Keltaisessa pipossa

Tänään vietetään jälleen kansainvälistä mustaa perjantaita, jolloin verkkokaupat ovat täynnä toinen toistaan huikeampia tarjouksia. Vaikka itse shoppailen vaatteita uutena nykyään huomattavasti vähemmän kuin aikaisemmin, teen silti aina välillä uusiakin hankintoja, joilla uskon olevan käyttöä myös pidemmällä tähtäimellä. Näin talven tullen sellaisia ovat etenkin neuleet sekä päähineet. Olen viime aikoina hurahtanut varsinkin jälkimmäiseen ja kaappini on täyttynytkin ihanista hattuhankinnoista. Suurin osa hatuistani on kyllä second hand löytöjä mutta joukosta löytyy myös täysin uusiakin ihanuuksia, joista nyt yhtenä mainittakoon tämä kuvissakin päässäni näkyvä *Samsøe & Samsøen One Hat -pipo.

Kun työskentelin vielä viime keväänä pienessä vaateliikkeessä Helsingin keskustassa, olivat nämä kyseiset Samsøe & Samsøen pipot todella kuumaa kamaa ja ne myytiin loppuun todella nopeasti – oikeastaan heti, kun uusi erä tuli myyntiin. Itse jätin tuolloin hattuni hankkimatta, koska ajattelin ettei malli toimi isolle päälleni mutta nyt on pakko sanoa, että tämähän on ensimmäinen pipo joka oikeasti taitaa istua pääkopalleni aika täydellisesti! Istuvuuden lisäksi hattu on myös materiaaliltaan aidosti lämmin, sillä se on 32 % alpakkaa ja 32 % villaa. Värejä on saatavilla yhteensä neljä – vaaleanpunainen, tumman- ja vaaleanharmaa sekä tämä kuvissa päässäni näkyvä ihanan keltainen väriläiskä. En tiedä lieneekö se teistä turhankin kirkas mutta itse rakastan värien yhdistämistä muuten tummanpuhuvaan pukeutumiseen ja tämä onkin  jatkossa nimenomaan niiden kokomustien päivieni ehdoton ykkösasuste!

Hattujen lisäksi neuleet ovat tällä hetkellä toinen heikkouteni. Kaapistani löytyykin useampi second hand luonnonmateriaaleista valmistettu neule, jonka rinnalle olen jo pidempään kaivannut jotain hieman kevyempää yksilöä. Tämä kuvissa päälläni näkyvä *Noisy Mayn Roll Neck Knit on itse asiassa juuri täydellinen ohuempi neule, joka poikkeaa perinteisestä mallista ihanien liehuhihojensa ansiosta. Rakastuinkin malliin juuri sen rentouden ja erilaisuuden vuoksi. Harmaa värikin tuo hieman vaihtelua mustanpuhuvaan vaatekaappiini, joten tämä neule oli vielä väriltäänkin ehdottomasti hyvä valinta!

Tällä hetkellä vaatekaappini kulmakiviä ovat tosiaan lähinnä neuleet sekä hatut, joiden rinnalla takit tuovat kivaa vaihtelua talven tyyliin. Farkuista puolestaan löysin vihdoin ja viimein sen itselleni täydellisen mustan mallin ihan yllättäen Dr. Denimin valikoimasta. Malli on siis korkea vyötäröltään ja lahkeet eivät ole pillit. Tätä metsästystä saikin jonkun aikaa tehdä, sillä tuntuu, että nykyään kaikki mustat farkut ovat lahkeista todella kapeita… No mutta, pitkä etsintäni palkittiin vihdoin ja viimein! Jos siis etsit täydellistä mustaa farkkua niin kannattaa ehdottomasti katsastaa Dr.Denimin mallisto.

Enpä muista koska olisin viimeksi höpötellyt niitä näitä asustani tai tyylistäni mutta joskus näinkin. Itse asiassa on ollut aika hauska kuinka olen viime kuukausina löytänyt jälleen innon pukeutumiseen, sillä se menee itselläni vähän kausittain. Välillä on ajanjaksoja, että menen lähestulkoon samoilla vaatteilla viikosta toiseen enkä jaksa yhtään panostaa, kunnes tulee näitä ajanjaksoja, että pukeutuminen kiinnostaa enemmän ja sitä on oikein intoa panostaakin siihen. En tiedä miksi nimenomaan syksy on usein itselleni sellaista aikaa mutta jostain syystä suorastaan herään henkiin pukeutumisjuttujen kanssa aina kylmempinä ajanjaksoina. En sitten tiedä olenko ainoa kummajainen laatuaan mutta minä pidän tämän vuodenajan pukeutumisesta!

Kengät River Island / Farkut Dr. Denim / Neule *Noisy May / Pipo *Samsøe & Samsøe / Huulipuna NYX *Liquid lipstick sävyssä Corset

En tiedä kyllästyttääkö teitä jo kaikki Black Friday jutut mutta joka tapauksessa haluan vinkata nyt ainakin House of Brandonin *alevalikoimasta, jossa on tänään jopa 2000 tuotetta huikealla -50 % alennuksella! Mukana on mm. tässäkin postauksessa näkyvä harmaa Noisy Mayn neule sekä tuotteita Samsøe & Samsøelta, Calvin Kleinilta, Levikseltä, Cheap Mondaylta… Naisten Black Friday alevalikoimaan pääset shoppailemaan *TÄSTÄ.

Oikein ihanaa perjantaita sinne Suomeen ja terveisiä Dubaista! Laitan lähipäivinä paremmin kuulumisia paikan päältä. 

 

Kuvat: Iines / edit: minä

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *