Helmikuun kauneussuosikit x 6

Uskomatonta, että helmikuu vetelee kohta jo viimeisiään! Vastahan oli uusivuosi ja nyt lähennelläänkin jo maaliskuuta sekä kevättäkin toivottavasti. Kohta päättyvän helmikuun kunniaksi päätin kasata yhteen tämän kuukauden kauneussuosikit – ne kuusi tuotetta, jotka ovat ihastuttaneet, yllättäneet sekä olleet erityisesti tämän kuukauden ajan käytössä. Osa tuotteista on näkynyt sosiaalisen median kanavissani jo aikaisemminkin kun osa taas päätyy tänne aivan ensimmäistä kertaa. Joukossa on niin ihon kuin hiustenhoidonkin tuotteita sekä myös yksi suosikki meikkituote.

*WHAMISA ORGANIC FLOWERS -kuorintalaput

Ensimmäisenä yksi uusista suosikeistani, nimittäin jo aikaisemminkin hehkuttamani korealaisen kosmetiikkasarja Whamisan kuorintalaput. Mielenkiinto näihin kuoriviin lappuihin heräsi oikeastaan samaan aikaan kun korealainen kosmetiikka alkoi enemmän kiinnostamaan ja sen myötä olenkin tutustunut heidän ihonhoitorutiineihinsa, jotka ovat muuten aika erilaiset verrattuna meidän pohjoismaalaisten tapoihin.

Nämä kuorivat laput ovat yksi osa heidän erikoisia ihonhoitorutiinejaan ja näiden avulla iholta on helppo poistaa hellävaraisesti kuollut ihosolukko. Uskoisin, että laput sopivat erityisen hyvin hieman herkemmällekin iholle, jolle mekaaninen raekuorinta tai happokuorinta ovat turhan vahvoja. Kuorintalapuilla on hieman sama vaikutus kuin kasvoharjallakin eli pyörivä liike stimuloi pintaverenkiertoa ja iho muuttuu kuorivan vaikutuksen sekä liikkeen myötä heleämmäksi sekä kuulaammaksi. Kertakäyttöisiä lappuja on myös todella helppo käyttää, eli kaksi sormea sujautetaan kuorintalapun sisään, jonka jälkeen lappua lähdetään pyörittelemään iholla. Tähänkin on olemassa kai joku kaava mutta itse tykkään pyöritellä lappua kaulalta ylöspäin kohti otsaa. Käytän myös jonkin verran voimaa, sillä nautin siitä tunteesta kun tunnen verenkierron lähtevän liikkeelle. Kuorinnan voi kuitenkin suorittaa todella hellävaraisestikin jos ihosi on herkkä! Itse kuorintalaput ovat kosteita ja ne pitävät sisällään hyaluronihappoa, krysanteemia, fermentoitua aloe veran lehtiuutetta ja betaglukaania.

*SCHWARZKOPF GOT2BE -kuivashampoot (volume & extra fresh)

Kuivashampoot ovat todella tärkeä osa hiusrutiinejani ja niiden avulla pystyn pidentämään pesuväliä jatkuvasti päivällä tai parilla. En itse asiassa edes muista kuinka pärjäsin ilman kuivashampoota, sillä niin iso apu tuosta tukkaan suihkutettavasta raikastajasta on! Kuivashampoo pelastaa ne huonot hiuspäivät varmasti ja ylipäänsä tuo päänahkaan sen kaivatun raikkaamman fiiliksen.

Helmikuun suosikkeja ovat ehdottomasti olleet Schwarzkopfin got2be -sarjan kuivashampoot, joista nimenomaan Fresh it up volume sekä matkakokoinen extra fresh ovat osoittautuneet suosikeikseni. Molempien koostumus on ilmavan kevyt, eikä ollenkaan tahmaava. Olen nimittäin pistänyt merkille, että osassa kuivashampoita on ainakin omaan hiukseeni aivan liian vahva koostumus, jolloin lopputulos on kuin vahvempien muotoilutuotteiden jäljiltä. Näissä kuivashampoissa tuota ongelmaa ei kuitenkaan ole ja olen ollut erittäin tyytyväinen lopputulokseen! Matkakoko on kätevä reissuilla sekä ihan vaan päivän mittaan laukussa kannettavana, sillä esimerkiksi hikoiluttavan hot joogan jälkeen tukka kaipaa kummasti pientä raikastusta. Kuivashampoon kanssa kannattaa muuten muistaa säännöllinen syväpuhdistavien shampoiden käyttö, sillä luonnollisestikinhan kaikki hiuksiimme suihkutettava kerrostuu sinne ja siksi syväpuhdistus on paikallaan vähintään parin viikon välein! Mielestäni näissä Schwarzkopfin tuotteissa on muuten myös aivan ihanan raikkaat tuoksutkin ja hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan.

MOSSA VITAMIN OIL COCKTAIL -kasvoöljy

Ihoöljyt eivät ole koskaan ollut mitään suuria suosikkejani, sillä ihoni ei ole oikeastaan kuiva saatikka hilseilevä. Mitä nyt ehkä otsa toisinaan suorastaan janoaa kosteutusta mutta varsinaista hilseilyä ihollani ei ole ikinä. En myöskään oikein mielelläni odottele pitkiä aikoja öljyjen kuivumista, jonka vuoksi itselleni sopii parhaiten hieman kevyemmät kasvoöljyt.

Tässä Mossan Vitamin Oil Cocktail kasvoöljyssä onkin nimenomaan se plussapuoli, että öljy on huomattavasti kevyempää eikä läheskään niin paksua kuin aikaisemmin testaamani kasvoöljyt. Tuote imeytyy ihoon nopeasti ja aivan parhaan lopputuloksen saa silloin, kun öljyn sekoittaa yövoiteen joukkoon! Myös päivävoiteessa kasvoöljy toimii näin kylmään talviaikaan, jolloin öljyä voi lisätä meikin alle levitettävään voiteeseen muutaman tipan. Öljy hemmottelee ihoa ja valehtelematta tekee siitä kyllä pehmeämmän. Tässä Mossan ”öljycocktailissa” on mukana mm. luomuvadelma- ja -tyrniöljyä, jojobansiemenöljyä, aprikoosi-, luumu-, tomaatti-, avokado- ja manteliöljyä, jotka hoivaavat ihoa ja tekevät siitä hyvinvoivan. Itsehän pidän ylipäänsä Mossan tuotteista todella paljon, sillä ne ovat luonnonmukaisuutensa lisäksi todella herkullisen tuoksuisia ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia! Jos siis emmit millä luonnonkosmetiikka sarjalla lähtisit kokeilemaan ensimmäisiä luomukosmetiikkatuotteita, niin itse voin lämpimästi suositella Mossaa.

JUICE BEAUTY GREEN APPLE PEEL -hedelmähappokuorinta

Tästä Juice Beautyn hoitolatasoisesta hedelmähappokuorinnasta kirjoittelinkin blogiini jo muutama viikko sitten oikein postauksen kokoisen jutun, sillä sen tämä tuote todella ansaitseekin! Pakko kuitenkin mainita kyseinen kuorinta vielä tässä helmikuun tuotteidenkin yhteydessä, sillä niin huikeasta kosmetiikka tuotteesta on kyse.

Hedelmähappokuorinta on tuonut ainakin omaan ihonhoitooni aivan uudenlaisen aspektin ja mullistanut kuorinnan uudelle tasolle. Kun aikaisemmin käytin tosiaan mekaanisia raekuorintoja, on tämä tuote korvannut ne täysin ja lopputulos on kymmenen kertaa parempi! Hedelmähapot nimittäin kuorivat ihoa tehokkaammin ja nimenomaan syvemmältä, mikä näkyy ihossa säännöllisen käytön myötä. Itse olen esimerkiksi huomannut hedelmähappokuorinnan positiiviset vaikutukset ihon värisävyn sekä hehkun parantumisena. Iho on kuulaampi sekä heleämpi ilman mitään sen radikaalimpia hoitotapojen muutoksia. Happokuorinnathan ovat mekaanisia kuorintoja vahvempia, joten se kannattaa ottaa ehdottomasti huomioon! Kuorintaa ei kannata tehdä juuri ennen tärkeää iltaa, sillä iho punoittaa kuorinnan jälkeen. Tuote ei myöskään sovi herkälle iholle nimenomaan vahvojen happojensa vuoksi. Ja jos joku nyt jäi miettimään, miksi tässä postauksessa on sekä kuorivat laput että tämä happokuorinta, niin käytän tosiaan molempia. Happokuorinnan teen 1-2 kertaa viikossa ja hellävaraisilla lapuilla kuorin ihoni ehkä kerran viikossa – vähän fiiliksen mukaan. Seuraan aika paljon ihoni kuntoa ja sitä miltä se minäkin päivänä näyttää. Välillä iho nimittäin suorastaan janoaa sellaista vahvempaa kuorintaa kun taas joskus hellävaraisempikin riittää. Liikaa ei kuitenkaan kannata kuoria eli sekin tulisi muistaa! Uskon, että normaalille iholle riittää sellainen pari kertaa viikossa suoritettava kotikuorinta.

*AVON MARK -nestemäinen mattahuulipuna

Punainen mattapuna on yksi ehdottomista tavaramerkeistäni. Jos huulillani ei koreile nude niin on sävy siinä tapauksessa melkeinpä poikkeuksetta korallinen puna, joka saa muuten hampaat näyttämään uskomattoman valkoisilta (vink, vink)! Tämä Avonin Mark Liquid Lip Lacquer Matte (sävyssä orange you happy) siveltimellä huulille levitettävä mattapuna on ehdottomasti yksi suosikeistani niin koostumuksen, pysyvyyden kuin värisävynsäkin puolesta. Huuliväri on uskomattoman pigmenttinen ja kestääkin huulilla tuntikausia. Voin rehellisyyden nimissä sanoa, että jos tämän laittaa huulilleen aamulla, ei punaa tarvitse lisäillä päivän mittaan kertaakaan vaikka söisin tai joisin kuinka paljon. Aivan parashan huuliväri on niinä iltoina, kun lähtee illanviettoon sillä huulet pysyvät punaisina koko illan.

Huulivärissä on itsessään mukana pohjustusgeeli, jonka vuoksi lopputulos on pehmeä ja samaan aikaan myös pysyvä. Tämä tuote ei siis kuivata huulia kuten esimerkiksi NYXin vastaavat herkästi tekevät, vaan huulet pysyvät samaan aikaan myös kosteutettuina. Annan erityisplussaa myös siitä, että huuliväri on pieni kooltaan, jonka vuoksi se on helppo sujauttaa vaikka iltalaukkuunkin! Hinta-laatusuhde on erinomainen ja Avonin Mark -huulivärit maksavat tavallisesti 12 euroa mutta esimerkiksi nyt ovat tarjouksessa heidän verkkokaupassaan 8,95 € hintaan. Tuolta löytyy muuten muitakin kivoja värisävyjä joista itse himoitsen tällä hetkellä mm. sävyjä whipped latte sekä head turner.

Sellaiset kauneustuotteet ovat tosiaan painuneet mieleen nyt etenkin helmikuun aikana. Itselläni on aika paljon sellaisia tietynlaisia kausia ihonhoidon suhteen, että välillä panostan todella paljon niihin kuorintoihin kun taas seuraavaksi seerumeihin. Hiusten suhteen taas himoitsen tällä hetkellä sitä paksua otsatukkaa, joka minulla oli muistaakseni viimeksi joskus vuonna 2012? Sen kasvattaminen on kuitenkin sen verran työlästä että saas nähdä! Meikkitrendeistä juuri nyt kiinnostaa eniten kuulas ja hehkuva, jopa hieman rasvaisen näköinen meikkipohja. Saas nähdä mitä aurinko ja kevät tuovat tullessaan – mitkä ovat ne maaliskuun kauneussuosikit ja näkyykö niissä yhtään nimenomaan lähenevä kesä?

Oliko helmikuun suosikkien joukossa teille tuttuja tuotteita? 

Oikein aurinkoista ja ihanaa päivää!

 

*Tuote sponsoroitu

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *