Suosikki huulipunat x 3

Vielä muutama vuosi sitten olin suorastaan hulluna huulipuniin. Samoihin aikoihin kun vahva contour rantautui Suomeen, rantautui mattapuna trendikin. Muistan kuinka tuolloin käytin päivittäin nudepunia, enkä voinut kuvitellakaan meneväni esimerkiksi töihin pelkkä huulirasva huulilla. Käytin myös huulipunan pohjustustuotetta pidentämään huulipunan kestoa, jonka nimeen muuten suorastaan vannoin. Ajat muuttuvat ja niin muuttuvat kauneustrenditkin. Vaikka en varsinaisesti trendejä jatkuvasti seurailekaan, kyllä ne vaan alitajuisesti vaikuttavat omaankin meikkaamiseen sekä kauneusrutiineihin. Nyt vahvat huulipunat ovat jääneet jatkuvasti vähemmälle ja yhä useammin kuljen sävyttävän huulirasvan turvin – luonnollisuus, se on tämän hetken juttu. Täysin en kuitenkaan ole huulipunista luopunut ja usein esimerkiksi asukuvia kuvatessa tykkään punata huuleni, jotta ne ikään kuin erottuvat edukseen. Kuvissa ylipäänsä toimivat eri asiat kuin näin livenä ja osittain siksi edelleen suosin huulipunia. Myös illanvietoissa tykkään käyttää huulipunia ja yksi varmoista valinnoistani onkin punaiset huulet yhdistettynä esimerkiksi muuten mustaan asuun.

Tällä hetkellä käytössäni on pääasiallisesti kolme huulipunaa, joiden käyttöä vuorottelen. Toki kaapistani edelleen löytyy muitakin punia mutta erityisesti nämä kolme ovat suosikkejani. Itse asiassa jokainen on ollut sitä jo pidempään, joten mitäpäs sitä hyvää vaihtamaan! Huomaan nimittäin, että nykyään jos ostan uusia huulipunia, en pidemmällä tähtäimellä kuitenkaan käytä niitä. Palaan aina näihin vanhoihin suosikkeihini ja ne uutukaiset jäävät lopulta kaapin perukoille. En tiedä onko muillakin näin, mutta itse olen kyllä ne suosikkini löytänyt!

Tänään haluankin esitellä teille nämä kolme suosikkiani, joihin huulipunissa luotan. Näissä on paitsi laatu, myös hintakin kohdillaan.

MAC MATTE LIPSTICK  sävyssä Honeylove

Jos pitäisi nimetä yksi luottopuna, on se minulle ehdottomasti MAC:in Honeylove ja tämä suosikki on muuten ollut ykkönen jo vuosia! Oikeastaan isossa osaa asukuvistani nimenomaan tämä huulipuna on huulillani ja se onkin sellainen vakkari, jota käytän melkeinpä aina jos en halua yhtään vahvempia huulia. Välillä leikittelen punan kanssa niin, että lisään huulten keskiosaan MAC:in Myth -punaa, joka on hyvin vaalea ja täten luon huuliin muhkeampaa efektiä. Toisinaan raajaan huulten ulkosyrjät tummahkolla MAC:in ”Spice” -huultenrajauskynällä, jolloin saan ilmeestä dramaattisemman. Tuollainen kikkailu sopii mielestäni parhaiten juhlameikkiin eikä niinkään tavalliseen arkeen.

Honeylove on tosiaan mattapuna, joka on laadultaan hyvin huulissa pysyvä ja värisävyltään ehkä hieman punertavaan taittava nude. En suostu käyttämään mitään muita huulipunia kuin koostumukseltaan mattaisia, joten sekin tekee tästä ehdottomasti ykkösen. Värisävy sopii mielestäni kivasti kasvoilleni ja on tosiaan ihanan neutraali – sellainen asuun kuin asuun sopiva! Puna ei ole yliampuva eikä liikaa huomiota herättävä vaan mielestäni juuri ihanan luonnollinen.

MAC:in Honeylovea myy Helsingissä esimerkiksi Stockmann ja huulipunan hinta on muistaakseni 21 €. Jos taas liikut lentokentillä, niin MAC:in pisteellä kannattaa piipahtaa! Hinnasta putoaa nimittäin aina muutama euro kun liikutaan verovapaalla alueella.

ANASTASIA BEVERLY HILLS LIQUID LIPSTICK sävyssä Spicy

Tämä on huulipuna, josta olen saanut kyselyitä varmaan kaikista eniten! Anastasian korallinpunainen huulipuna on nimittäin huomiota herättävä ja vaikka sen yhdistäisi muuten neutraaliin meikkiin tai jopa meikittömiin kasvoihin, huulipuna todella toimii! Tämä on ehdottomasti luottopunani niihin päiviin kun haluan huijata ihmisten katseet väsyneistä silmistä muualle, eli toisin sanoen huuliin. Loistava puna myös koko mustan asun kanssa, jolloin tyyli saa pienen räväkän twistin. Turhaan ei ole näitä Anastasian punia muutenkaan kehuttu, sillä pysyvyyshän on näissä aivan käsittämättömän hyvä. Tätä punaa on hinkattu muutamankin kerran illanvietoissa pois miesten kasvoilta, kun olen vähän innostunut pussailemaan, hahhah. Huulipuna ei siis todellakaan lähde pelkällä vedellä, vaan poistamiseen vaaditaan vahvemmat aineet! Tämä on tietenkin hyvä juttu myös silloin jos illanviettoon kuuluu esimerkiksi ruokailua. Huulipuna todella pysyy eikä lähde irti.

Käytän kyseisen punan kanssa oikeastaan poikkeuksetta MAC:in huultenrajauskynää sävyssä REDD. Tuo on siis vahvemman punainen mutta kivasti uppoaa myös tällaisen hieman koralliin taittavan sävyn kanssa. Anastasiaa myydään nykyään esimerkiksi KICKS -myymälöissä ja huulivärin hinta on 28 euroa. Pakko muuten samassa yhteydessä mainita, että itselläni on ollut nyt testissä myös Anastasian mattahuulipunia ja nekin ovat kyllä loistavia!

 

NYX LINGERIE sävyssä Corset

NYX taitaa olla merkkinä sellainen, joka jakaa mielipiteitä – osa suorastaan rakastaa ja osa taas inhoaa. NYX:in huulivärit ovat kuitenkin omasta mielestäni aivan ihania ja etenkin nämä mattavärit aidosti toimivia ja laadukkaita. Ja laadukkuudella tarkoitan siis niiden pysyvyyttä ja värisävyjä, jotka ovat kivan pigmenttisiä. Oma suosikkini on jo pitkään ollut Corset, joka on hieman violettiin taittava nude. Itselleni sopivat nuo lilaan taittavat värisävyt, jonka vuoksi olen varmaan tähän tykästynytkin. Kyseinen huuliväri on mielestäni täydellisen sävyinen ja se tuo lookkiin jonkinlaista dramaattisuutta. Muistan kun eräs vaalea ystäväni tätä punaa kokeili ja totesi, että näyttää ihan gootilta! Meille tummille väri on kuitenkin mielestäni aika mukava – sellainen mystisen kaunis.

Hintahan on positiivinen juttu näissä NYX:in huuliväreissä, eli eipä tarvitse paljon lompakon nyörejä avata jos haluaa vaikka rohkeasti kokeilla jotain värisävyä, jota epäröi. Lingerie huulivärien hinta pyörii siellä 9-10 euron paikkeilla ja välillä toki näkee joitain tarjouksiakin. Näistä muuten pakko vielä mainita se, että huuliväri ei tosiaan kulu huulilta vaan kestää ja kestää. Jos huulivärin laittaa esimerkiksi ennen illanviettoa, ei sitä tarvitse lisäillä illan mittaan. Itse asiassa olen huomannut, että näissä NYX:in mattahuuliväreissä kerrostaminen saattaa jopa pilata lopputuloksen jolloin siitä tulee vähän suttuinen.

Sellaiset kolme suosikki huulipunaa minulla! Oliko joukossa sinunkin suosikkejasi? Ja jos on vinkata jotain uusia laadukkaita mattahuulipunia joltain uudelta merkiltä, niin kiinnostaa!

Oikein rentoa sunnuntaita!

Kommentit (4)
  1. Siiri Kiviharju
    14.8.2018, 11:10

    Mä tykkään myös Nyxin huulituotteista, noista Lingerie sarjan ja sitten perus punista. Tosi hyvä hintalaatusuhde. Macin punat on kans ihan lemppareita, mutta itselleni parhaat huulituotteet ovat Kiko sarjan kiiltoja ja punia. Harmi vain, kun niitä ei Suomesta saa. Onneksi kohta lähden matkalle ja voin täydentää varastojani. Kikon meikit on vielä niin edullisia, että kukkarossa ei kiristä, jos ostaa kolmekin kerralla. 😀

    1. Samaa mieltä kyllä. 🙂 Ai ovat? Itse ostin juuri Lissabonista yhden Kikon huulipunan ja ei kyllä ollut oma juttu… Joskus aikanaan kyllä tykkäsin jostain mattapunasta mutta nyt oli kyllä koostumus selkeästi muuttunut. Ja jep, totta kyllä että edullisia ovat!

  2. Hei! Käytätkö macin huulipunan kanssa myös arkena jotain rajauskynää vai pysyyykö siistinä ilmankin? Jos käytät niin mitä sävyä 🙂

    1. Kyllä käytän! Macin Etcetera ja toinen on Lumenen vanhempi Wild Rose -sarjan rajauskynä, jota ei ymmärtääkseni enää myydä. Mutta tuo Etcetera on aika hyvä nudepunien kanssa. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *