Perjantai kanssani

8.45 Herätyskello soi ensimmäisen kerran, käännän kylkeä ja painan sen pois. Tiedän, että viisitoista minuuttia vielä aikaa nukkua, joten uskallan painaa silmät kiinni.

9.00 Herätyskello soi toisen kerran ja tämä on minulle se merkki siitä, että nyt on herättävä. Katsoin edellisenä yönä lähes yhteen saakka TAAS Luciferia, koska en yksinkertaisesti malttanut lopettaa! Vasta siinä kohtaa, kun silmät luppasivat todenteolla oli televisio pakko sulkea.

9.15 Vartti menee siihen, että heräilen. Selailen vuoteessa somea ja vastailen aikaisin aamulla tulleisiin whatsApp viesteihin.

9.20 Nousen ylös, petaan sängyn ja marssin vessaan. Hampaiden pesu, kasvovedellä kasvojen puhdistus, pyykkikoneen pyörimään laittaminen ja tukan harjaaminen – näitä perus aamurutiineja.

9.30 Laitan kahvin tippumaan ja valmistelen aamiaista. Laitoin edellisenä iltana Voimaruoan kookoksen makuisen 360 -proteiinisekoituksen kaurajuoman kanssa sekaisin ja yöksi jääkaappiin turpoamaan. Nyt tuo tuorepuuro on valmista ja on aika sulattaa sen päälle marjat. Puuhastelun ohessa juon aamun ensimmäiset vesilasilliset ja nappaan Argisanin, probiootit sekä D-vitamiinin. Otan vitamiinit muuten aina erissä päivän mittaan välttääkseni pahoinvoinnin.

9.45 Aamiainen on valmista, nappaan siitä kuvat ja tulen tähän koneen äärelle kirjoittamaan tätä sekä kurkkaan samalla sähköpostit. Oikoluen eilen kirjoittamani, tänään julkaistavan postauksen ja alan valmistelemaan kuvausympäristöä päivän tekstin kuvia varten. Kohta asunto on aivan mullin mallin, tiedän sen…

10.35 Päivän blogikuvat on nyt kuvattu ja alankin siirtämään niitä koneelle sekä editoimaan. Samalla viimeistelen tekstin lisäämällä kuvat sen joukkoon.

11.10 Blogiteksti julkaistu ja on aika siirtyä kuvaamaan eräälle asiakkaalle somemainonnan kuvia. Valmistelen rekvisiitan esille ja alan kuvaamaan.

11.55 Yksi setti kuvia on nyt kuvattu ja on meikkaamisen aika. Meikkauksen lomassa laitan pyykit kuivumaan, siivoilen pahimpia kuvaussotkuja, syön banaanin, kuvaan muutaman kuvan tähän postaukseen ja laulan Nylon Beatia biisien mukana ”Anna mulle autosi sun…”.

12.40 Lähden kävelemään kohti Vaasankadun Rootsia ja sen lähimaastoa. Meillä on treffit Iineksen kanssa, eli kuvaamme toisistamme asukuvat ja tietysti turistaan niitä näitä. Sormet jäässä kuvaillaan, sillä tänään on vähän pakkasta!

13.20 Onnistuneiden otosten jälkeen siirrytään Vaasankadun Roots -kahvilaan, jossa aloitetaan töiden tekeminen. Nappaan tiskiltä kuuden euron vihersmoothien ja juon sitä töiden lomassa. Kirjoitan blogitekstejä, vastaan sähköposteihin, editoin kuvia, lisään muutaman kuvan Instagramiin sekä teen ylipäänsä kaikkea blogiin liittyvää.

15.05 Kaivan laukustani raakapatukan ja syön sen. Jos joku ihmettelee miksi en syönyt lounasta Rootsissa niin ihan puhtaasti säästösyistä. Oltiin eilenkin Iineksen kanssa kyseisessä kahvilassa ja silloin söin lounaan, joten tänään päätän pihistellä ja sinnitellä kotiin saakka. Jatkan töitä enkä malttaisi millään keskeyttää hommia ja lähteä kotiin päin…

16.20 Vihdoin lähden Rootsista kotia kohden, Iines lähti jo aikaisemmin. Tässä kohtaa alkaa olemaan jo aikamoinen nälkä, joten poikkean S-Marketissa hakemassa muutaman puuttuvan raaka-aineen ruokaa varten ja tarttuuhan sieltä mukaan vähän jotain muutakin tarpeellista.

17.05 Kotona ollaan, joten puran kauppakassit sekä tiskaan. Nappaan ensihätään pari kauraleipää avokadolla, mustapippurilla ja tomaatilla.

17.25 Valmistan kreikkalaishenkisen salaatin ja vastailen samalla viesteihin whats apissa. Virittelen Netflixin päälle ja vihdoin pääsen sängylle pelkästään rentoilemaan. Katson jälleen Luciferia ja nyt muuten alkoi kolmas tuotantokausi! Santsaan salaattia lisää ja lopulta olenkin jo todella täynnä – fetaähkyt!

18.45 Keskeytän Luciferin hetkeksi, kun ystäviltä tulee viestejä. Äänitän ääniviestiä sekä vastailen messengerissä viesteihin. Päädyn myös blogin puolelle ja alan kirjoittamaan tätä juttua jotta päivän ohjelma pysyy ajan tasalla.

19.25 Kirjoittelusta siirrynkin selaamaan blogiportaalien etusivut läpi ja oman portaalimme etusivun kautta inspiroidun kirjoittamaan hetken mielijohteesta blogiini päivän toisen postauksen koskien painoa ja sitä, miksi muiden paino on niin monelle ongelma (teksti täällä). Kirjoitan juttua ja editoin siihen muutamat kuvat. Hommien ohessa keitän myös teetä sekä syön pari mandariinia.

20.45 Juttu on valmis julkaistavaksi, joten antaa mennä! Tässä kohtaa laitan koneen taas pois ja jatkan Luciferin katsomista. Venytän vielä hieman suihkuun menoa sillä en nyt vielä mitenkään jaksaisi…

22.05 Nyt suihkuun! Tämä on itselleni myös merkki siitä, että alan rauhoittumaan iltapuuhiin. Kuluneen viikon ajan olen ollut hieman puolikuntoinen, joten olen ylipäänsä tavallista väsyneempi. Huomenna olisi kuitenkin viikon tauon jälkeen tarkoitus mennä jälleen treenaamaan, joten ajattelin nukkua hyvät yöunet. Nappaan vitamiineja sekä laitan teeveden kiehumaan – jos nyt vielä kupillinen kofeiinitonta ja siinä ohessa pieni määrä GO ON -soijarahkaa punaherukoilla.

22.20 Puuhastelen kaikenlaista, kuten siivoilen, tiskaan salaatin valmistuksesta kertyneet tiskit ja lopulta päädyn koneelle editoimaan tämän postauksen loppuja kuvia. Vastaan myös yhteen työsähköpostiin.

22.40 Laitan hampaiden valkaisumuotit suuhun – tämä on nimittäin jo kolmas päivä, kun valkaisen hampaitani kotona. Viime kesänä kävin hoitolavalkaisussa ja sain myös kotiini valkaisumuotit sekä valkaisuainetta. Tuosta setistä jäi yli yksi ampulli, joten päätin käyttää sen nyt päivittääkseni lopputulosta, kun valkaisusta on jo reilusti aikaa. Ampullista riittää noin neljän päivän kuuriin, joten vielä huomenna ajattelin muotit suuhuni laittaa.

22.45 Ja Lucifer jälleen käyntiin… Joku ehkä ihmettelee miksi katson sarjaa näin pätkissä mutta tämä on minulle aika tyypillistä. Hankala katsoa pelkästään sarjaa montaa tuntia putkeen vaan välissä on tehtävä aina jotain hyödyllistäkin…

23.40 Otan hammasmuotit pois suusta ja pesen hampaat. Tässä kohtaa laitan kasvoille myös seerumin, yövoiteen sekä silmänympärysvoiteen ja painelen petiin. Lucifer jatkuu, en taaskaan malta lopettaa!!

00.20 Nyt alkaa silmät luppaamaan sen verran, että pakko sulkea televisio ja alkaa nukkumaan.

Sellainen oli eilinen, eli perjantai kanssani!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *