Maanläheinen syysmeikki

Jo todella pitkään olen meikannut hyvin luonnollisesti. Käyttänyt vain ani harvoin luomivärejä saatikka tehnyt mitään tummia rajauksia silmiin. Rajauksista en oikein edelleenkään pidä (hankalat tehdä sekä poistaa) mutta sen sijaan olen innostunut viime aikoina todella paljon luomiväreistä! Syksyn tullen ihanat ruskan sävyiset luomet toimivat sinisten silmien kanssa mitä parhaiten ja etenkin illanviettoihin olen jaksanut meikata silmäni vahvemmin. Tummilla silmillä ilmeeseen saa kivasti särmää ja katsekin syventyy. Olen vihdoin löytänyt myös ne omiin silmiini parhaiten toimivat sävyt, jotka kenties vielä enemmän ovat innostaneet meikkaamisen pariin! Siispä tänään onkin luvassa maanläheisen syysmeikin resepti ja tuotteet, joilla minä sen taion.

POHJA:

  • Oriflame Giordani Gold Liquid Silk -ultrakevyt meikkivoide sävyssä Natural Beige*
  • Joe Blasco Orange highlight -voidemainen valoväri
  • Anastasia Beverly Hills Liquid Glow -voidemainen highlighter sävyssä Perla

Ensimmäisenä lähdetään liikkelle pohjasta, jonka teen luonnollisestikin päivävoiteen päälle. Toisinaan laitan alle myös primerin mutta en todellakaan säännöllisesti. Sekoitan kämmenellä muutaman pisaran meikkivoidetta highlighterin kanssa sekaisin ja levitän sen kevyesti kasvojen iholle. Lopuksi viimeistelen pohjan valovärillä, jota käytän silmänausiin sekä toisinaan myös luomelle ja kulmaluun alle.

PUUTERIMAISET TUOTTEET:

  • Benefit HOOLA -aurinkopuuteri
  • MAC Sheertone Blush sävyssä Peaches
  • Joe Blasco Yellow Protouch -puuterimainen valoväri
  • Dermosil -puuterimainen highlighter

Kun pohja on kunnossa, lisään sen päälle puuterimaiset tuotteet. Ensimmäisenä aurinkopuuteria otsaan, otsan pieliin, poskiluun alle, leukaan, nenänvarteen sekä kaulaan. Toisena sitten poskipuna, joka on muuten meikissä mielestäni aivan ehdoton juttu! MAC:in matta poskipuna on mielestäni paras ja tuo korallin sävyinen väri itselleni se kaikista toimivin. Lopuksi lisään vielä Blascon puuterimaista valoväriä silmien alle sekä silmäluomiin ja sipaisen highlighteria poskiluun yläosaan. Puuterimaisista highlightereista suosikkini on jo jonkin aikaa ollut tuo Dermosilin tuote, jossa on vahva pigmentti ja hyvä pysyvyys.

KULMAKARVAT & SILMÄT:

  • Oriflame The ONE Browcara -kulmakarvaväri
  • Oriflame The ONE 5-in-1 Wonder Lash XXL mascara
  • Anastasia Beverly Hills Soft Glam -luomiväripaletti*
  • Volyymiripsienpidennykset pituus 10-11 mm*

Kulmakarvat meikkaan nykyään useimmiten pelkästään Oriflamen kulmakarvavärillä, josta on kehkeytynyt tässä kesän aikana todellinen suosikkini. Browcara antaa kulmiin kivasti pientä värisävyä ja sen avulla saan kulmat vieläpä nätisti ojennukseen. Ripsiväriä käytän ainoastaan alaripsiin ja tällä hetkellä suosikkini on ehdottomasti Oriflamen maskara, joka erottelee ripset kauniisti mutta samalla myös tuuheuttaa niitä. Yläripsissähän minulla on edelleen ripsienpidennykset, jotka käyn huollattamassa vuodesta toiseen Beauty Anniinassa* Helsingin Ullanlinnassa. Ne kyllä helpottavat arkea aivan mielettömästi ja toimivat tumman silmämeikinkin kanssa loistavasti. Vaikka moni ripsistä tänä päivänä luopuukin, itse tykkään niistä edelleen kovasti! Ja toki kun on löytänyt sen parhaan tekijän, ei tarvitse edes säätää hyvän laittajan etsinnän kanssa. Ripsien suhteen kieltämättä pidän näyttävyydestä mutta välillä olen kokeillut myös lyhyempää pituutta.

Varmaan se mikä teitäkin nyt eniten kiinnostaa, on mitä luomivärejä käytän? Eli käytän luomiväreistä tosiaan Anastasian Soft Glam -luomiväripalettia, joka on muuten ehdottomasti paras nudepaletti, jonka tiedän! Luomivärit pysyvät mielettömän hyvin ja niissä on oikeasti todella hyvä pigmentti. Tässä paletissa on myös ne parhaiten itselleni toimivat värisävyt, eli kokonaisuus on enemmän kuin kohdillaan! Kuvien meikissä olen siis käyttänyt paletista sävyjä Tempera, Burnt Orange, Rustic ja Cyprus Umber. Rakennan meikin luomille aina siten, että aloitan sisänurkasta laittamalla sinne kaikista vaaleinta värisävyä, eli tässä tapauksessa Temperaa. Keskiluomeen käytin oranssihtavaa Burnt Orangea ja silmän ulkonurkkaan Rusticia. Lisäsin myös pienen määrän tuota tummaa Cyprus Umberia aivan sinne silmän ulkonurkkaan ja häivytin värin pehmeällä siveltimellä. Tykkään ehdottomasti eniten luomista, joissa on useampaa eri värisävyä ja väri ikään kuin tummenee ulkonurkkaa kohden. Sellainen banaanivarjostus on myös kovasti makuuni! Jotta katseeseen tulee hieman lisää syvyyttä, lisäsin luomiväriä myös alaluomelle ihan ripsien tyveen. Sinne käytin värisävyä Rustic.

HUULET:

  • MAC Matte sävyssä Honeylove
  • MAC Satin sävyssä Myth
  • Oriflame Giordani Gold rajauskynä sävyssä nude

Jos silmämeikki on tumma, meikkaan huulet aina kevyesti. Tälläkin kertaa huulissa on siis kevyt kerros MAC Honeylovea, jonka päällä sitten Mythia. Honeylove on sellainen arkipuna jota käytän melkeinpä päivittäin mutta aina jos kaipaan huulimeikkiin ripauksen valonhohdetta, lisään Mythia huulten keskiosaan. Vaaleampi sävy tuo kivasti myös muhkeutta huuliin ja saa ne näyttämään pulleammilta. Huulet rajaan milloin milläkin rajauskynällä mutta tällä kertaa käytin Oriflamen monen kanssa toimivaa nuden sävyistä rajauskynää. Kynä on juuri sopivan pehmeä levittyäkseen kauniisti ja se pysyy huulilla hyvin.

Kokonaisuudessaan pidän tästä meikistä kovasti! Mielestäni värit toimivat kivasti silmissäni ja meikissä on minun näköisiäni elementtejä – pientä mystisyyttä olematta kuitenkaan liian raskas. Ja vaikka kokonaisuus saattaa ehkä kuulostaa haastavalta ja työläältä tehdä, meni meikkiin rehellisyyden nimissä maksimissaan vartti aikaa. Kun käytössä on hyvät tuotteet ei meikkaaminenkaan ole kovin työlästä ja mikä parasta, siinä myös onnistuu aina!

Mitäs mieltä te olette meikistä? Ja onko joku muukin kenties innostunut näin syksyn tullen meikkaamaan silmiään tummemmin?

 

*Tuote/palvelu sponsoroitu

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *