LINKKAA BLOGISI

Minulla on ollut tapana kerran vuodessa tehdä ”Linkkaa blogisi” -postaus. Viime kerrasta on tosiaan hurahtanut jo vuoden päivät, joten jälleen on aika kysellä teiltä suosituksia! Itsehän olen blogien suhteen hyvinkin moniruokainen ja tykkään lueskella eri tyylistä blogeja mielialasta sekä fiiliksestä riippuen. Välillä on ainoastaan kiva selailla kauniita kuvia, kun taas toisinaan lueskella syvällisempiä tekstejä. On mielestäni mahtavaa, että tänä päivänä blogeja on niin paljon, että jokainen löytää aivan varmasti itselleen sopivinta lueskeltavaa.

Olisi tosiaan kiva saada jälleen uusia blogeja luettavaksi, joten jos bloggeilet niin linkkaahan blogisi kommenttiboksiin. Halutessasi voit myöskin mainita muutaman sanan blogistasi ja sen tyylistä. Kokoan linkatuista blogeista muutaman viikon sisään postauksen, johon valitsen viisi omasta mielestäni mielenkiintoisinta uutta tuttavuutta. Tämä on paitsi kiva tapa saada omalle blogilleen lisää lukijoita, myös löytää uutta luettavaa! Siispä innolla jään odottelemaan linkkauksianne.

Oikein rentoa tiistaita jokaiselle! 

Linkkaa blogisi – SUOSIKIT TOP 5

Reissusta julkaisin teille ”Linkkaa blogisi- postauksen” ja tänään ehdin vihdoin käymään noita blogeja läpi. Joukossa oli paljon ihanaa luettavaa, erityiskiitos niiden linkkaamisesta teille!

Valitsin kaikkien linkattujen blogien joukosta viisi omaa suosikkiani ja tässä postauksessa jaan ne teille. Lisäsin jokaisen blogin kohdalle myös jonkun kuvan bloggaajan sivulta (toivottavasti ette pahastu) jotta jokaisen lukijan on helpompi saada mielikuva siitä kuka ja mitä blogin takaa löytyykään. Toki poistan kuvanne jos joku teistä näin haluaa! Eli siinä tapauksessa laittakaahan minulle vaikka sähköpostia (tai kommentti kommenttiboksiin) jos koette, että esillä on kuva jonka ette tahtoisi täällä esillä olevan. :)

IMG_3661-4

Mutta sitten itse blogeihin.

1. elinan (www.elinao.org)

Tämä blogi kolahti minuun samantien. Sekoitus vähän kaikkea. Terveellisistä elämäntavoista kauneuteen ja syvällisiin ajatuksiin. Itseasiassa hyvinkin pitkälti sen tyylinen blogi jollaista tykkään lueskella. Rehellinen ja aito. Toki visuaalinenkin puoli on itselleni tärkeä ja siksipä myös laadukkaat kuvat, sekä tekstien järjestelmällisyys on tässä blogissa ehdotonta plussaa!

Myös teksti on hyvin sujuvaa ja helposti luettavaa. Lisäplussaa kirjoittajan ihanasta tyylistä ja Elina, tuo muutamissa kuvissasi näkyvä armeijan vihreä bomber on aivan mieletön! Koitin metsästää sitä mutta koot olivat aika vähissä. :) Hyvin kaunis kirjoittaja joka on mitä ilmeisemmin varustettu myös kauniilla ajatuksilla.

2. Jutta Mølk (www.worldinmmyeyes.blogspot.fi)

Visuaalisesti erittäin kaunis, puhdas blogi. Valkoinen tausta ja näitit kuvat, pidän kovasti. Blogista löytyy mm. kauneutta, sisustusvinkkejä, asuja ja reseptejä. Jokainen niistä visuaalisesti nätisti kuvattuina. Myös teksti on helppolukuista ja jäsenneltyä. Niin ja meitä yhdistää kirjoittajan kanssa paitsi sama etunimi myös selvästi rakkaus sneakereihin!

Vaikka kirjoittaja on minua huomattavasti nuorempi, on blogi aikuismainen ja siksi myös omasta mielestäni mukavaa luettavaa. Kiva kokonaisuus sanoisinko. :) Ehdottomasti blogi jolla tulisi olla enemmän lukijoita!

26799514001_c97a55c2a5_h

3. milkainnamaaria (www.milkainnamaaria.bellablogit.fi)

Lifestyleblogi josta löytyy juttua laidasta laitaan. Plussaa positiivisuudesta ja pohtivista ajatuksista. Tekstit eivät kuitenkaan ole liian raskasta luettavaa, vaan joukossa on myös kevyempiä aiheita. Erityiskiitos vege-vinkeistä eli toisinsanoen kivoista kasvisresepteistä. Etenkin vegaaninen kaalilaatikko lähtee testiin!

Kirjoittaja näyttää myös hyvin tutulta, joten jostain syystä tuli fiilis olemmeko joskus tavanneet? Minulla on hyvä kasvomuisti mutta en ole hyvä yhdistämään ihmisiä. :) Noh, ehkä olemme joskus tavanneet, tai sitten blogi on tullut jossain jo aikaisemmin vastaan? Kannattaa kuitenkin kurkata jos positiivisuus ja iloinen meininki ovat lähellä sydäntäsi.

1_Fotor

4. Do it for yourself (www.j-doitforyourself.blogspot.fi)

Uudehko vasta aloitettu blogi, joka pitää sisällään mm. terveellisiä reseptejä, sekä positiivisia viboja. Etenkin reseptit veivät huomioni ja tulikin bongattua pari mielenkiintoista herkku leipomusta. Esimerkkinä herkullinen omenapiirakka, sekä suklaamuffinit. Kaikki tietysti maidottomia, viljattomia ja sokerittomia. Minähän olen tunnetusti hulluna näihin hitusen parempiin aidon makuisiin resepteihin. ;) Plussaa suureshkosta kuvakoosta!

IMG_0951___

5. Mari H (www.marinhblog.com)

Lifestyleblogi jossa käsitellään paljon etenkin urheilun valokuvaamista. Itseasiassa jokainen meistä näkee blogeissa eri asiat mielenkiintoisina ja itse bongasin tästä blogista nimenomaan tuon valokuvaamisen. Tai se vei huomioni. Blogi pitää sisällään kyllä myös kauneutta ja ihan arkisia juttujakin.

Itsehän tosiaan rakastan suuria kuvia ja sellaisia tästä blogista nimenomaan löytyy. Myös valokuvaaminen on alkanut kiinnostamaan kokoajan enemmän ja enemmän, joten löysinpähän muutaman mielenkiintoisen vinkinkin kyseisestä blogista. :) Niin ja melkein unohdin, tuolta löytyy myös mieskomeutta eli kaikki urheilijoista kiinnostuneet hox hox! :D

27696337292_6a2d4d989d_o

Sellaisia blogeja minä bongasin. Oli siellä ehdottomasti muitakin hyviä mutta tässä viisi kokonaisuudeltaan eniten itseeni kolahtavaa. Toivottavasti myös osa teistä jaksaa näihin blogeihin kurkata vaikka tänä päivänä blogeja onkin tarjolla siellä sun täällä pilvin pimein. :)

Oikein ihanaa juhannuksen jatkoa jokaiselle, täällä meni eilinen todella rauhallisissa merkeissä joten josko tänään sitten Hernesaaren jussi kurkkaamaan ja vaikka Mattolaiturille! :)