Aivan tavallinen keskiviikko kanssani

Eilen oli aivan tavallinen päivä – sellainen hyvin tyypillinen keskiviikko elämästäni. Työni puolesta päiväni ovat aika vaihtelevia ja välillä on tosiaan ihan väkisinkin näitä päiviä, että kuvaan paljon kuvia kotosalla, kirjoittelen postauksia, editoin kuvia, kirjoitan sähköposteja ja mietin niitä tuleviakin blogipostauksia. Itseäni tämä ei tosiaan haittaa, sillä minulle sopii parhaiten tällainen hieman luovempi kellosta riippumaton työskentelytapa. Toki pidän kotonakin niitä luovia taukoja jotta ajatus ei mene aivan jumiin, mutta tosiaan tästä eilisen ”my day -postauksesta” voitte lukea tarkemmin mitä tällainen tavallinen kotipainotteinen päivä pitää sisällään. Mietin alkuun, onko tämä liian tylsä päivä julkaistavaksi mutta sellaistahan se elämä on – välillä tapahtuu vähemmän ja sitten taas enemmän.

On my wayOn my way

8.15 Herätyskello soi ensimmäisen kerran. Painan sen alkuun torkulle mutta koska aivot alkavatkin jo raksuttaa, avaan sähköpostin ja selaan Instagramia. En tykkää nousta sekunnissa ylös sängystä vaan nautin tällaisista hitaammista heräämisistä, jossa ensimmäinen herätys on jo hieman aikaisemmin ennen kuin tulee se viimeinen pakollinen kellon soitto.

8.35 Nousen ylös ja juon lasillisen kylmää vettä sekä otan Argisanin tyhjään vatsaan. Laitan myös kahvin tippumaan ja Jari Sarasvuon podcastin päälle. Kuuntelen parhaillaan mielenkiintoista ”Sä osaat paljon enemmän kuin mitä sä uskallat” äänitettä, jota voin lämpimästi suositella! Jarilla on mielenkiintoinen tapa luennoida.

8.45 Sitten vessaan ja valmistautumaan Vita Liberatan blogitilaisuuteen lähtöön. Olen nyt viime päivinä tehnyt paljon sitä, että meikkaan kevyesti jolloin meikkaamiseen ei mene tosiaan kuin pieni hetki. Kävin toissa päivänä huoltamassa ripset viiden viikon tauon jälkeen *Beauty Anniinassa, jonka vuoksi ne ovat jälleen täydellisessä kunnossa! Ripset tekevät jo itsessään ilmeestä sen verran intensiivisen, että eipä siihen rinnalle mitään sotameikkiä edes kaipaile. Sekoitankin tipan meikkivoidetta päivävoiteen sekaan, korostan kulmia ripsivärin avulla sekä viimeistelen ilmeen poskipunalla ja sävyttävällä huulivoiteella. Näin vähällä syntyi tosiaan päivän ilme, joka näkyy alla olevissa kuvissa.

Beauty AnniinaBeauty Anniina On my way

8.55 Valmista tuli, joten seuraavaksi sitten valmistamaan jotain nopeaa aamiaista. Syön Alpron GO ON -soijarahkaa mansikoilla, mustikoilla, banaanisiivuilla, pellavansiemenillä, gojimarjoilla sekä kookoshiutaleilla ja nautiskelen samalla kupillisen kahvia. Tässä kohtaa avaan myös koneen katsoakseni pikaisesti Reittioppaasta julkisen liikenteen aikataulut ja viimeistelen päivän postauksen.

9.10 Kietaisen jenkkihuivin hiuksiin ja puen päälle, jonka jälkeen jo juoksenkin kiireen vilkkaa ratikkapysäkille. Tänään on vaatteiden suhteen se turvapäivä, eli en jaksa miettiä joten laitan päälle suosikki neulemekkoni maihareiden kanssa.

9.20-9.50 Matkustan blogitilaisuuteen toiselle puolelle kaupunkia, eli Kaivarin rantaan. Tilaisuus on Carusellissa jossa ei olekaan tullut käytyä sitten viime kesän. Kiroan kylmää viimaa ja yritän sinnitellä ilman hattua – tule jo kunnon kevät ja kesä!

9.55 Olen perillä ja suuntaan hakemaan noutopöydästä jotain pientä aamiaista. Koska söin juuri kotona kulhollisen rahkaa ei ole enää oikein nälkä. Otan kuitenkin kupillisen kahvia ja ohessa nautin chiavanukkaan.

10.00-11-05 Vietän aikaa rennossa tilaisuudessa jutellen Vita Liberatan asiantuntijoiden kanssa ja lopussa Mikaelakin saapuu yllätyksekseni paikalle. Vaihdetaan hänenkin kanssaan kuulumiset ja yhtäkkiä kello onkin jo siellä yhdentoista korvilla. Saan mukaani kassin jossa on näytteet Liberatan uutukaisista, joiden testaamista odotan innolla! Mukana on vaahtoavaa invisi rusketusvettä sekä blur-voidetta, jonka uusin versio sisältää itseruskettavia aineosia. Uudet tuotteet ovat myöskin luonnonmukaisempia ja ne tulevat myyntiin huhtikuussa.

Vita Liberata Vita LiberataVita LiberataVita Liberata

11.10 Lähden kohti ratikkapysäkkiä ja matkalla mietin, että tekisi mieli poiketa Uffissa mutta päätän kuitenkin jatkaa kassien kanssa matkaa suoraan kotiin. Julkaisen päivän blogipostauksen ja oikoluen sen vielä kerran läpi.

11.50 Saavun kotiin ja käyn viemässä päiväpeiton taloyhtiömme pesutuvan isoon pesukoneeseen, sillä se ei mahdu omaan minikokoiseen koneeseeni.

12.05 Kuvailen muutamia juttuja blogia varten, vastailen Iineksen ääniviesteihin ja paistan pari kananmunaa leivän päällysteeksi.

12.40 Keitän myös kupillisen teetä ja nappaan osan vitamiineista. Teen pari kauraleipää joihin laitan päälle paistettua kananmunaa, paprikaa sekä mustapippuria.

12.50 Sitten vihdoinkin koneen ääreen kirjoittelemaan blogia ja vastailemaan sähköposteihin. Myös tätä tekstiä tosiaan kirjoittelen ja mietin vähän tulevia päiviä. Olen lähdössä huomenna Tahkolle viideksi päiväksi, jonka vuoksi jatkan postausten varastoon tekemistä. Loppuviikko on kutakuinkin jo valmis mutta vielä vähän uupuu…

On my way

13.20 Käyn laittamassa omankin pyykkikoneen päälle ja tulen jatkamaan koneelle hommia. Muokkaan aikaisemmin tänään aamulla ja päivällä kuvaamani kuvat, jonka jälkeen lisään ne tähän postaukseen.

13.40 Kipaisen pesutupaan laittamaan päiväpeiton kuivausrumpuun ja palaan sisälle jatkamaan hommia. Nyt on itselaukaisijalla kuvailun vuoro ja puenkin treenivaatteet päälle ja otan muutamia kuvia ensi viikon alun postaukseen. Aina yhtä hankalaa jos aurinko paistaa suoraan asuntoon – yhdessä hetkessä kuvat ovat pimeitä ja toisessa taas ylivalottuneita.

14.40 Keskeytän kuvailut ja piipahdan hakemassa päiväpeiton pesutuvasta. Laitan kuivumaan myös omasta pesukoneestani ne pyykit ja nappaan vähän lisää vitamiineja. Olo on ollut tänään pienesti nuutunut, joten otan super c-jauhetta, immuniteetin kohottajaa sekä tupla annokset sinkkiä.

15.00 Tiskaan tiskejä ja kuuntelen samalla jälleen Sarasvuota. Alan miettimään päivällistä ja mitä söisin. Kaapissa olisi mukavasti kulhoannokseen raaka-aineet enkä viitsisi ostaa enää kaupasta mitään koska huomenna lähden kuitenkin pois useammaksi päiväksi.

15.15 Couscous kiehumaan ja alan valmistamaan ruokaa. Edelleen Sarasvuon podcast pauhaa ”Turhautuminen on tunnehinta läpimurrosta, josta seuraa onnistuminen ja oivallus”.  Kuuntelen tosiaan podcastia oppimisesta.

16.05 Kuvaan nopeasti ruoka-annoksen ja alan syömään. Kulhoannoksessa/salaatissa on siis jäävuorisalaattia, tomaattia, mustapapuja, sitruunanmehua, porkkanaa, couscousta, punasipulia, valkosipulia ja avokadoa. Syödessäni rentoudun ja katson uusimman jakson Luciferia.

17.30 Luova tauko venyikin hieman pidemmäksi kuin ajattelin ja alan jälleen hommiin. Laitan seuraavan pyykkikoneellisen pyörimään ja katson hieman vaatteita reissua varten. Nostan matkalaukunkin lattialle, johon voin sitten pikkuhiljaa kasailla juttuja. Pohjalle tietenkin ne tärkeimmät, eli toppavaatteet jotka muuten aina vievät aivan järkyttävän tilan laukusta!

18.05 Otan tietokoneen taas esiin ja vastaan muutamaan sähköpostiin sekä lähestyn erästä potentiaalista asiakasta kaupallisella blogiyhteistyö ehdotuksella. Tämä ehdotelma minun piti laittaa jo eilen mutta en ehtinyt, joten parempi näin ennen pientä lomaa.

18.40 Laitan teeveden kiehumaan ja seuraavaksi alan muokkaamaan päivällä kuvaamiani kuvia. Mietin, ehdinkö tänään enää treenaamaan ja tulen siihen lopputulemaan, että menen vasta huomenna aamusta jos ehdin ja jaksan. Eilen kävin illalla detox- joogassa, jonka jälkeen tällainen välipäivä voi olla ihan paikallaan.

19.20 Juttelen ystäväni kanssa puhelimessa vartin verran, jonka jälkeen laitan Salatut Elämät päälle ja jatkan edelleen kuvien muokkaamista. Jos joku ei vielä tiennyt niin olen tosiaan koukussa Salattuihin Elämiin! Syön pari taatelia, muutaman palan raakasuklaata sekä kourallisen manteleita.

20.10 Televisio kiinni ja piipahdan nopeasti kaupassa hakemassa aamulle muutaman ruokatarpeen. Juttelen jälleen puhelimessa ystäväni kanssa ja äänitän yhden whatsapin ääniviestin. Nuo ovat muuten erittäin hyvä tapa pitää yhteyttä tällaiselle joka inhoaa kirjoittaa puhelimella yhtään mitään!

20.30 Tässä kohtaa on jo hieman nälkä, joten mietin tekisinkö vaikka banaanipannukakkuja vai mitä? Sopivasti löytyisi aineet juuri tuohon herkkuun… Pitkitän kuitenkin vielä hieman iltapalan valmistusta ja alan kirjoittamaan yhtä syvällisempää postausta, joka on ollut tänään mielen päällä.

21.05 Nyt on jo niin kova nälkä, että pakko keskeyttää kirjoittaminen ja suunnata keittiöön. Päätän tehdä banaanipannukakkuja ja sulattaa lisukkeeksi mansikoita, nam!

21.40 Pannukakut ovat valmiita, joten palaan koneen äärelle ja jatkan kirjoittamista sekä syön samalla.

21.55 Tässä kohtaa onkin päivän suihkussa käynnin paikka sopivasti ennen Temptation Islandia!

22.00 Temptation Island alkaa, joten muokkailen samalla kuvia ja katson sivusilmällä ohjelmaa. Mainostauoilla jatkan kirjoittamista. Ohjelmasta sen verran, että vaikka koen jonkinlaista myötähäpeää ohjelmaan osallistuvien puolesta ja motiiveista, niin silti se on erinomaista viihdettä. Ohjelma jonka aikana voi todella heittää aivot narikkaan!

23.00 Jatkan edelleen kirjoittamista ja kuvien muokkaamista…

23.30 Suuntaan hampaiden pesulle ja samalla levitän uutta itseruskettavaa vartaloni iholleni. Näin ensituntumalta tuo invisi vaahtoava itseruskettava tuntuu aika hyvältä ja aikaisemmista vaahdoista poiketen vaahto on tosiaan valkoista. Iho ei värjäydy levityksen mukana joten pitää olla tarkempi, että ainetta tulee jokaiseen kohtaan. Tuoksu on ihana ja vaahto kuivuu Liberatalle tuttuun tapaan nopeasti! Levitän myös kasvovoiteet iholleni.

00.10 Suuntaan petiin ja vastailen muutamiin viesteihin sekä tyhjennän puhelimeni kuvamuistia. Yhtäkkiä kello onkin jo 00.45, joten nyt on pakko sulkea valot ja aloittaa nukkuminen!

Sellainen keskiviikko kanssani!

 

*Ripset sponsoroitu

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *