Suosikki primer alle 5 eurolla!

Jossain kohtaa olin erittäin uskollinen primerin käyttäjä. Mielestäni meikki pysyi meikin pohjustusvoiteen avulla parempana pidempään, sillä meikkasin päivittäin töihin ja työpäivät olivat vähintään kahdeksantuntisia. Onhan se totta, että meikin pohjustustuote auttaa meikin pitkäkestoisuuden kanssa ja jos mietitään ihoa joka ikään kuin ”syö” meikkiä päivän mittaan, on primer aika ehdoton – nimimerkillä kokemusta löytyy. Lisään siis aina nykyäänkin primerin meikin alle jos tarkoitus on, että lopputulos pysyy hyvänä vähintään sen kahdeksan tunnin ajan mutta sen lisäksi käytän primeria päivävoiteen päällä niinä päivinä, kun en muuten meikkaa. Tässä on itse asiassa yksi salaisuuteni meikittömän hehkeään ja kauniiseen ihoon!

 

Sain joku aika sitten valita Essencen kevään uutuuksista haluamiani tuotteita testiin. Yksi näistä valitsemistani ihanuuksista on *YOU BETTER WORK gym-proof primer, joka lupaa kestää salilla hikoilun, blurrata ihon kuvauskelpoiseksi sekä suojata vieläpä auringoltakin (SPF 20). Valitessani mielenkiinnosta tätä tuotetta testiin en todellakaan osannut kuvitella minkälaisesta helmestä on kyse! Jo ensimmäinen käyttökerta vakuutti ja itse asiassa jo se vaihe, kun olin levittänyt tuotteen iholle en voinut kuin ihastella. Ihosta tulee nimittäin tämän väriltään sinertävän voiteen avulla niin heleä, kuulas ja tasainen. Siispä enemmän kuin meikin pohjustusvoide – tämä on itselleni niiden meikittömien päivien luottotuote! Vaikka primer onkin tarkoitettu varsinaisesti salilla treenaamiseen ja siellä meikin paikallaan pitämiseen, sopii se ehdottomasti muihinkin käyttötarkoituksiin. Itse kun en osaa treenata meikillä, ei tällä sinällään ole siellä virkaa. Tosin mainittava on, että olen kyllä testannut tuotteen levittämällä sitä iholleni ennen 45 minuutin juoksumattotreeniä ja olin yllättynyt kuinka hyvin pysyi kasvojen hikoilu kurissa! En siis yhtään epäile etteikö tuote voisikin pitää jopa meikin paikoillaan treenin ajan mutta omakohtaisia takuita minulla ei asiasta ole.

Käytän primeria tosiaan päivävoiteen päällä niinä päivinä, kun en välitä meikata ja lähden esimerkiksi kaupungille tai muuten asioille. Pääsiäisenä Levillä käytin primeria päivittäin, koska Lapissa en tykkää juurikaan meikata mutta haluan ihoni näyttävän silti mahdollisimman hyvältä kovassakin auringon paisteessa. Aivan loistava tuote myös rinteeseen, koska primerissa on tosiaan SPF 20! Mielestäni tässä onkin ehdottomasti sellainen monitoimivoide, joka toimii muihinkin käyttötarkoituksiin kuin pelkästään sen meikin alla käytettäväksi. Koostumus on myös aika mielenkiintoinen, eli sen perinteisen vähän kumisen lopputuloksen antavan primerin sijaan voide menee ikään kuin kosteusvoiteen päällä heleyttävänä mutta samaan aikaan ihoa blurraavana tuotteena. Lopputulos säilyy pitkään ja mielestäni tämä primer rehellisesti sanottuna kaunistaa ihoa tehden siitä tasaisemman ja nätimmän. Olen ”myynyt” tuotteen myös muutamalle ystävällenikin ja heidänkin suunnaltaan on tullut positiivista palautetta. Itse asiassa viime aikojen Levin ja Tahkon reissuilla tämän voiteen avulla on pelastettu muutamaan otteeseen after skin aiheuttama krapulanaama ja hyvin muuten toimii siihenkin tarkoitukseen!

Aina hinta ei tosiaan viesti laadusta kuten ei tälläkään kertaa. Alle viiden euron primer tuskin kaataa kenenkään taloutta ja tällaisen tuotteen rohkenee hankkia testiin jopa ilman sen suurempia vakuutteluja. Essence on kyllä siinä mielessä yllättäjä, että meikit ovat todella halpoja mutta joidenkin tuotteiden suhteen laatu yltää silti korkealle tasolle. Esimerkiksi merkin kynsilakat jotka ovat verrattavissa jopa Essieen, ovat mielestäni aivan parhaita. Omasta kaapistani ei tällä hetkellä löydykään oikeastaan muiden merkkien lakkoja kuin Essencen. Noitakin suosittelen lämmöllä testaamaan ja hintahan muistaakseni pyörii siellä vajaassa kahdessa eurossa kappale.

Onko joku muukin kenties löytänyt tämän ihmeellisen primerin meikkipussiinsa?

 

*Primer sponsoroitu

Joulukynnet

Sen lisäksi, että mieli kiirii kohti joulua – on kauneudenhoidossakin kiva tehdä pieniä joulunpunaisia eleitä. Pukeutumisen suhteen en itse ole laisinkaan punaisen värin ystävä, vaikka se kuinka muotia nyt onkin. Eipä tulla näkemään ylläni siis punaista. Sen sijaan hehkuvan punaiset huulet ja kynnet – ne toimii! Tällaisilla pienillä yksityiskohdillakin on siis mahdollista tuoda esiin sitä joulumieltä. Ei välttämättä vaadita kokopunaista lookkia, vaan vähempikin riittää.

Joulukynnet

Christmas nails

Joku teistä ehkä muistaakin, kuinka taannoin kirjoittelin blogiini essencesta? Tuosta halppis meikkimerkistä, jonka suhteen koin todellisen yllätyksen! Edelleen nuo merkin geelikynsilakat koristavat kynsiäni päivittäin ja enpä oikeastaan enää muita lakkoja käytäkään. Täydellinen pigmentti, pysyvyys ja paljon aivan ihania sävyjä! Yhtenä hyvänä esimerkkinä nimenomaan tämä kuvissakin kynsilläni näkyvä joulunpunainen lakka sävyssä 16 – fame fatal. Juuri sopivan tuhti punainen ja vitsit mikä kiilto! Nämä kynsilakat ovat ehdoton pelastus omille lohkeileville kynsilleni. Lakkojen hintahan pyörii siellä alle kahden euron tuntumassa (n. 1,50 €) eli sanoisin jopa, että naurettavan halpoja.

Samaan syssyyn voisin vinkata myös merkin kynsilakanpoistoaineesta, joka on tämäkin  osoittautunut aikamoiseksi helmeksi paitsi hintansa, myös laadun suhteen. Mielestäni aivan täysin verrattavissa hintavempiin kilpakumppaneihin – eikä muuten jää edes kakkoseksi! Erityisplussaa myös riittävyydestä, joka tuntuisi olevan ihan omaa luokkaansa. Tätä ei tarvi paljon vanulapulle lorauttaa ja samalla lapulla saakin putsattua täydellisesti yhden käden kynnet.

Iso joulunpunainen sydän molemmille! <3

Christmas nails

Joulukynnet

Jos joulunpunaiset kynnet sielläkin houkuttavat, suosittelen lämmöllä testaamaan essencen jouluista geelilakkaa! Merkkiähän myyvät ainakin Tokmanni, Tarjoustalo ja Citymarket.

Rentouttavaa iltaa jokaiselle! Täällä suunnitelmissa olisi hieman leipoa… Jotain jouluista – nam!

*essencen tuotteet saatu blogin kautta testattavaksi.