Syntymäpäiväjuhlien asu

Oi mikä viikonloppu takana! Ihania ihmisiä ja juhlahumua. Alun perin siis päätin etten järjestä mitään suurta vaan pidän 31 -vuotis syntymäpäiväni matalalla profiililla. Viime vuonna juhlittiin isosti, joten tänä vuonna en jaksanut sen enempää panostaa. Ystäväni kuitenkin onnistuivat yllättämään ja juhlia juhlittiinkin yllättävässä paikassa, josta minulla ei tosiaan ollut etukäteen tietoa. Vaikka jokunen tärkeä ihminen ei päässytkään paikalle tänä vuoden kiireisimpänä juhlapäivänä, niin silti oli todella hauskaa!

Tänä vuonna varma lämpö antoi enemmän mahdollisuuksia pukeutua ja viime viikolla ennen juhliani kiertelinkin kauppoja siinä toivossa, että löytäisin jotain kesäistä mutta samalla myös erikoista. Vaatekaappini on pullollaan mustia haalareita ja oikeastaan kaikki juhlavaatteeni ovat mustia, jonka vuoksi näin kesän tullen kaipaan kieltämättä vähän väriä. En edes muista koska olisin viimeksi etsinyt Zara H&M -akselilta yhtään mitään ja siksihän mitään ei sitten löytynyt. Vasta käytyäni aika extempore Gina Tricotissa löysinkin aivan sattumalta todella ihanan haalarin! Tuossa haalarissa oli joku juttu – tiedättekö, tuntui vaan heti näköiseltäni. Haalari istuu täydellisesti ja on vieläpä mukava päälläkin. Myös laatu tuntuu paremmalle eikä näytä ns. halvalta vaikka ainoastaan kuutisen kymppiä tuosta sitruunaunelmasta maksoinkin.

Yhdistin haalariin sirot Cluselta saadut käsikorut sekä Pernille Corydonin peace -kaulakorun. Hiukset kiharsin kevyesti ja meikinkin pidin hyvin simppelinä. Laukkua puolestaan lainasin ystävältäni koska vaaleanpunainen Furlan Metropolis sopi asuun mielestäni täydellisesti! Pidän noin muutenkin minimalistisesta tyylistä, jonka vuoksi mitään ylimääräistä en juhla-asuun halunnut sulloa. Kokonaisuus oli mielestäni onnistunut ja ennen kaikkea kesäinen! Tässä tyylissä oli mukava juhlistaa vuoden vanhennutta minää.

Sandaalit Zara / Haalari Gina Tricot / Käsikorut *Cluse (*saatu) / Kaulakoru Pernille & Corydon / Laukku Furla (lainattu)

Pakko kyllä sanoa, että syntymäpäiväni olivat monin tavoin ikimuistoiset ja vaikka Hernesaaren ympärillä on viime aikoina paljon kohuttu, niin kyllä tuo vaan on ehdoton kesän ykköspaikka!

Mitäs pidätte haalarista ja noin muutenkin juhlatyylistäni?

 

PS. Kiitos ihanalle ystävälleni Anniinalle kuvista! <3

Kommentit (8)
  1. Ihanan erilaista sun päällä! Sopii hyvin 🙂

    1. Joo, välillä vähän väriäkin. 😉 Ja kiitos paljon! <3

  2. Wau, miten ihanalta näytät, todella kaunis!! 🙂 <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *