiri, kun sattuu kiinnostamaan myös itseäni. Hyvinvointivinkkien ja reseptien lisäksi joukosta löytyy myös ajatuksia herättävää pohdintaa mm. vedenkulutuksesta ja siitä, onko ravintolassa kiusallista syödä yksin. Plussaa mielenkiintoisesta otsikoinnista, joka sai ainakin minut klikkaamaan useampiin postauksiin! Myös kuvat ovat mukavan isoja ja teksti sulavan helppolukuista. Postaustahtikin on hyvä ja yleinen fiilis blogissa kovin miellyttävä.

Toivottavasti löysitte blogeista itsellenne uutta luettavaa! Ajattelin muuten tällä viikolla itse kirjoittaa postauksen siitä, kuinka kehittää omaa blogia ja antaa vinkkejä vasta aloittaneille bloggaajille. Vaikka itsellänikin on jatkuvasti varaa kehittyä koen, että jotain vinkkejä on takataskuun tässä seitsemän vuoden aikana kerääntynyt ja ne voisi olla mukava jakaa kanssanne.

Oikein rentoa päivää jokaiselle!

Kommentit (14)
  1. Kiitos vinkeistä, erityisesti Elina Ada Sofia vaikutti kiehtovalta visuaalisuutensa vuoksi, ainakin kyseistä blogia jään jatkossa seuraamaan. Jään innolla odottamaan tulevaa postaustasi juuri alottaneille bloggaajille, sillä aloitin juuri omani. 🙂

    https://healthyfitveganlife.blogspot.fi

    1. Eipä kestä, joukossa oli tosiaan kivasti uutta luettavaa itsellekin. 🙂 Pitääpäs kurkata myös sinun blogisi! Kirjoitan postauksen tosiaan vielä tämän viikon aikana, joten toivottavasti saat sieltä vinkkejä omaankin kirjoittamiseesi. 🙂

  2. Ohhoh, tulin tuttuun tapaan lukemaan sun uusimpia postauksia muutaman päivän tauon jälkeen ja hämmästyin totaalisesti kun bongasin oman blogin nimen :’D Kiitos huomioimisesta ja sanoistasi! <3

    1. Eipä kestä, sinulla on kiva blogi! Tsemppiä kirjoittamiseen, jatka samaan malliin! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *