Suosikki primer alle 5 eurolla!

Jossain kohtaa olin erittäin uskollinen primerin käyttäjä. Mielestäni meikki pysyi meikin pohjustusvoiteen avulla parempana pidempään, sillä meikkasin päivittäin töihin ja työpäivät olivat vähintään kahdeksantuntisia. Onhan se totta, että meikin pohjustustuote auttaa meikin pitkäkestoisuuden kanssa ja jos mietitään ihoa joka ikään kuin ”syö” meikkiä päivän mittaan, on primer aika ehdoton – nimimerkillä kokemusta löytyy. Lisään siis aina nykyäänkin primerin meikin alle jos tarkoitus on, että lopputulos pysyy hyvänä vähintään sen kahdeksan tunnin ajan mutta sen lisäksi käytän primeria päivävoiteen päällä niinä päivinä, kun en muuten meikkaa. Tässä on itse asiassa yksi salaisuuteni meikittömän hehkeään ja kauniiseen ihoon!

 

Sain joku aika sitten valita Essencen kevään uutuuksista haluamiani tuotteita testiin. Yksi näistä valitsemistani ihanuuksista on *YOU BETTER WORK gym-proof primer, joka lupaa kestää salilla hikoilun, blurrata ihon kuvauskelpoiseksi sekä suojata vieläpä auringoltakin (SPF 20). Valitessani mielenkiinnosta tätä tuotetta testiin en todellakaan osannut kuvitella minkälaisesta helmestä on kyse! Jo ensimmäinen käyttökerta vakuutti ja itse asiassa jo se vaihe, kun olin levittänyt tuotteen iholle en voinut kuin ihastella. Ihosta tulee nimittäin tämän väriltään sinertävän voiteen avulla niin heleä, kuulas ja tasainen. Siispä enemmän kuin meikin pohjustusvoide – tämä on itselleni niiden meikittömien päivien luottotuote! Vaikka primer onkin tarkoitettu varsinaisesti salilla treenaamiseen ja siellä meikin paikallaan pitämiseen, sopii se ehdottomasti muihinkin käyttötarkoituksiin. Itse kun en osaa treenata meikillä, ei tällä sinällään ole siellä virkaa. Tosin mainittava on, että olen kyllä testannut tuotteen levittämällä sitä iholleni ennen 45 minuutin juoksumattotreeniä ja olin yllättynyt kuinka hyvin pysyi kasvojen hikoilu kurissa! En siis yhtään epäile etteikö tuote voisikin pitää jopa meikin paikoillaan treenin ajan mutta omakohtaisia takuita minulla ei asiasta ole.

Käytän primeria tosiaan päivävoiteen päällä niinä päivinä, kun en välitä meikata ja lähden esimerkiksi kaupungille tai muuten asioille. Pääsiäisenä Levillä käytin primeria päivittäin, koska Lapissa en tykkää juurikaan meikata mutta haluan ihoni näyttävän silti mahdollisimman hyvältä kovassakin auringon paisteessa. Aivan loistava tuote myös rinteeseen, koska primerissa on tosiaan SPF 20! Mielestäni tässä onkin ehdottomasti sellainen monitoimivoide, joka toimii muihinkin käyttötarkoituksiin kuin pelkästään sen meikin alla käytettäväksi. Koostumus on myös aika mielenkiintoinen, eli sen perinteisen vähän kumisen lopputuloksen antavan primerin sijaan voide menee ikään kuin kosteusvoiteen päällä heleyttävänä mutta samaan aikaan ihoa blurraavana tuotteena. Lopputulos säilyy pitkään ja mielestäni tämä primer rehellisesti sanottuna kaunistaa ihoa tehden siitä tasaisemman ja nätimmän. Olen ”myynyt” tuotteen myös muutamalle ystävällenikin ja heidänkin suunnaltaan on tullut positiivista palautetta. Itse asiassa viime aikojen Levin ja Tahkon reissuilla tämän voiteen avulla on pelastettu muutamaan otteeseen after skin aiheuttama krapulanaama ja hyvin muuten toimii siihenkin tarkoitukseen!

Aina hinta ei tosiaan viesti laadusta kuten ei tälläkään kertaa. Alle viiden euron primer tuskin kaataa kenenkään taloutta ja tällaisen tuotteen rohkenee hankkia testiin jopa ilman sen suurempia vakuutteluja. Essence on kyllä siinä mielessä yllättäjä, että meikit ovat todella halpoja mutta joidenkin tuotteiden suhteen laatu yltää silti korkealle tasolle. Esimerkiksi merkin kynsilakat jotka ovat verrattavissa jopa Essieen, ovat mielestäni aivan parhaita. Omasta kaapistani ei tällä hetkellä löydykään oikeastaan muiden merkkien lakkoja kuin Essencen. Noitakin suosittelen lämmöllä testaamaan ja hintahan muistaakseni pyörii siellä vajaassa kahdessa eurossa kappale.

Onko joku muukin kenties löytänyt tämän ihmeellisen primerin meikkipussiinsa?

 

*Primer sponsoroitu

Kommentit (5)
  1. Siis tämä on aivan paras!!☺ Teinistä asti olen pohjustanut jäätävän kerroksen meikkiä naamalle ja olen yrittänyt löytää kevyempää tapaa meikata. Ihoni on aina ollut tosi epätasanen ja vaalea, vain tosi peittävät vaaleat meikkivoiteet ovat tuntuneet toimivan. Alkoi meikit käydä vähiin ja kotihoidontuella ei oikein ollut varaa tuhlailla meikkeihin. Kävelin cittarissa Essencen hyllylle ja nappasin tämän primerin ja peitevärin. Siis tämä primer blurraa kasvot niin tehokkaasti, että nykyään meikkini on tämä primer + silmänalusiin peiteväriä. En olisi ikinä uskonut, että kasvoilleni voi käyttää näin kevyttä meikkikerrosta! Helpottaa arjessa pikkulapsen kanssa, kun ei tarvitse tuunata ja puunata naamaa tuntitolkulla. Tämä oli kyllä pelastus ja naurettavan pieni hinta!☺ se peiteväri (ripsarin näköisessä purkissa consealer) on myös huippu, sopii vaaleelle iholle.

  2. Myydäänköhän näitä missä?

    1. Esimerkiksi K-Citymarketit sekä Tokmannit myyvät. 🙂 Heidän sivuillaan on jälleenmyyjähaku, jota käyttämällä löytää sen itselleen lähimmän toimipisteen josta tuotteita voi hankkia.

      https://www.essence.eu/fi/loeydae-laehin-jaelleenmyyjae/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *