Parasta juuri nyt x 8

Lissabon – Saavuttiin Lissaboniin sunnuntaina ja oi vitsit miten ihana kaupunki tämä onkaan! Barcelonan, Budapestin ja Prahan rinnalla kiirii ihan sinne kärkikahinoihin. Ainut harmittava seikka on se, ettei tosiaan ehditty olemaan täällä kuin vaivaiset pari päivää koska jo ensi yönä lennetään takaisin Suomeen. Tein kuitenkin sen päätöksen, että palaan tänne vielä uudemman kerran. Esimerkiksi pidennetty viikonloppureissu voisi olla aika toimiva, jolloin kaupunkia ehtisi näkemään vielä lisää. Nyt tuli nähtyä ainoastaan pintaraapaisu mikä hieman harmittaa…

Aurinko – Auringosta on kyllä saanut ihmeellistä energiaa kauniin värin lisäksi. Täällä aurinko on ollut juuri ihanan lämmin olematta kuitenkaan tukalan kuuma. Väri on tarttunut kauniisti vaikka Lagosissakin makasin auringossa ainoastaan pari tuntia päivässä. Palanut en kertaakaan mikä on varmaan ennätys! Kuulemma Suomessakin on nyt helteet, joten eipä harmita niin paljon reissusta kotiinpaluu.

Algamariksen Biarritz -aurinkovoiteet – Hieman edelliseen liittyen pakko kehua, että blogin kautta testiin saamani Algamariksen Biarritz -sarjan aurinkovoiteet ovat uusia suosikkejani! Olen käyttänyt kyseisen sarjan aurinkovoiteita koko reissun ajan ja tykästynyt niihin erittäin paljon. Tulen kirjoittamaan tuotteista vielä omaakin postausta mutta esimerkiksi sarjan kasvoille käytettävä ihoa tasoittava Crème Solaire Teintèe SPF 30 -aurinkovoide on aivan ihana! Kyseisestä kasvojen aurinkovoiteesta on tullut meidän koko seurueen suosikki ja ystävänikin olivat heti aivan myytyjä. Algamarishan on luonnonkosmetiikkasarja mikä nostaa sen pisteitä vielä lisää.

Treenitauko – Vaikka rakastankin liikuntaa, niin samalla tavalla tykkään pitää toisinaan hieman pidempiäkin treenitaukoja. Nyt lähti kolmas viikko ilman treenejä ja huomaan kuinka hyvää se on keholleni tehnyt! Toki täällä on kävelty paljon ja harrastettu siinä mielessä hyötyliikuntaa mutta sellainen hikitreeni on ollut tauolla nyt muutaman viikon. Huomaan että tällaiset viikot auttavat parhaiten rentoutumaan ja nyt tuntuukin, että kroppa on oikein kunnolla levännyt. Kun palaan kotiin, on jo ihan mukavakin palata lenkkipoluille. Salitreenistä saatan kyllä pitää taukoa koko heinäkuun jos kelit suosivat, sillä kesällä lenkkeileminen on vaan niin parasta.

Gelato – Gelato on mielestäni ehkä maailman parasta jäätelöä ja sillä onkin tullut täällä Lissabonissa herkuteltua. Jos joku rakastaa suomalaista paksua kermajäätelöä, maistuu itselleni tosiaan huomattavasti paremmin kevyempi gelato. Sen koostumus on niin täydellinen ja makuvalikoimakin niin laaja. Voittaa muuten heittämällä Lohilonkin vaikka se nykyään aika korkealla rankingeissani onkin.

Vanhat hitit – Reissussa on tullut kuunneltua paljon vanhaa 90- ja 2000 -luvun musiikkia, jonka joukosta löytyy useampia itselleni merkittäviä hittejä. Esimerkiksi Guru Josh Projectin Infinity on yksi niistä legendoista joka nostaa niin paljon muistoja pintaan. On kyllä jännä miten musiikki toimiikin vanhojen muistojen herättelijänä ja musiikin kautta saattaa muistaa hetket jopa tuoksuineen ja tunteineenkin. Pitäisi varmaan koota noista vanhoista hyvistä biiseistä joku oma soittolistansa jotta ne kaikki olisivat samassa paikassa.

Sinkkuus – Tämä menee hyvin pitkälti aalloittain, eli välillä kaipaan kovasti parisuhdetta kun taas tulee hetki, että on ihanaa olla sinkku. Juuri nyt tuntuu sille, että viihdyn hyvin itsekseni. Sinkkuuden parhaita puolia on ehdottomasti se huolettomuus ja vapaus – et ole kenellekään tilivelvollinen. Koskaan ei tarvitse miettiä etten voi tehdä sitä tai tätä ”koska se toinen ihminen”, vaan voin aina tehdä mitä haluan – jopa ne kaikista villeimmätkin jutut.

Pääsimme pois majoituspaikastamme – Valitsimme Lissabonissa majoituspaikaksi apartment -majoituksen, josta maksoimme kahdesta yöstä 180 euroa ja joka oli saanut erinomaiset arvostelut Booking.comissa. Lagosissa olimme hotellissa mutta täällä päätimme hieman säästää ja tietenkin asunto oli aivan homeessa (home siis haisi aivan kunnolla) vaikka muuten nätti ja tilava olikin. Olen itse ilmeisesti jo aikaisemminkin altistunut homeelle, sillä sain oireita heti ja aina huoneessa ollessamme olin aivan tukossa ja sain kunnon paukkuvan yskän. Tämä siis varoituksen sanana kaikille teille, jotka matkustatte ja haluatte säästää majoituksen suhteen, niin joskus kyllä kannattaa maksaa hieman ekstraa siitä, että saa laatua. Tarkkaan en tiedä mutta ilmeisesti Bookingin.comin arvostelut ovat täysin puolueellisia ja valikoituja, koska esimerkiksi kyseinen majoituspaikka oli saanut yli 9 tähden arvostelut.

Oikein ihanaa tiistaita, me nautimme täällä vielä viime hetkistä ja auringosta!

Kommentit (7)
  1. Komppaan edellisiä, kiitos mielenkiintoisista postauksista! 🙂 Lissabonista olisi ihana lukea vielä lisää ja kuulla paikkavinkkejä! Viikon päästä lähdössä sinnepäin. Ihanaa viikkoa <3

    1. Kiitos Mia! <3 🙂 Hei joo, tuo on tarkoitus kyllä toteuttaa. 🙂 Lissabon on aivan ihana, joten toivottavasti sinulla tulee upea reissu! 🙂

      Ja samoin sinulle, oikein ihanaa viikkoa!

  2. Onpas kiva kuulla! 🙂 Reissussa ei ehtinyt niin panostamaan mutta kiva kuulla jos siitä huolimatta aiheet ovat viime aikoinakin iskeneet!

    Pyrin siihen että kirjoitan aiheista jotka koskettavat omaa elämääni ja siksi onkin ihanaa jos se fiilis välittyy myös ruudun toiselle puolelle. Kiitos molemmille kivasta ja tsemppaavasta palautteesta. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *