Liuta outoja tapojani

Kun lähden reissuun, joudun aina pakkaamaan tuplamäärän alushousuja matkalaukkuun. Eli maanantaina Portugaliin lähtiessäni pakkaan matkalaukkuun noin 20 paria alushousuja vaikka poissa olen ainoastaan 9 päivää. Tämä siksi etten pysty nukkumaan samoilla alushousuilla, joilla olen ollut koko päivän. Yöksi on aina vaihdettava uudet ja puhtaat.

Yksi suurimmista herkuistani on syödä esimerkiksi näkkileipiä tai hapankorppuja kermajuustolla monen monta kappaletta. Vielä jos kermajuuston pohjalle laittaa tuorejuustolevitteen ja päälle fetapaloja niin nam! Ja näitä tosiaan menee helposti lähemmäs parikymmentä kappaletta pitkin iltaa, eli mikään pieni määrä ei riitä… En siis aina kaipaa herkutteluun mitään sipsejä tai karkkia vaan välillä toimii tällaisetkin outoudet.

Tykkään haistella asioita. Esimerkiksi vaatteita pesun jälkeen tai hiuksiani, silloinkin kun ne eivät ole edes samana päivänä pestyt. Myös käsiäni haistelen usein, etenkin sitä kämmenen päällisosaa. Miehissä haistan aina oitis tuoksun jota mies käyttää ja se onkin itselleni tärkeä juttu. Jos toinen haisee hielle, on se ehdoton turn off. Hajut merkkaa itselleni ja siksi olen itsekin tarkka siitä, että tuoksun itsekin hyvältä. En voi ymmärtää ihmisiä jotka eivät käytä tuoksuja (ellei ole siis allerginen).

Minua ällöttää juoda lasista siitä samasta kohdasta, josta olen edelliselläkin kerralla juonut. Käyttämiini laseihin tuleekin lasin ympärille useammat huulen jäljet, jonka jälkeen otan aina uuden. Vaikka siis asun yksiössä ja vieläpä yksin, on minulla paljon tiskiä – etenkin niitä laseja.

Mieluiten pyyhin likoja kostutetulla wc-paperilla kuin tiskirätillä. En oikeastaan kykene koskemaan tiskirättiin kuin niillä tiskaushanskoilla, jonka vuoksi usein se wc-paperin käyttäminen on helpompaa ja nopeampaa!

Itseäni ällöttää hiusharjat jotka ovat täynnä hiuksia! Miksi ihmeessä ihmiset ei välillä tyhjennä sitä harjaa koska se on niin helppoa? Pahinta on jos harja jota ei ole hetkeen putsattu joutuu käsilaukkuun ja niitä hiuksia leviää sinne laukun pohjalle, yök yökkkk!

Käytän kotona ollessani silmälaseja piilolinssien sijaan mutta aina jos esimerkiksi lähetti tulee tuomaan pakettia tai Woltista tuodaan safkaa, otan lasit pois ja olen ns. sokkona kun menen avaamaan oven. Tuo on sinällään koomista, sillä en inhoa silmälaseja mutta tuo vaan tapahtuu niin vaistomaisesti. Paljon olen siis elämäni aikana ilman laseja kulkenut ja esimerkiksi lenkillä tai salilla käyn edelleen puolisokeana.

Keitän kahvia aina liikaa vaikka tiedän tasan tarkkaan paljonko sitä tulen juomaan. Vakio keittomääräni on neljä kuppia mutta juon siitä vaan kaksi. Päivittäin kahvia meneekin lavuaarista alas mutta siitä huolimatta haluan keittää sen neljä kuppia.

Jos tykästyn johonkin biisiin, kykenen kuuntelemaan sitä kymmeniä ja kymmeniä kertoja peräkanaa kunnes kyllästyn. Joihinkin kappaleisiin en tosin kyllästy varmaan ikinä ja tällaisia ovat esimerkiksi Nylon Beatin useammat kipaleet.

Kotioloissa en pysty käyttämään rintaliivejä! Aina kotiovesta sisään astuessani riisunkin rintaliivit vaikka muualla ollessani hyvä kun niitä edes huomaan. Olen usein myös ilman alushousuja, eli jos päällä on collarit tai vaikka shortsit, olen kommandona hah. Pipari paljaana en tokikaan liiku sillä sen verran pelkään paljastella naapureille…

Tykkään syödä hedelmät ennemmin pilkottuna/siivutettuna kuin kokonaisina. Jopa banaanin mieluiten pilkon lautaselle ja syön siitä haarukalla. Välillä teen myös sitä, että ihan muussaan banaanin tai lämmitän sen mikrossa. Kokonaiset hedelmät ovat karseita ja pahin on syödä omena kokonaisena niin, että siitä haukkoo paloja.

Tykkään järkyttää ihmisiä – tokaista asioita todella suoraan huumorilla höystettynä tai sanoa vaikka jotain roisia. Mielestäni on ihanaa kun ihmiset nauravat jutuilleni ja heidän ilmeestään näkee, etteivät uskaltaisi itse koskaan sanoa tuota ääneen mutta ajattelevat samaa. Välillä tämä saattaa mennä hieman ylikin (lue humalassa) eli en aina mieti riittävän tarkkaan mitä sanon, vaan saatan töksäyttää ilmoille totuuksia tai puolitotuuksia. Kanssani ei kyllä pärjää jos on liian tosikko, sillä suustani tulee usein sellaista tavaraa mitä ei ulkokuoren perusteella uskoisi…

Inhoan käsikarvoja ja sheivaankin niitä säännöllisesti. Ihan sama alkavatko ne kasvamaan sitä villimmin mutta käsikarvat ovat mielestäni jotain niin ällöttävää – siis naisella.

Vaikka en ikinä osta mitään light tuotteita – en edes limsaa, niin mynthonit ostan aina sokerittomina! En tiedä mikä siinä onkin mutta poikkeuksetta valitsen sen sokerittoman rasian sokerillisen sijaan. Ehkä alitajunnassa piilee pelko siitä että sokeri villitsee ne flunssapöpöt ja aspartaami onkin parempi vaihtoehto. Yeah right…

Millaisia outoja tapoja teiltä löytyy? Kenties samoja kuin minulta?

 

Kuvat: Iines / edit: minä

Kommentit (17)
  1. Saltandpepper
    4.7.2018, 17:24

    Heh, mä niin tunnistan noi ”outoudet”! Mulla on ihan samat, lukuun ottamatta noita näkkäreitä ja hapankorppuja. Onneks en oo yksin, helpottaa 😀

  2. Toi hedelmien paloittelu ja etenkin banaani viipaloituna lautaselle ja haarukalla syötynä! Samaistun täysin 😀
    Just joku omena tai päärynä ois pahin painajainen joutua syömään haukkaamalla!

    1. Heheh joo, no siis täysin samaa mieltä kanssasi. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *