Huhtikuun kauneussuosikit

Jälleen on aika kirjoitella kauneussuosikeista ja nimenomaan jo ohi menneen kuukauden parhaista. Huhtikuussa käytin hyvin paljon luonnonkosmetiikkaa ja tänään jakamistani suosikeista 80 % onkin luonnollisempia valintoja. Huomaan jatkuvasti enenevissä määrin innostuvani luonnonkosmetiikasta ja siksi synteettisiä aineosia sisältävä kosmetiikka ei meinaa enää samalla tapaa kiehtoa. Uskoisin että tähän vaikuttaa myös se kuinka paljon enemmän luonnonkosmetiikan tiimoilta järjestetään nykyään blogitilaisuuksia ja ylipäänsä luonnollisen puhtaat valinnat ovat nyt trendien aallon harjalla. Tuntuu että joka puolelta tulvii jotain uutta ihanaa luonnonkosmetiikkaa ja se jos mikä on aivan ihana juttu!

Tänään joukossa on niin ihonhoitotuotteita, meikkejä kuin jotain ihanaa hiuksillekin. Jokainen tuote on ollut kovassa käytössä etenkin viimeisen kuukauden aikana ja samalla myös vakuuttanut minut laadukkuudellaan. Uskoisin, että joukossa on nimenomaan tulevaa kesää silmällä pitäen aivan ihania juttuja, joista voitte kenties poimia jotain myös omaan meikkipussiin tai peilikaappiin!

*MÁDARA – CITY CC-voide

Olen odottanut niin kuumeisesti että joku luonnonkosmetiikkamerkki keksisi laadukkaan CC-voiteen, joka olisi vielä värisävyltäänkin täydellinen ja tasoittaisi ihoa kauniisti kuitenkaan sitä tukkimatta. Mádara sitten vihdoin teki sen ja kehitteli kesäksi *City CC-voiteen, jossa on vieläpä ihanasti SPF 15. Olen ollut aivan mielettömän innoissani tästä tuotteesta, sillä sen koostumus on juuri sopivan kevyt ja värisävykin omalle iholleni täydellinen (medium beige). Okei myönnetään, tällä hetkellä joudun lisäämään joukkoon hieman Lumenen sävytippoja päivetyksen vuoksi, mutta ennen reissua voide istui ihooni täydellisesti. CC-voide jättää ihon pinnan ah niin ihanan kuultavaksi ja hieman kiiltäväksikin, jonka vuoksi tämä on täydellinen tuote makuuni!

Se mikä tästä tekee tavallisesta CC-voiteesta poikkeavan luonnonkosmetiikka merkinnän lisäksi, on että voiteen on tieteellisesti todistettu suojaavan ihoa kaupungin saasteilta vahvistaen mikrobikantaa sekä ehkäisten tulehduksia sekä ihon tukkeutumista. Siitä siis etuliite city, joka tosiaan takaa sen että voide suojaa loistavasti kaupunkilaisten ihoa. Tuote sisältää myös hyaluronihappoa ja on ihoa mukavasti kosteuttava. CC-voiteen alle ei siis ole välttämätöntä laittaa seerumia vaan pelkkä kasvovoide riittää. Hätätapauksessa tämä menee mielestäni ihan sellaisenaankin puhdistetulla iholla, sillä koostumus on perinteisestä CC-voiteesta poikkeava. Tämä on nyt muuten Hyvinvoinnin tavaratalossa nyt tarjouksessa, eli mukavalla -20 % alennuksella!

*KORRES – Castanea Arcadia -yövoide

Korres on ihonhoitosarja, johon olen tutustunut aivan vasta. Itse asiassa taisi olla huhtikuun alussa kun sain sarjan tuotteita ensimmäistä kertaa testiin ja jo nyt noiden ihanuuksien joukosta on löytynyt suosikkeja! Yksi eniten käytössä ollut purkki on kiinteyttävä ja ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva yövoide, jonka teho perustuu Active HALupeol -molekyyleihin sekä kastanjauutteeseen. Kyseinen yövoide on aivan ihana iholla ja vaikka tuoksu olikin alkuun makuuni hieman erikoinen, nyt suorastaan rakastan sitä! Voide selkeästi ravitsee ja kosteuttaa ihoa yön ajan ja aamulla kasvojen iho onkin ihanan pehmeä ja kuulas. Sarja kokonaisuudessaan perustuu luonnonmukaisiin raaka-aineisiin ja niissä käytetään tehokkaita kreikkalaisia yrttejä. Näiden tuotteiden tiimoilta on tulossa lähiaikoina arvonta Instagramin puolelle, joten olkaahan kuulolla!

*GOLDWELL – Sun Reflects after sun -shampoo

Tämä tuote nousee huhtikuun suosikkeihin siksi koska olin huhtikuussa reissussa. Aurinko tunnetusti kuivattaa hiuksia joten ainakin omalle jo valmiiksi suhteellisen kuivalle tukalle on tärkeää, että käytössä on aurinkotuotteet. Tällä kertaa matkassa mukana olivatkin Goldwellilta saadut hiustuotteet joista pakko mainita ehdottomasti tämä Sun Reflects shampoo! Kyseinen shampoo on aivan mielettömän hyvä auringon kuivattamalle tukalle ja etenkin auringonoton jälkeen käytettäväksi. Se poistaa hiuksista merivesijäämät sekä auttaa säilyttämään kauniin värisävynsä haalistumattomana. Pakko itse asiassa sanoa, että hiukseni eivät kuivuneet matkalla oikeastaan ollenkaan ja ne ovat hyvässä kunnossa vaikka aivan vasta oleilinkin kovassa kuumuudessa. Siispä mielettömän hyvä shampoo jota suosittelen vaikka koko kesän mittaiseen käyttöön!

*KORA Organics – Rose Quartz highlighter

KORA Organics on vasta Suomeen Australiasta rantautunut luonnonkosmetiikkasarja, jonka keulakuvana toimii ihana Miranda Kerr. Olin huhtikuussa sarjan Suomen lanseerauksessa ja olen nyt kohta kuukauden verran päässyt tuotteisiin tutustumaan. Sen lisäksi, että KORAlla on ihania kasvojen mistejä, on pakko nostaa esiin tämä aivan ihana *highlighter, joka sisältää aitoa ruusukvartsia. Highlighter on luonnollisesti valmistettu ja hyvin pehmeä hieman ruusun sävyyn väriltään taittava. Pidän erityisesti sen levittyvyydestä, jonka lisäksi pinkki sävy on yllättänyt positiivisella tavalla! Tämä on aivan ihana tuote etenkin niinä päivinä, kun haluaa mennä mahdollisimman kevyellä meikillä. Highlighterin avulla ilmeestä saa loihdittua kauniin ja kuulaan – lopputuloksen joka on lähestulkoon meikitön vaikka kasvoilla hieman meikkiä olisikin.

*Dr. Hauschka – Revitalising Day Cream

Ei ole kauaa kun olin käymässä Dr. Hauschkan koko vartalon hemmotteluhoidossa Ihohoitola Lupauksessa, josta sain kotiin viemisiksi vielä muutamat Hauschkan tuotteetkin. Yksi mukaan saamistani tuotteista joka on toiminut omalle iholleni loistavasti, on Hauschkan kuivalle iholle suunnattu *päivävoide. Vaikka oma ihoni ei olekaan erityisen kuiva toimii tämä kevyt ja nopeasti imeytyvä kasvovoide mielestäni aivan loistavasti ja hemmottelee samalla ihoa. Erityisen paljon tykkään voiteen pienestä koosta (30 ml), jonka vuoksi se on helppo ottaa käsitavaroihin reissuunkin mukaan. Hauschka on brändinä ylipäänsä mielestäni aivan ihana ja heidän toimintaperiaatteensa holistinen. Hauschkan tuotteista hehkuu laadukkuuden lisäksi myös jonkinlainen lempeys käyttäjää kohtaan. Tuotteet ovat miedon tuoksuisia ja hyvin herkälle ja ongelmaisellekin iholle sopivia.

Sellainen oli tosiaan tuo huhtikuun kattaus ja ne tuotteet, jotka halusin erityisesti esille nostaa. Voi olla että toukokuun jälkeen joukossa on jo enemmän kesätuotteita mutta niihin palaillaan sitten kuun lopussa!

Oliko mukana jotain teitä kiinnostavaa tai kenties jo sinulta käytöstä löytyvää?

 

*Tuote sponsoroitu

Kommentit (4)
  1. Kiva postaus! Mistä tuota Kora Organicsia saa? 🙂

    1. Kiva kuulla. 🙂 Koraa myydään Stockmannilla, myös heidän verkkokaupassaan. 🙂

  2. Kuinka peittävää tuo CC-voide on? Sopiikohan se tälläiselle punaiholle 😀

    1. Kyllä voiteessa on peittävyyttä mutta ei kuitenkaan omaan makuuni ainakaan liiaksi. 🙂 Mutta siis uskoisin, että punakkuutta kyllä peittää vaikka ei henkilökohtaisesti varsinaisesti kokemusta olekaan. Ainakin tuo medium sävy on enemmän rusehtava/beige kuin yhtään punaisuuteen taittava. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *