Päivä kanssani

En edes muista kuinka monta kertaa minulta on toivottu päivä kanssani postausta. Monen monta kertaa olen myöskin suunnitellut tuon tekemistä mutta aina homma on tyssännyt jossain kohtaa päivää siihen, että olen unohtanut kuvailla tai kirjailla ylös päivän tapahtumia. Onneksi viimein oivalsin, että eihän päivän jokaisesta liikkeestä tarvitse olla kuvaa ja riittää, kunhan tekemisiään kirjailee ylös muutaman tunnin välein.

Siispä nyt, kun pääsin homman makuun voisin tehdä näitä useamminkin. Tämä viime viikon keskiviikko, jonka valitsin postaukselleni oli nimittäin tuollainen sosiaalisempi päivä näiden hommien parissa, eli en todellakaan joka päivä istu kahviloissa tai kierrä pressipäivillä. Bloggaaminenhan on usein hyvinkin yksinäistä hommaa ja siihen liittyy useita työtunteja ihan siellä kotona yksin kuvaten sekä kirjoittaen. Mutta ehkä tuollaisestakin päivästä voisi tehdä omansa jos teitä yhtään kiinnostaa? Kyllähän jokaisen arkeen kuuluu myös niitä tylsiäkin päiviä, jolloin ei tapahdu mitään sen ihmeellisempää.

Pidemmittä puheitta kuitenkin päivään kanssani…

Keskiviikko 1.11.

8.30 Herätyskello soiPainan sen pois, sillä tiedän, että seuraavaksi kello soi yhdeksältä. En luonnollisestikaan enää nukahda kunnolla tuon ensimmäisen soiton jälkeen mutta heräilen ja lepuuttelen puolisen tuntia sängyssä. Inhoan äkkinäisiä ylös nousuja, joten itselleni sopiikin parhaiten tällainen hieman lempeämpi tyyli. Katson puhelimelta meilit, uutiset, vastaan whatsapissa viesteihin sekä selaan Instagramia.

9.00 Nousen ylös ja suuntaan keittiöön juomaan suuren lasillisen kylmää vettä sekä nappaan samalla Argisanin tyhjään vatsaan. Laitan edellisen illan tuorepuuron valmiiksi, eli heitän joukkoon banaanin, kookoshiutaleita sekä cashewtahnaa. En jaksa hifistellä, joten puuro nyt näyttää miltä näyttää…

9.10 Laitan pyykkikoneen pyörimään ja avaan samalla tietokoneen. Hoidan nopeasti yhden työjutun pois alta ja alan valmistautumaan salille lähtöön. Tuossa ohessa syön kuvan tuorepuurosta ehkä 1/3, koska tiedän kohta olevani juoksumatolla ja treenailemassa. Tässä kohtaa ei kannata syödä koko puuroa koska ei ole aikaa sulatella sitä…

9.38 Edelleen istun koneella ja mutustan puuroa sekä kirjoitan tätä postauksen alkua jotta muistan kellonajat sekä sen, mitä olen touhunnut. Salivaatteet on jo päällä valmiina, joten kohta mennään!

9.50 Salilla ollaan! Aloitan lämmittelyllä juoksumatolla (20 min), jonka jälkeen teen huolellisen käsivarsitreenin. En itse asiassa edes muista koska olisin viimeksi tehnyt kädet omana päivänään! Lopuksi teen vielä hieman vatsoja.

10.50 Tulen salilta kotiin ja kipaisen pikaiseen suihkuun. Laitan kahvin tippumaan sekä ripustan pyykit kuivumaan.

11.15 Syön tuorepuurosta loput sekä aloitan meikkaamisen. Multitaskaan aika hyvin, sillä samalla kuvaan muutamia tuotekuvia sekä viimeistelen tänään julkaistavan postauksen.

12.05 Olen valmis lähtöön ja juoksen ratikkapysäkille sekä lähden kohti keskustaa. Ollaan menossa Iineksen kanssa  kuvaamaan asukuvat sekä poikkeamaan Riannon pressipäivässä. Pitäisi olla 12.20 keskustassa mutta arvatkaa vaan myöhästynkö – niin perus! Inhoan myöhästelyä mutta silti olen aina joko viimetipassa tai sitten myöhässä…

12.30 Treffataan Iineksen kanssa ja lähdetään etsimään sopivaa kuvauslokaatiota, joka löytyy suhteellisen nopeasti Riannon lähimaastosta. Vaaleansininen seinä toimii ainakin oman pinkin baskerini kanssa kivasti. Kuvataan asut ristiin ja turistaan niitä näitä.

13.00 Saavutaan Riannon Showroomille ja lähdetään kiertelemään pressipäivän eri pisteitä. Itseäni kiinnostaa erityisesti Synsamin silmälasit, josta löytyy useampi aivan ihana kehysmalli! Rakastan silmälaseja ja nyt olisi jälleen haaveissa joku uusi nätti kehysmalli, ehkä pyöreä ja muovinen tällä kertaa? Seurustellaan ja verkostoidutaan sekä syödään muutama sushi, kunnes jo jatketaan matkaa muualle.

14.05 Saavutaan Goodioon Kanavarantaan. Päätettiin jo viime viikolla, että tullaan tekemään Goodioon töitä, sillä kahvila on niin viihtyisä! Tajuan, että kahvilassa ei ole tarjolla lämmintä tai edes kylmää ruokaa (eikä suolaistakaan), joten otan suklaisen smoothien sekä juon pari kupillista kahvia. Missähän kohtaa tänään syön sen oikean lounaan? Tämä ei tiedä hyvää…

14.10-17.50 Tehdään molemmat töitä koneella. Muokkaan kuvia, kirjoitan blogitekstejä, vastaan kommentteihin, laskutan tänään julkaistun kaupallisen yhteistyön sekä vastaan sähköposteihin. Lisään myös Instagramiin yhden kuvan. Iines lähtee puoli viiden aikaan mutta jään itse vielä Goodioon – en nimittäin malta keskeyttää hyvää kirjoitus draivia.

17.00 Tilaan vielä raakakakku siivun, sillä nälkä iskee välistä jääneen lounaan vuoksi. Tässä kohtaa jo muuten hieman heikottaa, eikä olo ole mitenkään paras mahdollinen… Yritän kuitenkin sinnitellä ja kakkuhan tietenkin nostaa verensokeria!

17.50 Kello on jo sen verran, että päätän lähteä liikenteeseen kotia kohden. Piipahdan kotimatkalla vielä Fredan UFFissa ja teen pari löytöä. Kantaumuksia on tältä päivältä sen verran, että hyppään metroon ja hurautan sillä kotini lähistölle, jossa käyn vielä S-Marketissa hakemassa pienet ruokaostokset.

19.15 Vihdoin kotona ja alankin heti ruoan valmistus hommiin. Teen pikaisen salaatin johon tulee nyhtökauraa, laktoositonta fetaa, paprikaa, ananasta, lehtikaalta, jäävuorisalaattia sekä kurkkua. Nälkä on muuten tässä kohtaa aivan jäätävä, joten syön kokonaisen salaattikulhollisen.

19.30 Katson Salatut Elämät ja samalla siivoilen asuntoa sekä siirrän kuvia koneelle. Nappaan eräästä poolosta kuvan ja laitan sen Facebook kirpputorille myyntiin.

20.05 Tiskaan ja selailen uusinta Fit -lehteä, joka tuli tänään postiluukusta. Annoin kyseiseen numeroon nimittäin pienen haastattelupätkän motivaation palauttamisesta, mistä hyvästä sainkin sitten lehden ilmaiseksi kotiin. Aikanaan minulle tuli muuten useampikin lehti, nykyään ei tule ainuttakaan…

20.40 Istahdan vihdoin sängylle ja rakennan oikein muhkean tyynynurkkauksen itselleni, jossa selailen ensin Instagramia ja sitten nappaan koneen syliin sekä alan taas kirjoittamaan.

21.05 Ystäväni soittaa ja puhumme suunnilleen tunnin verran. Laitan puhelimen kaiuttimelle ja muokkaan samalla huomiseen postaukseen kuvia.

22.00 Puhelu loppuu ja nyt siirrynkin kirjoittamaan huomiselle blogitekstiä. Välillä nappaan vitamiineja sekä palaan takaisin koneen ääreen.

00.08 Teksti kuvineen on vihdoin kutakuinkin valmis, joten suuntaan hampaiden pesulle ja teen muutkin iltatoimet.

00.20 Sängyssä ollaan. En viitsi enää selata puhelinta jotta uni ei häiriintyisi, vaan sammutan valot saman tien ja jään odottelemaan nukkumattia.

Sellainen oli tuo keskiviikko minun matkassani!

Mites, kiinnostavatko vastaavanlaiset postaukset myös jatkossakin? 

Kommentit (8)
  1. Kiitos vastauksesta!

    Joo, mielenkiintoista nähdä se ruokapäiväkirja. Ja tosiaan joka päivä ei välttämättä ruokailut mene ihan nappiin, tuttu juttu…

    1. Eipä mitään. 🙂

      Joo, se on tosi harmi mutta itse ainakin huomaan etten aina ehdi suunnittelemaan ruokailujani niin hyvin, kun tosiaan työpäivät vaihtelevat eikä aikataulut ole päivittäin samanlaisia. Huono homma mutta välillä tämä on tällaista. :/

  2. Hei,

    Pakko sanoa et söit kyllä sairaan vähän! Teit vielä salitreeninkin. Koko päivän aikana tuorepuuro, smoothie, raakakakkupala ja salaatti.

    Itellä sama setti menisi klo 13 mennessä, ja ihan normaalipainoinen/treenaava olen.
    Oliko tämä siis siksi, ettei siellä kahvilassa ollut ruokaa vai syötkö normaalistikin noin vähän? :O

    Ei mitenkään pahalla tarkoitettu kommentti, kiinnitti vain jotenkin heti huomioni.

    Ja kiitos monipuolisesta/laadukkaasta blogistasi! 🙂

    1. Tuolta viikolta on tulossa ruokapäiväkirjaa to tai pe julkaisuun, niin siinä tosiaan viikon ajalta ruokailuni. Ja olen päiväkirjoja ennenkin tehnyt, joten niistä voi tsekkailla syömisiäni ylipäänsä.

      Mulla on välillä päiviä, että syöminen jää mutta ei tarkoituksella. Tuo päivä oli hyvä esimerkki siitä kuinka olin ajatellut, että syön lounaan kahvilassa mutta sitten sitä ei ollutkaan saatavilla niin venyi syöminen iltaan asti – aivan liian myöhään. Tuo salaatti oli kuitenkin todella iso, sellainen kunnon salaattikulhollinen joka tehdään useammalle ihmiselle normaalisti ja melkein paketillinen nyhtökauraakin siinä. Näemmä unohdin myös mainita, että söin kylkeen vielä näkkäreitäkin ja illalla napostelin hedelmiä (tarkistin äsken sen ruokapäiväkirjan).

      Tarkoituksella en siis syönyt vähän tai yleensäkään syö mutta välillä kiireessä en ehdi miettimään ruokaa niin hurjasti. Varsinkin tällä viikolla, kun on ollut sikana töitä oon syönyt todella huonosti. Se on valitettavaa mutta harva ihminen varmaan syö täydellisesti viikosta toiseen…

      Enkä ottanut pahalla! En itse asiassa itse edes huomannut mainita mitään enempää tuosta syömisestä mutta tsekkaa parin päivän päästä se ruokapäiväkirja niin ehkä se avaa enemmän? 🙂

      Ja eipä kestä, kiva kuulla jos viihdyt täällä ja tykkäät lueskella juttuja!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *