Viime viikko numeroina

7 yöllä lentokoneessa vietettyä tuntia. Asia jota inhoan ehkä eniten, on yölentäminen. Jostain kumman syystä tälläkin kertaa eteemme sattui juuri ne koneen pahiten kitisevät lapset, jonka vuoksi yölento ei ollut missään nimessä se kaikista miellyttävin. Seitsemän tuntia menikin aika tuskaisesti asentoa etsien ja korvatulpatkaan eivät riittäneet vaimentamaan häiritseviä ääniä.

1 ripsihuolto. Taas vierähti kolme viikkoa edellisestä ripsihuollostani ja piipahdinkin Anniinan hoitotuolissa *Beauty Anniinassa jälleen viime viikon lopulla kotiin palattuani. Pakko sanoa, että nyt taas tuntuu sille, ettei pidennyksistä tahtoisi luopua sitten millään! Jälleen kerran jälki on niin täydellinen ja ripset todella huolella tehdyt sekä kauniit. Kuvat puhukoot puolestaan, kiitos taas kerran paras Anniina.

2 treeniä. Monen viikon treenitauko oli pakko katkaista viime viikolla ja otinkin jälleen salikortin naapuri salilleni. Tällä kertaa tosin suoraan kolmeksi kuukaudeksi, jolloin ei voi ainakaan keksiä tekosyitä… Viime viikkoon kuuluikin pitkästä aikaa käsivarsi-olkapäätreeni sekä yksi viiden kilometrin juoksulenkki. Tuntui kieltämättä niin hyvältä taas päästä hikoilemaan! Toisinaan treenitauot tekevät jopa ihan hyvää, sillä tauon jälkeen on jälleen motivaatiota eikä treenaaminen maistu pakkopullalta.

1 kuunneltu äänikirja BookBeatista. Kuuntelemani äänikirja on nimeltään Maaret Kallion Inhimillisiä kohtaamisia, jota voin suositella lämmöllä! Tosin en tiedä voisiko Maaret huonoja kirjoja kirjoittaakaan mutta tälle erityis suositus. Rakastan Maaretin kirjoissa etenkin sitä, että niistä oppii aina jotain uutta itsestään sekä oivaltaa asioita. Kirjoja yhdistää myös inhimillinen ja rakastava kirjoitusote, josta todella pidän.

2 uutta suosikki huuliväriä. Hain viime viikolla *Avonin minulle postittaman pienen paketin, joka sisälsi aivan ihania Mark -mattahuulivärejä. Suosikeikseni muodostui heti nuden sävyinen ”dare to bare” sekä korallin sävyinen ”orange you happy” (kuvissa huulillani). Huuliväreissä on aivan ihana koostumus, joka on huomattavasti pehmeämpi kuin esimerkiksi NYXin vastaavissa. Iso suositus ja hinnallakaan näitä ei ole pilattu! Plussaa myös pienestä koosta, jonka vuoksi huulivärit mahtuvat hyvin pieneenkin iltalaukkuun.

7 julkaistua postausta. Tämä ei toki montaakaan yllätä, sillä olen jo vuosia kirjoittanut blogiini lähestulkoon joka päivä jotain. Välillä tämä herättää paineita, sillä on päiviä ettei ole mitään sanottavaa ja ylipäänsä ajanjaksoja, kun tuntuu ettei blogille ole niin paljon annettavaa. Kuitenkin vuosia kirjoittaneena tiedän, että näitä ajanjaksoja tulee ja menee – ne kuuluvat elämään. Nyt on ehkä sellainen joku pieni loppuvuoden inspiraatiopula ja sitä oikeastaan vaan odottaa vuoden vaihtumista ja ns. puhdasta pöytää sekä siltä aloittamista.

2 kuollutta kasvia. Lomalta palattuani tajusin, etten ollut huolehtinut kasveilleni ketään kastelijaa ja kotona odottikin kaksi kuollutta viherkasvia. Harmitti kieltämättä mutta minkäs tekee, kun ei ajoissa oivaltanut, että eiväthän kasvit millään pärjää kahta ja puolta viikkoa keskenään… Vanhin elossa oleva kasvini on muuten viirivehka ja vaikka se oli nuupahtanut reissun jälkeen, heräsi se yllättäen henkiin kasteltuani. Olen todennut tuon ennenkin, että tällä kasvilla on todellakin monta elämää.

1 pizza. Käytiin sunnuntaina edellisen illan pikkujouluporukalla Juttutuvassa syömässä, jossa en ole muuten koskaan käynyt vaikka paljon hyvää kyllä kuullutkin. Valitsin kasvispizzan, joka oli muuten todella herkullinen ja pakko sanoa, että saattoi päihittää jopa Weeruskan pizzat!

5 mukaan napattua kahvia. Harrastan Suomessa todella vähän pikakahveja kahviloista, sillä ne tulevat pitkällä juoksulla aika kalliiksi. Reissussa tuota tulee kuitenkin tehtyä jonkun verran, sillä niin paljon ollaan liikenteessä jolloin päiväkahvit pystyy harvoin huoneessa nauttimaan. Viime viikko oli oikea ennätysviikko noiden kahvien suhteen ja niitä tulikin ostettua jopa viisi kappaletta. Nopeasti laskettuna noihin meni ainakin 20 ellei 25 euroa…

1 pikkujoulut. Suomeen palattuani tuntui hassulta, että ollaan jo näin lähellä joulua eikä pikkujouluja ole tullut juhlittua kertaakaan. Viikonloppuna vietettiinkin hyvällä porukalla ensimmäiset ja viimeiset pikkujoulut tähän vuoteen – olipas hauskaa! Nyt vaan sitä uuden vuoden aattoa miettimään, sillä se on edelleen täysi mysteeri.

1 uusi suosikki biisi. Dubain radiossa soi kerta toisensa jälkeen eräs biisi, johon kovasti tykästyin ja koitin löytää sitä tietämättä edes esittäjää – lähinnä siis lyriikoilla. Yllätys oli iloinen, kun kuuntelin viime viikolla Spotifyn ”kovimmat hitit juuri nyt -listaa” ja yhtäkkiä tuo huikea biisi kajahti ilmoille. Kyseessä on siis Luis Fonsin ja Demi Lovaton lattarihenkinen Èchame La Culpa, kannattaa kuunnella!

Sellainen oli viime viikko numeroina.

Oikein ihanaa tiistaita ja olkaahan varovaisia liikenteessä!

 

*Tuote/palvelu sponsoroitu

Viime aikoina olen…

…kiertänyt kauppoja ja kauppakeskuksia varmaan koko vuoden edestä. Täällä Dubaissa tuo kauppakeskus kulttuuri on todella suosittu juttu ja isoja keskuksia on useita. Kun on kuuma, ihmiset shoppailevat ja viihtyvät paremmin kuin hyvin ilmastoiduissa keskuksissa. Vaikka on tosiaan kierrelty useita tunteja shoppaillen, olen ylpeä siitä kuinka vähän mukaan on uutta tavaraa tarttunut. Olen ostanut vaan muutaman hassun jutun ja nekin Black Fridayna tuntuvasta alesta. Jotenkin sitä on nykyään vaan niin saita ja uuden materian ostaminen on suurempi kynnys…

…kuunnellut äänikirjoja. Latasin jälleen pitkästä aikaa BookBeat -sovelluksen, joka on muuten aivan huippu altaalla tai rannalla maatessa. Tällä hetkellä kuuntelussa on JERE sekä ihanan Maaret Kallion Inhimillisiä kohtaamisia. Lukulistalla puolestaan Salla Nazarenkon Ihana kiihko mikä on suhteellisen korvia kuumottava.

miettinyt kuinka onnekas olen. Tällaiset jutut unohtuvat usein arjessa vaikka niin ei kuuluisi käydä. Kiitollisuus on nimittäin asia, joka tulisi muistaa ihan päivittäin. Tällä hetkellä olenkin kiitollinen todella monesta asiasta ja ihan ensisijaisesti siitä, että olen tässä hyvinvoivana ja saan tehdä asioita, joista nautin sekä olen terve. Vaikka elämäni ei ole monellakaan osa-alueella täydellistä voin henkisesti hyvin ja se on tärkeintä.

tykästynyt murukahviin. Jennillä ei ole asunnollaan kahvinkeitintä, joten murukahvia on tullut juotua nyt reilun viikon ajan. Todella helppo ja nopea kahvi sekä aidosti vielä maukaskin! Saa nähdä siirrynkö Suomessa siihen kokonaan?

…unohtanut Suomen aika hyvin. Pakko sanoa, että jatkossa kyllä mieluiten matkustan hieman pidemmäksi aikaa kuin vaan viikoksi. Viikko on todella lyhyt aika lomailla ja usein siinä ajassa jääkin jotain näkemättä tai lähtö tulee liian nopeasti. Nyt, kun on oltu Dubaissa 1,5 viikkoa alkaa pikkuhiljaa tuntumaan sille, että on nähnyt kivasti ja ei tunnu edes liian aikaiselta palata viikon päästä kotiin.

…miettinyt uuden vuoden aattoa. Jälleen kerran ollaan nimittäin siinä tilanteessa ettei ole mitään suunnitelmia. Olen joskus aiheesta kirjoittanutkin mutta inhoan tosiaan noita pyhiä, jolloin tulisi olla suurtakin suuremmat suunnitelmat koska ne aiheuttavat aina liikaa paineita.

syönyt hummusta kyllästymiseen saakka. Hummus on yksi suosikki tahnoistani jota suorastaan rakastan. Täällä tuota herkkua on tullut syötyä useammassa ravintolassa ja nyt alkaa olemaan kiintiö jo täysi. Tosin yhden jutun päätin, Suomessa koitan vihdoin ja viimein valmistaa kyseistä tahnaa itse! Sen tekeminen ei kuulemma ole mitään rakettitiedettä, joten miksipä ei kokeilisi.

…lukenut Islamin uskosta sitten kouluvuosien. Täällä ollessa olen nimittäin kiinnostunut enemmän kyseisen uskon taustoista ja toimintaperiaatteista, jonka vuoksi yksi Googlatuin aihe onkin koneellani ollut Islam. Se, mikä itselleni on todella vahvistunut on, että kyseinen uskonto ei tosiaan liity millään tavalla terrorismiin. Kyse on uskonnosta jossa on ehkä maneereja enemmän kuin Kristinuskossa mutta tosiaan suurin osa Islamin uskoa kannattavista on aivan normaaleja ihmisiä. Löysin myös aika paljon yhtäläisyyksiä Kristinuskoon…

kauhistellut hiusteni pituutta. Viime leikkauksesta on nyt puoli vuotta ja täällä tosiaan havahtunut siihen kuinka pitkäksi nuo ovat jälleen kasvaneet. Pituus on nyt jo turhankin pitkä ja hankala nutturankin kannalta, joten kampaajalle aika oitis, kun Suomeen kotiudun!

…muuttanut mielipidettä Dubaista. Vaikka edelleenkin kauhistelen monia asioita täällä kuten nyt esimerkiksi kierrätyksen vähäisyyttä ja sitä kuinka kaikki vaan heitetään roskiin ja kaupoissa se muovipussien kulutus on aivan järkyttävää, on mielipiteeni Dubaista muuttunut monellakin tapaa positiivisemmaksi. Tykkään paikasta ja vaikka niin moni asia onkin tehtyä, on täällä paljon kivoja paikkoja ja Dubai ylipäänsä on sellainen helppo lomakohde länsimaalaiselle. Eilen vierailtiin Al Fahidissa, mikä antoi hieman erilaista perspektiiviä, sillä se oli huomattavasti huonompi alue, jollaista en edes tiennyt täältä löytyvän.

Sellaisia juttuja viime päiviltä.

Oikein mukavaa alkavaa viikonloppua!