Epäsuosittuja mielipiteitä

Bodaavat miehet eivät kiinnosta. Oli pinnallista tai ei, niin en oikein viehäty kovin lihaksikkaista miehistä, enkä ole koskaan kuolannut esimerkiksi six-packin perään. Normaali vartalo on mielestäni kymmenen kertaa parempi, koska se viestii ainakin itselleni siitä, että ihminen osaa muutakin kuin tuijottaa kaloreita tai niitä salitoistoja. En kylläkään tarkoita tällä sitä, että päinvastaisesti sohvaperunoista viehättyisin mutta sellainen terve keho ja terve suhtautuminen treenaamiseen on parasta miehissäkin!

En välitä auringon ottamisesta. Kyllä, entisestä auringonpalvojasta on tullut vuosien mittaan auringonottoon tympääntynyt. Yksi kerta itseruskettavaa niin olet saman värinen kuin olisit maannut viikon Karibialla ja vieläpä saat värin turvallisesti. Ei sillä, kyllä auringossa vietän lomilla edelleen aikaani, sillä viime kerrat matkaseuralaiseni on ollut sellainen, joka on auringossa makaamisesta pitänyt. Jos olisin matkalla henkilön kanssa, joka ei haluaisi olla auringossa, en minäkään olisi. Auringossa makaaminen on loppupeleissä aika tylsää ja kyllä, minäkin pelkään sitä ihoni vanhenemista.

Pidän aborttia ihmiselämän riistämisenä. Tämän perustelen sillä, että jokainen ihminen – jo alkiokin on uusi elämä ja siitä on kasvamassa ihminen, jolla on aivot, keho, sielu. En kuitenkaan tuomitse ihmisiä, jotka abortin tekevät vaan ymmärrän täysin, miksi joskus lapsi ei ole tervetullut maailmaan. Ja toki asia on täysin eri jos lapsi todetaan vaikka vaikeasti kehitysvammaiseksi. Olen kuitenkin itsekin muutamat kerrat sinkkuna ollessani raskautta pelännyt ja aina miettinyt, että tekisin abortin jos olisin raskaana. Tämä ei tietystikään poissulje sitä, että kyse on ihmisen elämän riistämisestä enkä hyväksyisi tuossa tapauksessa omaakaan tekoani.

Kylien huulituotteet eivät ole sen kaiken hehkutuksen arvoisia. Ostin tosiaan itse muutaman Kylien huulivärin kesällä ja pakko sanoa, että aivan turhaan hehkutettuja tuotteita, eivätkä missään nimessä sen parempia kuin vaikka NYX -merkin tai Avonin vastaavat mattavärit! En missään nimessä ymmärrä sitä maniaa kyseisten huulivärien ympärillä, sillä todellakaan ero ei ollut kummoinen eikä varsinkaan positiivisessa mielessä…

Inhoan villasukkia – siis oikeasti inhoan! Pienenä en kyennyt käyttämään edes villapaitoja kutittavan materiaalin vuoksi mutta nykyään olen sentään siinä suhteessa karaistunut. Villasukat ovat kuitenkin itselleni edelleen yksi ällötys ja en tajua kuinka ihmiset pystyvät jopa nukkumaan ne jalassa. Jaloissani ei ole erityisen hyvä ääreisverenkierto mutta siltikään en pysty käyttämään villasukkia. Mieluummin vaikka palelen kuin laitan nuo kutittavat ja paksut sukat jalkaani.

Mielestäni Suomi ei ole valmis homoseksuaali presidenttiin. Tiedän, että tämän ääneen sanominen varmasti nostaa osalla karvat pystyyn mutta koska meitä huomattavasti vanhempi sukupolvi on vielä olemassa, niin mielestäni täällä ei vaan olla valmiita. On varmasti eri asia parinkymmenen vuoden päästä mutta ei vielä. Ei kyllä sillä, että minulla olisi mitään homoja vastaan mutta en vaan usko Suomen valmiuteen tässä asiassa. Mielestäni Sauli on ollut aivan loistava presidentti kaikin tavoin ja toivon hänen jatkavan seuraavalle kaudelle.

Inhoan joulun laittamista ja kaikkea sitä hössötystä, mikä siihen kuuluu. Onneksi näin itsekseen tuota juhlaa ei tarvitse sen koommin laittaa, vaan voi kävellä valmiiseen joulupöytään. Kuitenkin se kaikki hössöttäminen, lahjojen hankinta, stressi ja muu vouhotus on mielestäni aivan naurettavaa. Lapsena olin todellinen jouluihminen mutta nykyään sen merkitys on kyllä muuttanut muotoaan. Mieluiten söisin vaikka kaikkea muuta kuin jouluruokia ja ylipäänsä viettäisin aivan normaalia viikonloppua.

Kengät River Island / Neule Monki / Laukku second hand / Baskeri second hand

Jos tulisi valita, ottaisin ennemmin kissan kuin koiran. Mielestäni kissat ovat huomattavasti koiria älykkäämpiä ja nimenomaan itseisarvonsa tuntevia eläimiä. Kissat ovat siistejä, ylväitä ja hienoja eläimiä. Ne ovat myös helpompia kuin koirat, koska eivät kaipaa päivittäistä lenkittämistä ja pärjäävä itsekseenkin muutaman päivän jos ruokaa sekä vettä on vaan tarjolla. Ei sillä, rakastan ylipäänsä kaikkia eläimiä mutta kyllä kissa silti aina koiran voittaa!

En erityisemmin pidä Zarasta. Tuntuu, että useamman suosikki liike on nimenomaan Zara ja olihan se sitä joskus itsellenikin. Olen kuitenkin viime vuosina kyllästynyt koko liikkeeseen ja sen tarjontaan, enkä nykyään käy siellä juuri koskaan. Mielestäni ylihinnoiteltua tavaraa, jonka laatu on kaukana hyvästä. Pidän huomattavasti enemmän H&M:stä sekä Monkista, jotka ovatkin oikeastaan ainoat vaatetusliikkeet, joissa nykyään edes jaksan vierailla second hand -liikkeiden lisäksi.

Oliko joukossa mielipiteitä, joihin voitte kanssani samaistua tai kenties seikkoja, joista olette täysin päinvastaista mieltä? 

Kuvat: Taru / edit: minä

hyvinvointi ihmissuhteet
Kommentit (20)
  1. Emma ”Tässähän just nostettiin tapetille seksuaalinen suuntautuminen ja unohdettiin kaikki muut seikat, jotka vaikuttavat tulokseen, kokonaan. Mielipiteensä toki kullakin, mutta usein kannattaisi vähän tutkia asioita ja tarkastella niitä useammasta näkökulmasta kuin siitä omasta ja totutusta :)”

    MUTTA entä jos tässä käsiteltiinkin vain _yhtä_ puolta asiasta? Käsittääkseni hypoteesina ei ollut ”tekijät, joiden vuoksi suomalaiset eivät äänestä Haavistoa?”. Vaan kysymyksenä oli ”Onko Suomen kansa valmis hyväksymään homoseksuaalin presidentin?”, eli ovatko ihmiset riittävän kypsiä ohittamaan ennakkoluuloja synnyttävän tekijän ja keskittymään itse IHMISEEN. Edelleen toistit, ettei seksuaalinen suuntautuminen ole mielestäsi syy pätevyyden kyseenalaistamiselle – kuten ei kenenkään meidän muidenkaan. Totta, olet oikeassa, että lisäperusteluja olisi ehkä kaivattu, mutta mainitsemiasi argumentteja ei, koska ne eivät olleet nyt aihe.

    1. Tässä oli nimenomaan kyse siitä, että suomalaisille homoseksuaali presidentti on edelleen vuonna 2017 liikaa. Maassamme on niin vanhoollisia ihmisiä paljon ja kehitys tällaisissa asioissa jäljessä, että se on vaan mielestäni karu totuus. Ihan sama olisiko Haavisto pätevä – varmasti muuten olisi – mutta hänen seksuaalinen suuntautumisensa tulee silti vaikuttamaan edelleen, koska maassamme iso osa ihmisistä ei ole valmiita siihen, että sivuuttaisivat kokonaan ajatuksen siitä, että maata johtaa homoseksuaali.

      Valitettavasti maamme ei ole edelläkävijä tällaisissa asioissa ja vaikka nuorempi sukupolvi äänestäisikin häntä, aina on iso osa niitä, jotka eivät äänestä. Ja veikkaisin, että etenkin maakunnissa sekä vähän vanhempi väestö. Minä muuten voisin ihan hyvin äänestää häntä, eli tässä ei ollut kyse siitä ettenkö itse arvostaisi häntä tai hänen poliittisia taitojaan. 🙂

  2. ”No woman wants an abortion like she wants an ice cream cone or a Porsche. She wants an abortion like an animal caught in a trap wants to gnaw off its own leg. ”

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *