Uusia vanhoja kosmetiikkasuosikkeja

Toimivat kosmetiikkatuotteet ovat minulle naisena tärkeä juttu. Vaikka työni puolesta pääsenkin usein testailemaan markkinoiden uusimpia tuotteita ensimmäisten joukossa, olen silti sitä mieltä, että aina ne uusimmat versiot eivät välttämättä päihitä niitä vanhoja suosikkeja. Itse asiassa se on mielestäni tietyllä tapaa huojentavaa jos löytää ne itselleen toimivat tuotteet, joista ei välttämättä tarvitse koskaan siirtyä mihinkään. Tänään haluankin esitellä teille viisi kosmetiikkasuosikkiani, joista kolme on ns. vanhoja suosikkeja ja kaksi taas uutta ihastusta. Osa tuotteista on näkynyt blogissani aikaisemminkin mutta siitä viis – myös vanhoja suosikkeja on aina yhtä ihana hehkuttaa sillä ne todella toimivat!

ECO BY SONYA FACE TAN WATER

Tämä vegaaninen itseruskettava kasvovesi on ollut suosikkini jo pidempään. Pakko sanoa, että vaikka Chanelin itseruskettavaa voidetta edelleen hehkutankin, on tästä tullut sen rinnalle aivan mielettömän hyvä vaihtoehto! Enää en itse asiassa osaa edes sanoa kumpi olisi toistaan parempi mutta tuotteet ovat aika erilaisia. Tämä Eco by Sonyan kasvovesi on tosiaan asteittain kasvoja päivettävä sekä todella helppo käyttää iholla esimerkiksi aamulla ihonpuhdistuksen jälkeen. Kasvovesi levitetään vanulapulla kasvojen iholle ja annetaan hetki kuivua, jonka jälkeen päälle voi levittää vielä kosteusvoiteen sekä meikinkin. Chanelhan on taas voidemainen ja ns. paksumpi, jonka vuoksi suosin sitä useimmiten nimenomaan öisin yövoiteen kanssa.

Tämän itseruskettavan kasvoveden plussapuolia on todellakin sen keveys iholla ja mahdollisuus käyttää sitä oikeastaan missä kohtaa päivää vaan. Tuote antaa iholle muutamissa tunneissa kauniin värisävyn, kun sen tosiaan levittää huolella kasvojen iholle. Pidän värisävyn heleydestä ja siitä, ettei laikkuja synny. Kasvovesi levittyy iholle tasaisesti eikä se tuki ihohuokosia. Tykkään tuotteesta todella paljon ja käytän sitä nykyään suunnilleen kolmena aamuna viikossa. Ehdotonta plussaa myös pullon kestävyydestä, sillä se todella riittää ja riittää…

*GOLDWELL KERASILK STYLE SMOOTHING SLEEK SPRAY

Tämä Goldwellin muotoilusuihke on aivan ehdoton tuote nimenomaan niihin kertoihin, kun haluan muotoilla hiuksiani esimerkiksi raudalla toisen päivän hiukseen. Teen usein myös niin, että pesen aamulla hiukset ja laitan muotovaahdon pohjalle mutta kiharran hiukset vasta illalla ennen juhlia. Näissä tapauksissa tämä tuote on aivan mielettömän hyvä, sillä suihke on kuivaa eikä se tee hiuksista kosteita tai tahmaisia. Suihke suihkutetaan hiuspituuksiin juuri ennen muotoilua, jonka jälkeen sen avulla voi loihtia hiuksiin vaikka kauniit kiharat. Lopputuloksesta tulee todella ilmava sekä pehmeä ja rauta liukuu karhean kuivassa hiuksessani tämän tuotteen avulla erinomaisesti. Suihke sisältää luonnollisestikin myös lämpösuojan ja siksi suojaa hiusta raudan kuumuudelta. Goldwellin Kerasilk -sarjan muutkin tuotteet ovat vieneet mennessään ja tällä hetkellä en käytäkään hiusten muotoilussa oikeastaan muita tuotteita, kun Kerasilkia.

*NURME ORGANIC LOMENGRASS BODY LOTION

Tämä Nurmen luomu sitruunaruohovartalovoide yllätti minut aivan täysin joku aika sitten, kun kaipasin pitkästä aikaa iholleni kosteusvoidetta. En siis ylipäänsä ole mikään vartalovoiteiden ystävä, sillä tunne niiden käytön jälkeen on usein kovin nihkeä ja useampi voide kuivuu iholla erittäin hitaasti. Tämän voiteen kohdalla yllätyin kuitenkin hyvin positiivisesti, sillä mitään edellä mainitsemiani ongelmia ei tuotteen kanssa ole. Voide on koostumukseltaan juuri sopivan ohutta, se imeytyy nopeasti ja tuoksuukin vielä aivan ihanalta! Lopputulos iholla voiteen levityksen jälkeen on todella miellyttävä, jonka vuoksi tätä vartalovoidetta tekee mieli käyttää myös jatkossakin.

Toki ihanan tästä voiteesta tekee myös se, että vartalovoide on luomua ja sisältää mm. öljyjä, vitamiineja sekä antioksidantteja. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja vaikka ihan päivittäiseen käyttöönkin! Itsehän olen myöskin vieraillut Nurmen tehtaalla Virossa ja pakko sanoa, että tuo ihanan pieni kotikutoinen paikka kyllä todella saa pisteet luomutuotteiden saralla. Yksi heidän ehkä parhaista tuotteistaan on muuten kuoriva jalkasaippua, jolla kovettumat lähtevät kantapäistä alta aikayksikön!

JOE BLASCO BRONZE FINISH PRESSED POWDER

Blasco on jo pitkään ollut yksi suosikki meikkisarjoistani. Meikkipussistani löytyykin useampi Blascon tuote ja jokainen niistä on valehtelematta aivan erinomainen! Blascon meikit sisältävät todella hyvin pigmenttiä ja jokainen meikeistä on aidosti laadukas sekä toimiva. Jo pidempään käytössäni on tosiaan ollut kyseisen merkin aurinkopuuteri, joka ehkä säikäyttää tummalla värisävyllään mutta todellisuudessa puuteri on juuri täydellinen varjostusten tekemiseen! Tykkään levittää ensin koko kasvoilleni Benefitin Hoolaa (aurinkopuuteri), jonka jälkeen viimeistelen tyylin varjostuksilla. Varjostukset teen tosiaan tällä Blascon puristepuuterilla, jota levitän kevyesti poskiluiden ja leuan alle sekä mahdollisesti vielä hieman ohimoille. Vaikka värisävy näyttää paletissa todella tummalle, se sulautuu hienosti ihoon sekä levittyy aivan mielettömän hyvin. Tällä ei siis ole tarkoitus tehdä ainakaan pohjoismaalaiselle iholle koko meikkiä, vaan ainoastaan varjostaa sekä muotoilla!

*MICHAEL KORS SEXY RUBY

Olen aina ihmetellyt ihmisiä, jotka tarvitsevat kymmeniä tuoksuja – jokaisen omaan käyttötarkoitukseensa. Minä, kun taas olen niitä joille riittää yksi tuoksu kerrallaan, sillä jos jostain tuoksusta pidän, niin silloin siitä pidän ja haluan sitä myös käyttää. Varmaan niitä ikuisia suosikkejani joihin en koskaan kyllästy ovat Lancômen La vie Est Belle sekä Escadan Magnetism. Rakastan siis makeita, mausteisia sekä vahvoja jopa hieman maskuliinisen voimakkaita tuoksuja. Mielestäni tuoksu nimittäin kertoo myös persoonasta ja koen olevani nimenomaan edellä mainitsemiani asioita – kukkaistuoksut tai sporttisen raikkaat tuoksut ovat ehdottomasti inhokkejani.

Vaikka Michael Korsin kellot tai laukut eivät olekaan enää vuonna 2018 makuuni, on pakko sanoa, että tämä Korsin Sexy Ruby todella toimii! Sexy Ruby sisältää mm. ruusua, arabian jasmiinia sekä vadelmaa. Sen tuoksu on hyvin vahva, sensuellin itsevarma sekä viettelevä ja mielestäni myös todella mielenkiintoinen. Tästä tuoksusta tulee todella itsevarma fiilis ja itse näen sen vahvojen sekä itsenäisten naisten yllä. Tuoksu on nimittäin omalla tavallaan aika erikoinen eikä varmastikaan uppoa jokaisen hajuaistille. Itse kyllä tykästyin tähän heti ensi tuoksautuksesta lähtien ja Sexy Ruby onkin tällä hetkellä tuoksusuosikkini!

Sellaisia uusia vanhoja kosmetiikkasuosikkeja. Oliko joukossa kenties teillekin tuttuja tuotteita?

PS. Muistakaahan käydä äänestämässä!

 

*Tuote sponsoroitu

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *