Kosmetiikan luottotuotteet

Tajusin tuossa yksi päivä, etten olekaan hetkeen postannut mitään kauneuteen tai kosmetiikkaan liittyvää. Helposti tuo aihe vaan jää muun varjoon, vaikka tietty osa minusta onkin kosmetiikan perään. En voi sanoa, että eläisin aiheelle mutta kyllä minua kaikki kauneuteen ja ehostamiseen liittyvä kiinnostaa. Mietin, että jatkossa voisi olla aina joku tietty viikonpäivä, jolloin julkaisisin jotain kauneusjuttuja. Sillä tavoin saisin ehkä rytmitystä tähänkin aihealueeseen ja kauneus toisi mukavaa vastapainoa muille postauksille – vai mitä olette mieltä? Kiinnostaako teitä kauneusjutut ihan viikoittaisella tasolla?

Tänään haluan vinkata teille luottotuotteistani. Niistä kosmetiikkatuotteista, jotka ovat minulle aarteita. Yleisesti ottaen olen kosmetiikan suhteen aika avoin mutta silloin, kun löydän jotain erityisen hyvää, en koe tarvetta vaihtaa sitä toiseen vastaavaan. Toki bloggaajana kokeilen aika paljonkin erilaista kosmetiikkaa mutta loppupeleissä siellä on silti ne tietyt jutut, jotka on ja pysyy. Tässä postauksessa tuleekin nimenomaan kymmenen sellaista tuotetta, joista en ihan helpolla luopuisi ja joihin todella luotan.

JOE BLASCO – Orange highlight 1 

Valehtelematta tämä tuote on tainnut kulkea meikkipussissani jo reilusti yli kaksi vuotta ja vaikka pohja kuultaakin, on valoväriä edelleen runsaasti jäljellä! Tässä siis ehdottomasti se oma kikkakolmoseni, jolla peitän ne väsyneet tai tummat silmänaluset ja ylipäänsä kirkastan nuutunutta ilmettä. Olen kokeillut useampia vastaavia tuotteita mutta silti kerta toisensa jälkeen totean, että ei ole tämän voittanutta. Se, miten vähän voidetta joutuu käyttämään saadakseen toivotun peittävyyden sekä valon hehkun, on jotain todella käsittämätöntä. Jos siis olet haeskellut täydellistä silmänalustuotetta mutta kohdallesi on osunut vaan niitä huteja, niin testaa tämä! Useampi ystävänikin on ostanut tuotteen suosituksestani ja koukussa ovat, joten eipä ole ainoastaan minun höpinöitäni.

FOR ALL MY ETERNITY – Tanning mousse gold edition

Käytän itseruskettavia kesät talvet, jonka vuoksi vaadin tuotteilta aika paljon. Laikuttomuus, hajuttomuus, tahraamattomuus, kaunis värisävy, nopea kuivuminen, pitkäkestoisuus… – kyllä te tiedätte. Nykyään oma luottotuotteeni vartalon itseruskettavien suhteen on ehdottomasti For All My Eternity, johon koukutuin alkukesästä ja jota olenkin siitä lähtien säännöllisesti käyttänyt. En ole kaivannut ollenkaan muita itseruskettavia, sillä tämä on sen verran riittoisaa sekä ihan aikuisten oikeasti lopputulos hipoo täydellisyyttä. Mitäpäs sitä täydellistä vaihtamaan?

MAC MATTE lipstick – Honeylove

Jo ties kuinka kauan Honeylove on ollut Macin matta huulipunista se suosikkini. Paras arkipuna, joka on luonnollinen ja sopii oikeastaan tilanteeseen kuin tilanteeseen. Pidän siitä, että värisävy on suhteellisen lähellä omaa huulten värisävyä, jolloin ero ei ole päätä huimaava. Tällä voi oikeastaan mennä niin työtapaamiseen kuin lähteä myös juhlimaan. Välillä olen jopa miettinyt, että voisinko nyt oikeasti edes joskus käyttää jotain muuta tai vaikka repäistäkin, kun aina sama puna huulilla. Mutta tämä, kun on vaan niin ihana ja tunnen oloni sen kanssa kotoisaksi. Näytän itse asiassa huulipunan kanssa ”itseltäni” ja siksi se tuntuu aina turvalliselta vaihtoehdolta – nimenomaan siltä luottopunalta.

BIOZELL – Texturizing Spray

Sen ison huolettoman nutturani salaisuus on hiusteni pituuden lisäksi ehdottomasti tämä tekstuurisuihke! Tässä on se tuote, jonka raahaan vaikka minne maailman ääriin ja jota ilman en pärjää viikkoakaan. Kun hiustenpesusta on aikaa päivä tai pari, kaipaan veltostuneisiin hiuksiini rakennetta ja silloin otankin tämän tehoaseen käyttöön. Tyveen mahdollisesti kuivashampoo ja latvaosuuksiin sitten tämä suihke, jota en voi varmaan koskaan liikaa hehkuttaa. Läpiharjauksen jälkeen tukka on kunnon volyymissa ja siihen on helppo muotoilla poninhäntä tai tehdä vaikka se korkea rento antenni nuttura. Ainut miinus siitä, että suihke kuivattaa hiusta ja välillä jo entuudestaan kuivahko hiuslaatuni on aika koppuralla…

*TREAT COLLECTION – Summer Time 

Täytyy sanoa, että kynsissä suosikki sävyjäni ovat koralli, punainen sekä musta. Pidän aika selkeistä väreistä ja esimerkiksi kynnen omaa sävyä lähellä olevat sävyt eivät ole enää nykyään mieleeni. Tykkään, että lakka näkyy ja se peittää omat kynteni täysin. Treat Collectionin kynsilakkoihin olen tykästynyt niiden pysyvyyden, nopean kuivuvuuden ja pigmentin vuoksi. Tämä ihana korallin punainen lakka on ollut oikea kesän suosikki ja sillä onkin tullut lakattua kynnet todella usein. Nimenomaan juuri punaisessa värisävyssä on jotain maagista ja pidän siitä, miten se käy oikeastaan kaiken pukeutumisen kanssa. En ole kynsilakkojen suhteen mitenkään orjallinen tai liian vaativa, mutta tässä on kyllä lakka, jota tulen hankkimaan muissakin väreissä.

CHANEL – Soleil Identité Bronze

Tämä itseruskettava taisi tulla kaappiini keväällä 2015, josta lähtien se on ollut se ainoa ja oikea, mitä tulee kasvojen päivettämiseen. Käytän tosiaan eri tuotteita vartalolleni ja kasvoilleni, koska tarpeet niissä ovat erilaiset. Kasvot kaipaavat aivan eri tavalla kosteutusta ja ylipäänsä haluan hemmotella kasvojeni ihoa myös silloin, kun käytän itseruskettavaa. Chanelilla on ehdottomasti paras itseruskettava niin tuoksultaan, lopputulokseltaan kuin ihan jo koostumukseltaankin. Tätä, kun laittaa yöksi kasvoilleen ja herää aamulla päivettyneenä ei todellakaan kyseenalaista, onko ihoa hemmoteltu yön aikana. Voide on sen verran hoitavaa, että sitä laittaa jo ihan ilollakin iholleen. Tietysti voit sekoittaa sitä myös päivä- tai yövoiteeseen, jolloin lopputulos on kevyempi. Purkki on todella riittoisa ja riittääkin, että ostan sitä pari kertaa vuodessa kentiltä tai laivoilta.

*NIVEA – Cellular Perfect Skin

Tuote, joka seisoi kaapissani pitkään ja jonka otin aivan sattumalta käyttööni edellisen päivävoiteen loppuessa – hitsi vieköön, onneksi otin! Olen aika paljon ilman meikkiä ja pidän tuosta fiiliksestä sekä meikittömästä ihostani. Todella usein kuitenkin kaipaan pientä hehkua, jota tavalliset päivävoiteet eivät vaan anna. Tässä onkin se tuote, jolla lähden meikittömänä kaupungille tai jonka avulla haen meikkipohjaani sen ”glown”. Voide todella tasoittaa ihon pintaa sekä värisävyä ja antaa nimenomaan sen nuorekkaan hehkun. Kutsumme tätä itse asiassa ystäväni kanssa nykyään ihmevoiteeksi, sillä meikitön iho sekä meikkipohjakin näyttää tämän avulla aivan mielettömän paljon raikkaammalle! Alkaa kuulostamaan jo ehkä maksetulle mainokselle mutta ihan pyyteettömästi olen ollut tästä tuotteesta innoissani. Halpakin voi olla hyvää ja kuten ystäväni totesi, tämä on Chanelia Nivean purkissa.

*Lumene – Invisible Illumination Nordic Light

Kuten tiedätte, rakastan kuultoa, hehkua ja heleyttä kasvojen iholla. Meikkipohjan on aivan pakko olla heleä tai muuten en ala. Tässä onkin tuote, joka edesauttaa täydellisen pohjameikin synnyssä ja senpä vuoksi käytän näitä valopisaroita aina, kun meikkaan. Levitän valopisaroita pipetin avulla ensin kämmenelle, josta sitten tuputtelen ne sormin tai sienellä iholleni – lähinnä poskipäihin, kulmaluulle, nenänvarteen ja ohimoille. Voi olla, että monelle tuossa on jo vähän turhan montakin kohtaa, mutta itse tykkään hehkusta ja haluan, että sitä tosiaan on jopa näkyvästikin. Tykkään nimenomaan näistä Lumenen valotipoista siksi, että värisävy on täydellinen ja tipoissa on pigmenttiä. Kun laitat tippoja ihoosi aamulla, on hehku tallella vielä illallakin.

*V 10 Plus – Seerumit

Nämä matkakokoiset mini seerumit ovat seerumeiden parhaimmistoa. Olen iän myötä rakastunut seerumeihin ja käytän niitä nykyään ihan viikoittain. Nimenomaan kevyet seerumit, joiden päälle on helppo laittaa se yö- tai päivävoide ovat niitä, joista pidän. Näissä V 10 Plus -sarjan seerumeissa on juuri se erinomaisuus, että ne ovat riittävän kevyitä koostumukseltaan, imeytyvät ihoon nopeasti mutta samalla myös kosteuttavat ja tuntuvat hyvältä. Toinen suosikeistani on lakritsi seerumi, joka rauhoittaa ihoa ja on aivan erinomainen esimerkiksi lomamatkoilla auringonoton jälkeen. Toisena taas hyaluronihappo seerumi, joka on ikäiselleni erinomainen seerumi, sillä se kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa ihan huolella. V 10 Plus -sarjahan on japanilainen ja ehkä siksi siitä niin kovin pidänkin. Japanilaisilla, kun on tunnetusti erinomainen iho ja sen vuoksi ainakin itseäni kiinnostaa kovin se, miten he pitävät siitä huolta.

Sellaisia luottotuotteita löytyy minun kaapistani sekä meikkipussistani. Oliko siellä teille tuttuja juttuja tai löytyykö teiltä kenties samoja suosikkeja? Jos heräsi kysymyksiä niin niitäkin saa heittää ilmoille!?

 

*Tuote sponsoroitu

Kommentit (8)
  1. Oonkin ettinyt jotain hyvää peiteväriä tummille silmin alusille! Kokeiluun menee tuo Joe Blasvon valoväri! Kiitos vinkistä! 🙂

    1. Joo tuo on aivan huikea tuote, tykkäät varmasti! 🙂 Ja eipä kestä. Omia luottotuotteitaan on mukava vinkkailla myös toisille.

  2. Täälläkin luetaan mielellään ihon- ja hiustenhoitojuttuja! 🙂
    Olen kokeillut vain yhtä V10+ seerumia (keramidi), mutta tosi hyvää kamaa, vaikkakin kallista. Vaikutti selkeästi ihon kuntoon parantavasti. Saman sarjan kuorintageeli on myös käytössä.

    1. Jee kiva, siispä laitetaan kauneuspostaukset viikottaiselle postauslistalle! 🙂

      Joo siis merkin seerumit on aivan mielettömiä. Hinta on kyllä tyyriimpi mutta toisaalta tuo minipullokin kovin riittoisaa, kun seerumin kanssa ei kuitenkaan tarvitse läträtä. Pitääkin tutustua myös sarjan muihin tuotteisiin, sillä niistä ei ole juurikaan kokemusta. Muistaakseni joku naamio minulla oli joskus testissä mutta en nyt yhtään saa päähäni, että mikä naamio se olisi ollut… Hyvä merkki joka tapauksessa! Japanista ei voi tulla huonoa kosmetiikkaa… 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *