Torstain arkimeikki

Meikkipostausta ei olekaan hetkeen blogissani näkynyt, mikä johtunee kaiketi siitä, että olen nykyään niin paljon ilman meikkiä. Meneillään on joku sellainen ajanjakso, että ihon haluaisi antaa jatkuvasti vaan olla ja hengittää. Lisäksi vieläpä tykkään meikittömyydestä, mitä ilmeisemmin vähän liikaakin. Tämä viikko on kuitenkin ollut poikkeuksellinen ja meikattua on tullut melkein joka päivä. Tästä johtuen meikkipostauskin tuli yhtäkkiä kovin ajankohtaiseksi ja siksi sellaisen ajattelin teille tänään toteuttaa. Siispä luvassa onkin arkimeikkini – aivan se tavallinen torstaimeikki.

arkimeikki

Torstain meikki oli tosiaan hyvin tavallinen, eikä siinä ole käytetty mitään extraa. Arjessa meikkaan ylipäänsä aina hyvin nopeasti enkä välitä taiteilla. Vaikka pidänkin meikeistä ja olen aina innolla kokeilemassa kaikkea uutta sekä seuraamassa trendejä, en voi sanoa olevani ihminen, joka rakastaa itse meikkaamista. Pidän kyllä niistä tuotteista sekä siitä kauniista lopputuloksesta mutta itse tekeminen – se ei vaan ole juttuni. Käytänkin meikkaamiseen hyvin vähän aikaa tai teen sen ainakin mahdollisimman nopeasti. Tämänkin postauksen meikki on loihdittu kiireisenä aamuna noin kymmenessä minuutissa.

POHJA:

  • Nivea Cellular Perfect Skin / Skin illumination kosteusvoide
  • Nivea Q10 plus C Anti-wrinkle + energy silmänympärysvoide

MEIKKIPOHJA:

  • Lumene Invisible Illumination Instant Glow sävyseerumi, tummimmassa sävyssä
  • Joe Blasco Orange Highlight voidemainen valoväri
  • Anastasia Beverly Hills Liquid Glow korostusvoide/highlighter
  • Joe Blasco No color setting powder (väritön viimeistelypuuteri)

Ihan alkuun levitän Lumenen sävyseerumia kevyesti kauttaaltaan kasvoille (otsaan vähiten), jonka jälkeen peitän tummat silmänaluset sekä haen valoa silmien ympärysiholle Blascon valovoiteella. Valovoiteen jälkeen levitän  hiukan Anastasia korostusvoidetta poskiluiden yläpuolelle, kulmaluulle, ohimoille sekä nenänvarteen. Tämän tuotteen kanssa menen aina vähän fiiliksen mukaan, eli toisinaan käytän sitä enemmän ja toisinaan taas hieman vähemmän. Eilen taisi olla hieman neutraalimpi korostuspäivä vaikka kuuden tunnin yöunien vuoksi kasvot olisivat sitä kieltämättä ehkä hieman enemmän kaivanneetkin…

Viimeistelen pohjan kiinnittämällä meikin Joe Blascon värittömällä korostuspuuterilla. Tätä sudin etenkin poskiin mutta kuitenkin todella kevyesti! Otsaan en tavallisesti laita mitään ylimääräistä sillä se on omissa kasvoissani se kuivin alue, johon kaikki meikki herkästi ikään kuin takertuu.

arkimeikkiarkimeikki

VARJOSTUKSET JA KOROSTUKSET:

  • Benefit HOOLA aurinkopuuteri, tummimmassa sävyssä
  • Joe Blascon aurinkopuuteri sävyssä Bronze
  • INSITI poskipuna sävyssä 03, persikka. Tämä poskipuna on sellainen, jonka löysin sattumalta Dubain YOYOSO:sta ja maksoin siitä muutaman euron. Ostin punan riskillä sen kauniin sävyn vuoksi mutta siitä onkin tullut lempparini! Menee jopa MACin poskipunan edelle pigmenttisyydessään.
  • Dr. Hauschka Teint Powder -väripuuteri

Aloitan aina pohjan jälkeen meikin loihtimisen aurinkopuuterilla. Aivan ensin sudinkin Hoolaa kasvoille kauttaaltaan – etenkin korostaen poskiluita, hiusrajoja/kasvojen sivuosia ja kaulaa. Hoola on aurinkopuuterina siinä mielessä aivan mieletön, että se ei suttaa saatikka tee ihoon liian tummia puuterirajoja. Tämän jälkeen viimeistelen varjostukset tuputtelemalla Joe Blascon tummaa aurinkopuuteria etenkin poskiluun alle sekä mahdollisesti hieman ohimoille. Tätä en tee aina mutta jos tahdon korostaa nimenomaan poskiluita ja luoda sitä sirompaa ”lommoefektiä”, on tämä puuteri tumman värisävynsä vuoksi juuri täydellinen tuohon puuhaan.

Kun aurinkopuuteri on levitetty, seuraavaksi onkin poskipunan vuoro. Tykkään levittää poskipunan siveltimellä tuputellen poskien etuosaan sekä häivyttää puuteria siitä hieman ohimoiden suuntaan. Olen muuten niitä ihmisiä, joille poskipuna on se meikin melkeinpä tärkein osuus! Jopa aurinkopuuteristakin luopuisin mutta poskipuna, se on aivan ehdoton. Lopuksi sudin kasvoilleni *Dr. Hauschkalta ihan vasta testiin saatua väripuuteria, jossa on kolme kaunista ihoon sulautuvaa sävyä. Kyseistä puuteria voi tosiaan sutia kauttaaltaan kasvoille viimeistelymielessä tai sitten korostaa tuolla vaaleimmalla sävyllä poskipäiden yläosaa, nenänvartta, ohimoita, kulmaluuta… Sudin tätä aika huolettomasti kasvoilleni nimenomaan antaakseni meikille nätin loppusilauksen.

arkimeikkiarkimeikkiarkimeikki

KULMAKARVAT:

  • Sephoran kulmakynä sävyssä medium
  • Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade sävyssä Ash Brown
  • Lumene Blueberry Wild Curl -ripsiväri (vedenkestävä)

Kulmakarvat olen jo vuosia tehnyt kulmakarvakynän, kulmavahan sekä ripsivärin avulla. Ihan alkuun hahmottelen hieman kulmien rajoja kynän avulla kuitenkaan painamatta liikaa, jolloin ihoon ei jää vahvasti näkyviä rajoja. Tuon jälkeen alan sutimaan karvoihin Anastasian kulmakarvaväriä ja häivytän samalla väriä pienin liikkein. Lopuksi viimeistelen lopputuloksen mustalla ripsivärillä, joka on mielestäni aivan paras kulmakarvageelin korvike meille tummille! Kulmakarvameikki on varmaan meikissäni se kaikista aikaa vievin mutta tällä triolla onnistun oikeastaan poikkeuksetta.

SILMÄT:

  • Volyymiripsienpidennykset, pituus 9-10 mm ja kaarevuus D

Silmille en tosiaan tee yhtään mitään, sillä ripsienpidennykset hoitavat tuon puolestani. Laitoin pidennykset takaisin lokakuun loppupuolella ja olen kyllä ollut jälleen todella tyytyväinen! Ripset antavat ilmeeseen niin paljon sekä samalla helpottavat arkea tuntuvasti. Tämän vuoksi en oikeastaan edes välitä usein meikkailla, sillä ripset tekevät niin paljon. Jos iho on hyvässä kunnossa ja siinä rinnalla pidennykset, niin mitäpä sitä muuta kaipaakaan?

Käyn edelleen huollattamassa ripsiäni kolmen viikon välen vakio tekijälläni *Anniinalla (Beauty Anniina) Ullanlinnassa ja kuten tällä viikolla yhdessä pohdittiin, olen tainnut käydä hänellä jo vuodesta 2014 lähtien! Jo nelisen vuotta yhteistyötä tosiaan takana, enkä voisi olla tyytyväisempi. Taukojakaan ei muuten ole tainnut olla kuin kolme tai neljä koko aikana, mikä ehkä kertonee jotain siitä, kuinka paljon näistä pidän! Välillä ihmettelen miten ripseni kestävät mutta, mitä ilmeisemmin hyvin – ne ovat vahvaa tekoa. Toki myös tekijällä on vaikutuksensa, eli jos pidennykset laitetaan huolella, ne eivät tuhoa omia ripsiä. Pidennysten ohessa kannattaa muuten käyttää myös ripsiseerumia, joka ikään kuin vahvistaa niitä omia ripsiä siellä pidennysten alla. Itselläni on käytössä Lash Food -merkkinen seerumi, jota Anniinakin myy hoitolassaan.

arkimeikkiarkimeikki

HUULET:

  • MAC huultenrajauskynä sävyssä Etcetera
  • MAC matta huulipuna sävyssä Honeylove

Uskokaa tai älkää muuten, oma huulipuna innostukseni on alkanut pikkuhiljaa hiipumaan. Nykyään käytänkin aika paljon sävyttäviä kevyitä huulivoidemaisia punia tai olen jopa ilman mitään huulituotteita. Kuviin usein kyllä panostan mutta muuten arjessani olen paljon aivan luonnollisella meiningillä. Näissä kuvissa huulillani on kuitenkin se aivan ehdoton suosikki yhdistelmäni, joka on ollut sitä jopa vuosia. Nimittäin Honeylove sekä täydellinen nude rajauskynä Macilta.

Huulimeikki on todella helppo sekä nopea, eli huulten rajaus, jonka jälkeen viimeistelen huulet huulipunalla. Tykkään levittää huulipunan tuputtelemalla, jolloin sitä ei mielestäni tule huulille liikaa.

VIIMEISTELY:

  • NUORI kosteuttava kasvosuihke

Tätä siis suihkin aina kiinnittääkseni meikin sekä toisinaan myös kesken päivän raikastaakseni sitä.

arkimeikki

Siinä oli tosiaan hyvä esimerkki tämän hetkisestä arkimeikistäni. Tuo pohja on oikeastaan aina sama mutta tosiaan huulimeikki jää nykyään usein laittamatta – vähän fiiliksestä ja tilaisuudesta riippuen. Veikkaan, että kevättä kohden hankin meikkipohjaani jonkun tuotteen, joka antaa pohjalle lisää hehkua. Joku sellainen sävyseerumiin sekoitettava valovoide voisi olla aika kiva! Jos on vinkata jotain täydellistä tuotetta juuri tuohon puuhaan niin mielelläni kuulisin. Ja ylipäänsä jos teillä on jotain uusia suosikkeja, mitä meikkeihin tulee niin saa tännekin suuntaan vinkkailla?

Oikein rentouttavaa alkavaa viikonloppua!

 

*Tuote/palvelu sponsoroitu

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *