Marraskuun kosmetiikkasuosikit x 5

En olekaan hetkiin kirjoittanut teille tämän hetkisistä kosmetiikkasuosikeista, joten nyt olisi jälleen kosmetiikkapostauksen aika! Tänään jaankin teille viisi suosikkiani eli ne, jotka ovat juuri nyt minulla ahkerassa käytössä ja ovat yllättäneet positiivisesti. Kuten tiedätte, olen kosmetiikan suhteen aika kokeilunhaluinen ja siksi vanhojen suosikkien rinnalle ilmestyy säännöllisin väliajoin uusiakin tuotteita. Nämä kohta jakamani suosikit ovat olleet käytössäni jo jonkun aikaa, eli osaan rehellisyyden nimissä kertoa niistä käyttökokemuksistani.

*LIERAC – Kaksoispuhdistus balm-in-oil

Tämä kuivalle iholle suunnattu puhdistusbalsami on kosmetiikka suosikeistani se ensimmäinen ja ehdottomasti viime aikojen todellinen suosikki puhdistustuotteiden rintamalla. Ihanan öljymäisestä balsamista tuleekin mieleen ehkä hieman kookosöljy, sillä se tuntuu jo kädessä mukavan pehmeälle sekä rasvaiselle. Balsamilla on tarkoitus puhdistaa kasvoilta meikki sekä epäpuhtaudet, jonka jälkeen iho jää aivan ihanan pehmeäksi. Itsehän pidän ylipäänsä ihon puhdistustuotteissa puhdistusmaidoista geelien sijaan, joten tämän tuotteen koostumus on myöskin erityisesti mieleeni. Jos käytöstä sen verran, niin balsami levitetään sormin iholle (vältä silmänympärysihoa), jonka jälkeen kasvot huuhdellaan huolellisesti. Ihon pintaan jää pieni rasvaisuus huuhtelunkin jälkeen mutta mielestäni se on nimenomaan ihana fiilis. Varsinkin pintakuivalle iholle tämä on erinomainen tuote näin talven tullen!

*PATYKA – Energising eye gel

Sitten hieman luonnonkosmetiikkaa suosikkien joukkoon! Nimittäin Patykan kirkastava silmänympärysgeeli, joka on muuten aivan mielettömän ihana tuote. Purkki on varusteltu viilentävällä metallipallolla, jonka avulla geeli on helppo levittää silmänympärysihoon ja varsinkin aamuisin sen viilentävä vaikutus on aivan ihana! Säilytän voidetta jääkaapissa, jolloin geeli on kylmää ja laskeekin oitis mahdollista yön jälkeistä turvotusta. Kyseinen geeli sisältää hyaluronihappoa, gojimarjaa, karpaloa ja kauran polysakkaria sekä on täysin vegaaninen. Patyka merkkinä on itselleni täysin uusi tuttavuus mutta ainakin tämän ensipuraisun jälkeen rohkenen kokeilla myös sarjan muitakin tuotteita – lämmin suositus!

*JOE BLASCO – No color setting powder

Seuraavana sitten meikkituote, joka on todella vienyt mennessään ja on ehdottomasti meikkipussini yksi kulmakivistä tänä päivänä. Itse asiassa tein tästä taannoin Instagramin Storieenkin muutaman videon, joten osa varmaan nappasi suosikin jo sitäkin kautta mutta haluan ehdottomasti mainita puuterista vielä näin postauksenkin muodossa. Kyseessä on Joe Blascon hienojakoinen irtopuuteri, joka on väritön ja huomaamaton mutta vaikuttaa meikin lopputulokseen merkittävästi! Itse tykkään käyttää puuteria siinä kohtaa, kun olen levittänyt meikkivoiteen iholle, sillä silloin aurinkopuuterikin tarttuu ihon pintaan kivasti eikä mene railoille. Toki puuteria voi sutia kasvoille myös aivan lopuksikin jolloin koko meikki pysyy paikallaan. En ole tosiaan vuosiin käyttänyt oikein puutereita sillä mielestäni ne tukkivat herkästi ihon mutta tämän kanssa on pakko sanoa, että fiilis on aivan eri. Puuteri on niin kevyttä ja kuulasta, että tukkoista efektiä ei pääse syntymään.

*pHFORMULA POINT – Age reverse

Tässä iässä, kun kolmenkymmenen rajapyykki on jo ohitettu ottaa ihonhoito entistä tärkeämpää roolia ja siksi onkin ihan viimeistään syytä aloittaa anti-age tuotteiden käyttö. Tällä hetkellä itselläni onkin käytössä yövoiteena todella hoitava ja tehokas pHformulan kasvovoide, joka tukee kollageenituotantoa, paikkailee jo syntyneitä juonteita sekä suojaa ihosoluja. Tämän voiteen koostumus on mielestäni hyvin erilainen kuin muiden kokeilemieni yövoiteiden ja voiteesta huomaa, että se on todella tehokasta sekä kosteuttavaa. Tuote sisältää peptidejä joiden on todettu tutkimusten varjossa elvyttävän ihon rakennuspalikoita, jotka taas auttavat elvyttämään itse ihoa. Säännöllisellä käytöllä onkin positiivisia vaikutuksia ajatellen ihon ikääntymistä ja anti-aging vaikutukset näkyvät noin neljän viikon kuluttua.

Pakko muuten tähän kohtaan sanoa, että oma ihoni on tällä hetkellä aivan loistavassa kunnossa ja veikkaisin, että nimenomaan tämä voide on osasyyllinen siihen! Vaikka omissa kasvoissani ei vielä hurjasti niitä ryppyjä olekaan niin huomaan kuinka voide on tasoittanut ihoani etenkin otsan alueelta, johon on alkanut pientä juonnetta syntymään. Ei POINT -sarja syyttä suotta saanut taannoin kosmetologipäivillä tunnustusta lajinsa parhaana tuotteena kategoriassa kasvot.

*GOLDWELL KERASILK STYLE – Accentuating finish creme

Tästä suosikista mainitsin jo taannoin hiuspostauksessa mutta nostettakoon vielä kerran esille, sillä niin paljon olen kyseiseen viimeistelyvoiteeseen tykästynyt! Aivan loistava tuote jolla tosiaan viimeistelee nätisti kampauksen sekä taltuttaa sähköiset hiukset. Tämä on loistava tuote myös vauvahiuksien taltuttamiseen ilman rasvaisuutta tai lakan tuomaa koppuraisuutta. Voide on todella erikoista, se ikään kuin sulaa käsissä ja leviää hiuksiin helposti. Hiuksista ei tule rasvaisia mutta voiteen tuoman pidon kyllä huomaa! Kannan tätä tällä hetkellä käsilaukussani paikasta toiseen lakan sijaan ja viimeistelen tällä kampauksen kuin kampauksen. Aivan loistava tuote muuten myös luonnonkiharan muotoiluun, jonka ystäväni todensi Levin reissullamme.

Sellaisia suosikkeja tällä erää!

Oliko joukossa teille tuttuja tuotteita? Jos olet itse löytänyt viime aikoina jonkun uuden kosmetiikkasuosikin niin toki saa vinkata! 

*Tuote sponsoroitu.

Kommentit (8)
  1. Heippa!
    Sulla kun kokemusta riittää niin mikä on hyvä meikinpoistotuote jos on volyymiripset? Oon menossa tiistaina laittamaan ja luin että ei saa sisältää öljyä ? Mun kaikissa tuotteissa on öljyä :/
    Meikkaan myös toisinaan hyvin vahvasti joten sen pitäisi olla sellainen millä saa varmasti kaikki rajaukset yms ripsien tyvestä kunnolla pois, ilman että ripset lähtee mukana 🙂
    Kiitos paljon jo etukäteen.

    1. Moikka!

      Olen käyttänyt ne kerrat jos olen laittanut kajalia niin Lumenen vedenkestävän meikin poistoainetta. Voi olla, että se sisältää öljyä mutta olen tosiaan ottanut kajalit varovasti pois tops-puikolla. En osaa oikein sanoa sen paremmin sillä itse meikkaan sen verran harvoin silmiäni. Voisit kysyä vaikka ripsien laittajalta olisiko hänellä jotain vinkkejä. 🙂

  2. Age reverse voide vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta 🙂 tiedätkö mistä sitä saisi ostettua?

    1. Se on aidosti loistava tuote, suosittelen!! pHformulaa myydään valikoiduissa kauneushoitoloissa ja lista niistä löytyy täältä:http://phformula.fi/kauneushoitolat.html

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *