Ihania kauneussuosikkeja syksyyn

Syksy tekee kovasti tuloaan, jonka huomaa etenkin aikaisemmin pimenevistä illoista. Vielä ei ole ollut onneksi kovin kylmä mutta kyllä se viileyskin vielä sieltä saapuu, halusimme tai emme. Itse huomaan että syksy vaikuttaa omalla tavallaan ihonhoitoonkin ja tulee suosittua yhä useammin naamioita ja tuhteja seerumeita. Myös meikkipussin puolelle syksy on tuonut pari uutta suosikkia, jotka nekin oikein mielelläni tänään kanssanne jaan. Siispä tiistain kunniaksi luvassa pläjäys tämän hetkisiä ihania kauneussuosikkeja, joista jokainen on muuten enemmän kuin otollinen nimenomaan syksyyn!

TONYMOLY – Tomatox Magic Massage Pack -kasvonaamio*

En tiedä missä pimennossa olen elänyt mutta ennen Suomen TonyMoly:n lanseerausta viime viikolla, en ollut kuullutkaan koko brändistä! Kyseessä on tosiaan korealainen ihonhoitosarja, joka ihastuttaa paitsi hauskoilla purkeillaan, myös laadullaan. Koreassa sarja on ollut jo pidempään yksi maan suosituimmista, mikä ainakin nostaa kerta heitolla omissa silmissäni brändin arvoa! Korealaiset kun ovat sen verran tunnettuja kiinnostuksestaan ihonhoitoa kohtaan ja etenkin kauniista ihosta, joten kukapa ei haluaisi seurata heidän jalanjäljissään? Innolla lähdinkin TonyMolyn tuotteita testailemaan ja tällä hetkellä suosikikseni on muodostunut yksi ylitse muiden ja se on muovisessa tomaattirasiassa oleva kasvonaamio.

Kasvonaamio* on tarkoitettu kuivalle ja hieman juonteikkaalle iholle, jossa on kenties epätasaisuutta tai jopa aknea. Vaikka oma ihoni onkin hyvin normaali, kyllä naamio toimii minunkin kasvoillani loistavasti! Naamio sisältää tomaattiuutetta joka detoxoi mukavasti sekä sitruunauutetta, mikä puolestaan kirkastaa ihoa sekä supistaa ihohuokosia. Myös tulehduksia lieventävä lakritsijuuri sekä kevyitä juonteita tasoittava B3 -vitamiini ovat osana kyseisen naamion tuoteselostetta. Voisikin kai sanoa, että kyseessä on aika tehokas setti! Itse huomasin ensimmäisen kokeilukerran jälkeen iholla jopa pientä kihelmöintiä ja punoitusta kuten aina hedelmähapponaamioidenkin jälkeen. Nyt olen käyttänyt naamiota jo kolmisen kertaa ja veikkaan, että purkki tulee loppumaan aika nopeasti… Jos TonyMoly brändinä kiinnostaa, niin heidän tuotteitaan myy mm. Stockmann, Sokos ja Ego. Verkkokaupoista puolestaan Beauty Pop Up*.

Oriflame – The ONE 5-in-1 Wonder Lash XXL -ripsiväri*

Vaikka omaankin ripsienpidennykset, käytän ripsiväriä huoltovälin loppupuolella sekä useimmiten myös alaripsissä. Meikkipussistani siis löytyy aina jokin ripsiväri ja toki ripsitauolla sen kanssa tulee sitten säädettyä vielä enemmän. Tällä hetkellä ehdoton suosikkini on Oriflamen erittäin suosittu maskara, jossa on erotteleva kuminen harjapää. Tuo harjasosuus on selkeästi sellainen, joka toimii omille ripsilleni parhaiten, sillä lopputulos on aidosti todella kaunis! Harjas ei siis tahraa ja sillä on helppo tehdä alaripsistäkin erotellun kauniit mutta samalla myös tuuheat. Itse kun pidän tuuheista ripsistä mutta sellainen paakkumaisuus on seikka, jota kammoan. Ripsien tuleekin olla ennemmin erotellut ja irti toisistaan kuin ikävillä könteillä. Tämä Oriflamen XXL ripsiväri on myöskin säänkestävä, eli ei leviä mutta lähtee pois lämpöisellä vesipesulla. Toinen samaisen merkin loistava ripsiväri on The ONE Eyes Wide Open -mascara (vedenkestävänä), jonka käytin loppuun ennen tätä Wonder Lashia.

DABBA – DeepWater Booster -kirkastava tehoseerumi*

Jos joukkoon lisätään sitten vielä yksi tehokas seerumi, niin on aivan pakko hehkuttaa luonnonkosmetiikka merkki Dabban kasvoseerumia*! Tehoseerumi on täysin öljytön ja se sisältää runsaasti hyaluronihappoa, pohjoisten kasvien uutteita sekä kukkaisvesiä. Muistan kun testasin tätä ensimmäistä kertaa, ajattelin ettei seerumi ole ollenkaan juttuni. Tuntui kuin se ei imeytyisi kunnolla ja koostumus oli hyvin erilainen kuin mihin olin tottunut. Jatkoin kuitenkin sitkeästi käyttöä ja pikkuhiljaa totuin tuotteeseen! Nyt olen käyttänyt seerumia jo lähestulkoon koko purkin ja vitsit miten siitä pidänkään! Seerumi tasoittaa kauniisti ihon pintaa ja rauhoittaa sitä iltaisin kasvojen pesun jälkeen. Evonian hyaluronihapposeerumin rinnalla tämä on ehdottomasti toinen ykköstuotteeni, josta en enää kovin helpolla luovu. Ja plussaa muuten pienestä koosta, eli purkki kulkee kätevästi myös lentokoneen käsimatkatavaroissa.

KORRES – Wild Rose kirkastava & ihoa uudistava ”yön yli” hoitonaamio*

Ympäristöystävällinen Korres on ollut viime keväästä saakka yksi suosikeistani. Sarjan tuotteet sopivat ihanasti iholleni ja siksi viimeisimmät purkit (Castanea Arcadia -sarja) tuli käytettyä loppuun jo kesällä muutamassa kuukaudessa. Nyt testissä on sitten puolestaan ollut vasta hetkisen Korresin uusin tuotesarja Wild Rose, jonka teho perustuu nimensä mukaisesti villiruusuun. Villiruusun sisältämä C-vitamiinimäärä on valtava, eli 9 kertainen verrattuna appelsiiniin! Siksi se kirkastaakin ihoa kauniisti, häivyttää juonteiden alkuja ja heleyttää ihon omaa sävyä. Iholleni tämä tuotelinja sopii kuin nenä päähän ja kasvojen iho on ollut kyllä todella hyvinvoiva ja hehkeä aloitettuani tuotteiden käytön.

Yksi suosikeistani kyseisestä sarjasta on ehdottomasti yön yli iholle jätettävä hoitonaamio, joka levittyy ja imeytyy nopeasti. Voide on siis periaatteessa samaan aikaan niin yövoide kuin naamiokin. Teho on todella selkeä ja aamulla iho on miellyttävän kosteutettu! Voide sisältää mm. villiruusua, super C-vitamiinia, kurkumauutetta sekä luonnollisia balsameja. Tämän tuotteen ihanuutta on hankalaa edes sanoin kuvailla, sillä tiedättekö, se tunne tulee vaan itse kokea.

KORRES – Wild Rose kirkastava kaksifaasinen 15 % C-vitamiinitehohoito*

Tämä C-vitamiinia sisältävä tehohoito jännitti itseäni alkuun, sillä Lumenen vastaava ei sopinut ollenkaan iholleni. Yllätys oli kuitenkin positiivinen, sillä tehohoito sopiikin oikein hienosti eikä aiheuta minkäänlaista reaktiota! Olikin ilo vihdoin löytää C-vitamiinipitoinen tehohoito joka sopii, sillä tiedostan erityisen hyvin C-vitamiinin positiiviset vaikutukset ihonhoidossa. Tehohoito on ihanan juoksevaa olematta liian rasvaista tai öljymäistä ja se imeytyy hyvin nopeasti. Olenkin käyttänyt tätä yötä vasten yhdessä tuon edellä mainitsemani Korresin yövoiteen/naamion kanssa ja siten tehostanut ihonhoitorutiinia. Wild Rose -tehohoito vaikuttaa ihoon sitä kirkastavalla tavalla sekä tasoittaen ihon mahdollisesti sameaakin sävyä. Iän myötä tulevat pigmenttimuutokset ovat monelle hyvin tyypillinen vaiva, joten siihenkin tämän tuotteen pitäisi toimia…

Oriflame – The ONE Lip Sensation Matte Mousse -nestemäinen mattahuulipuna*

Arvannette että tällaisella mattahuulivärien ystävällä ei voi olla koskaan liikaa mattapunia! Erityisen paljon pidän nestemäisistä huuliväreistä nimenomaan niiden levittyvyyden sekä pysyvyyden vuoksi. Oriflamen The ONE -sarjan mattahuulivärit ovat osoittautuneet viime aikoina uusiksi suosikeiksini nimenomaan pigmentin, pysyvyyden sekä ihanan pehmeän koostumuksensa ansiosta. Nämä huulivärit eivät myöskään kuivata huulia ikävästi, vaan ne pitävät huulet mukavan kosteutettuina. Omat suosikkini ovat väreistä  (yllättäen) pirteä Cunning Coral sekä nudemainen Toffee Cream. Kuvissa näkyy nimenomaan tuo korallin sävyinen huuliväri, joka on muuten aika täydellinen myös näin syksyn tullen huulilla!

Sellaisia kauneussuosikkeja ollut tosiaan minulla käytössä viime aikoina. Löytyikö joukosta jotain tuttua tai kenties tuotteita, jotka herättivät mielenkiinnon? 

Kaunista päivää!

 

*Tuote sponsoroitu

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *