Edullinen asteittain päivettävä

Itselleni päivetys on ympäri vuotuinen juttu. Haluan, että ihoni on aina edes pienesti ruskettunut ja sen vuoksi suosinkin paljon itseruskettavia. Dubain jälkeen iholla koreilee edelleen bikinirajat mutta silti tahdon ylläpitää kevyttä väriä vartalollani ja itseruskettavat ovatkin nyt taas käytössä. Talvisin tykkään suosia voidemaisia ruskettajia, koska iho on kuivempi ja voidemainen tuote nyt vaan tuntuu kylmillä ilmoilla jotenkin ihoystävällisemmältä. Tällä hetkellä käytössä onkin edullinen vaihtoehto, joka oli muuten aivan sattuman varainen löytö taannoiselta Stockan vierailulta!

sunkissedsunkissed

En tiedä onko moni kuullut koskaan merkistä Sunkissed, mutta itse en tosiaan ollut ennen kuin riskillä nappasin purkin tuossa taannoin Stockmannilta matkaani. Menin alun perin ostamaan vanhaa suosikkiani Vita Liberatan asteittain päivettävää, kun sen paikka hyllyllä tietenkin ammotti tyhjyyttään. Jotain voidemaista päivettäjää oli kuitenkin saatava, joten mukaan lähti oikeastaan ihan pelkän purkin ja edullisen hinnan perusteella Sunkissed Gradual Tan sävyssä medium/dark.

Kyseessä on tosiaan kevyesti vartalon ihoa päivettävä tuote, jonka tuoksu on muuten ehkä maailman kaikista itseruskettavista parhain! Kookoksen sekä hiekan sekoitus toimii ainakin omaan nenääni erinomaisesti ja tästä voiteesta tulee todella olo kuin olisi hiekkarannalla levittelemässä aurinkovoidetta. Ihanan tuoksunsa lisäksi voide yllätti kosteuttavuudellaan (hieman paksumpi koostumus) sekä kivalla värisävyllään. Yhtään laikkua ei näkynyt ihollani levitettyäni voiteen edellisenä iltana iholle ja tuntui kuin olisin maannut yhden päivän lisää auringossa. Ihollani on nyt tosiaan pientä pohjaa, joten en tiedä kuinka voide toimii täysin valkoiseen ihoon mutta veikkaisin, ettei ainakaan kovin huonosti! Tuotteesta on olemassa myös light/medium sävy, jota suosittelen kaikille erityisen vaaleahipiäisille.

sunkissed

Voide on tosiaan koostumukseltaan hieman paksumpaa ja sitä saakin levitellä iholle vähän pidempään kuin monia vastaavia. Tällä tarkoitan siis sitä, että iho jää valkoiseksi ellet kunnolla imeytä sitä ihoon. Plussapisteet annan muuten vielä siitäkin, että voide kuivuu todella nopeasti! Useissa asteittain päivettävissä on se, että niiden kuivumista saa odotella ja silti iholle jää tahmainen fiilis – tämä toimii täysin päinvastoin. Iho ei tosiaan jää yhtään tahmaiseksi vaan rasva imeytyy sataprosenttisesti ihoon. Ei ole siis mikään ongelma levittää tuotetta vaikka juuri ennen nukkumaanmenoa jos käy kuten minulle, että muistaa sen itseruskettavan aina vasta siinä kohtaa, kun on aika mennä nukkumaan…

Näitä asteittain päivettäviä voiteita kuluu käytössä sen verran runsaasti, että olipas oikein mukavaa löytää vaihtoehtoinen tuote pari kymppiä maksavalle Vita Liberatalle. Muistaakseni tämän voiteen hinta oli siis alle kymmenen euroa ja mielestäni se on jo aika passeli hinta voiteelle, joka kuitenkin kuluu käytössä suhteellisen nopeastikin. Eipähän ainakaan kirpaise muutaman viikon päästä hakea uutta tuubia, kun hinta pyörii noinkin mukavissa lukemissa! Siispä monellakin tapaa plussapisteet tälle voiteelle ja ainakaan näin ensimmäisen tuubin käytön aikana mieleeni ei tule yhtään miinustakaan. Tuo on itse asiassa aika harvinaista, sillä suurimmassa osassa itseruskettavia on aina jotain… Tai no, valkoiset lakanat eivät kylläkään pysy sataprosenttisen valkoisina mutta enpä ole muuten vielä koskaan törmännyt itseruskettavaan, josta ei tulisi yhtään väriä lakanoihin…

sunkissed

Mahtaako kyseinen itseruskettava olla teistä monelle tuttu? Tai onko kenties suositella jotain uusia voidemaisia tuotteita, jotka olette hyviksi havainneet?

Kommentit (2)
  1. Onko sulla tai lukijoilla suositella luonnonkosmetiikan puolelta itsaria? Näitä myrkkyjä kun en iholleni suostu laittamaan..

    1. On itse asiassa, eli Eco by Sonya on merkki jota suosittelen. 🙂 Sen päivettävä kasvovesi esimerkiksi aivan huippu ja sen lisäksi myös vaahtoava ir erinomainen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *