Huhtikuun kauneussuosikit

*Sisältää mainoslinkkejä

Jälleen on aika kirjoitella kauneussuosikeista ja nimenomaan jo ohi menneen kuukauden parhaista. Huhtikuussa käytin hyvin paljon luonnonkosmetiikkaa ja tänään jakamistani suosikeista 80 % onkin luonnollisempia valintoja. Huomaan jatkuvasti enenevissä määrin innostuvani luonnonkosmetiikasta ja siksi synteettisiä aineosia sisältävä kosmetiikka ei meinaa enää samalla tapaa kiehtoa. Uskoisin että tähän vaikuttaa myös se kuinka paljon enemmän luonnonkosmetiikan tiimoilta järjestetään nykyään blogitilaisuuksia ja ylipäänsä luonnollisen puhtaat valinnat ovat nyt trendien aallon harjalla. Tuntuu että joka puolelta tulvii jotain uutta ihanaa luonnonkosmetiikkaa ja se jos mikä on aivan ihana juttu!

Tänään joukossa on niin ihonhoitotuotteita, meikkejä kuin jotain ihanaa hiuksillekin. Jokainen tuote on ollut kovassa käytössä etenkin viimeisen kuukauden aikana ja samalla myös vakuuttanut minut laadukkuudellaan. Uskoisin, että joukossa on nimenomaan tulevaa kesää silmällä pitäen aivan ihania juttuja, joista voitte kenties poimia jotain myös omaan meikkipussiin tai peilikaappiin!

*MÁDARA – CITY CC-voide

Olen odottanut niin kuumeisesti että joku luonnonkosmetiikkamerkki keksisi laadukkaan CC-voiteen, joka olisi vielä värisävyltäänkin täydellinen ja tasoittaisi ihoa kauniisti kuitenkaan sitä tukkimatta. Mádara sitten vihdoin teki sen ja kehitteli kesäksi *City CC-voiteen, jossa on vieläpä ihanasti SPF 15. Olen ollut aivan mielettömän innoissani tästä tuotteesta, sillä sen koostumus on juuri sopivan kevyt ja värisävykin omalle iholleni täydellinen (medium beige). Okei myönnetään, tällä hetkellä joudun lisäämään joukkoon hieman Lumenen sävytippoja päivetyksen vuoksi, mutta ennen reissua voide istui ihooni täydellisesti. CC-voide jättää ihon pinnan ah niin ihanan kuultavaksi ja hieman kiiltäväksikin, jonka vuoksi tämä on täydellinen tuote makuuni!

Se mikä tästä tekee tavallisesta CC-voiteesta poikkeavan luonnonkosmetiikka merkinnän lisäksi, on että voiteen on tieteellisesti todistettu suojaavan ihoa kaupungin saasteilta vahvistaen mikrobikantaa sekä ehkäisten tulehduksia sekä ihon tukkeutumista. Siitä siis etuliite city, joka tosiaan takaa sen että voide suojaa loistavasti kaupunkilaisten ihoa. Tuote sisältää myös hyaluronihappoa ja on ihoa mukavasti kosteuttava. CC-voiteen alle ei siis ole välttämätöntä laittaa seerumia vaan pelkkä kasvovoide riittää. Hätätapauksessa tämä menee mielestäni ihan sellaisenaankin puhdistetulla iholla, sillä koostumus on perinteisestä CC-voiteesta poikkeava. Tämä on nyt muuten Hyvinvoinnin tavaratalossa nyt tarjouksessa, eli mukavalla -20 % alennuksella!

*KORRES – Castanea Arcadia -yövoide

Korres on ihonhoitosarja, johon olen tutustunut aivan vasta. Itse asiassa taisi olla huhtikuun alussa kun sain sarjan tuotteita ensimmäistä kertaa testiin ja jo nyt noiden ihanuuksien joukosta on löytynyt suosikkeja! Yksi eniten käytössä ollut purkki on kiinteyttävä ja ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva yövoide, jonka teho perustuu Active HALupeol -molekyyleihin sekä kastanjauutteeseen. Kyseinen yövoide on aivan ihana iholla ja vaikka tuoksu olikin alkuun makuuni hieman erikoinen, nyt suorastaan rakastan sitä! Voide selkeästi ravitsee ja kosteuttaa ihoa yön ajan ja aamulla kasvojen iho onkin ihanan pehmeä ja kuulas. Sarja kokonaisuudessaan perustuu luonnonmukaisiin raaka-aineisiin ja niissä käytetään tehokkaita kreikkalaisia yrttejä. Näiden tuotteiden tiimoilta on tulossa lähiaikoina arvonta Instagramin puolelle, joten olkaahan kuulolla!

*GOLDWELL – Sun Reflects after sun -shampoo

Tämä tuote nousee huhtikuun suosikkeihin siksi koska olin huhtikuussa reissussa. Aurinko tunnetusti kuivattaa hiuksia joten ainakin omalle jo valmiiksi suhteellisen kuivalle tukalle on tärkeää, että käytössä on aurinkotuotteet. Tällä kertaa matkassa mukana olivatkin Goldwellilta saadut hiustuotteet joista pakko mainita ehdottomasti tämä Sun Reflects shampoo! Kyseinen shampoo on aivan mielettömän hyvä auringon kuivattamalle tukalle ja etenkin auringonoton jälkeen käytettäväksi. Se poistaa hiuksista merivesijäämät sekä auttaa säilyttämään kauniin värisävynsä haalistumattomana. Pakko itse asiassa sanoa, että hiukseni eivät kuivuneet matkalla oikeastaan ollenkaan ja ne ovat hyvässä kunnossa vaikka aivan vasta oleilinkin kovassa kuumuudessa. Siispä mielettömän hyvä shampoo jota suosittelen vaikka koko kesän mittaiseen käyttöön!

*KORA Organics – Rose Quartz highlighter

KORA Organics on vasta Suomeen Australiasta rantautunut luonnonkosmetiikkasarja, jonka keulakuvana toimii ihana Miranda Kerr. Olin huhtikuussa sarjan Suomen lanseerauksessa ja olen nyt kohta kuukauden verran päässyt tuotteisiin tutustumaan. Sen lisäksi, että KORAlla on ihania kasvojen mistejä, on pakko nostaa esiin tämä aivan ihana *highlighter, joka sisältää aitoa ruusukvartsia. Highlighter on luonnollisesti valmistettu ja hyvin pehmeä hieman ruusun sävyyn väriltään taittava. Pidän erityisesti sen levittyvyydestä, jonka lisäksi pinkki sävy on yllättänyt positiivisella tavalla! Tämä on aivan ihana tuote etenkin niinä päivinä, kun haluaa mennä mahdollisimman kevyellä meikillä. Highlighterin avulla ilmeestä saa loihdittua kauniin ja kuulaan – lopputuloksen joka on lähestulkoon meikitön vaikka kasvoilla hieman meikkiä olisikin.

*Dr. Hauschka – Revitalising Day Cream

Ei ole kauaa kun olin käymässä Dr. Hauschkan koko vartalon hemmotteluhoidossa Ihohoitola Lupauksessa, josta sain kotiin viemisiksi vielä muutamat Hauschkan tuotteetkin. Yksi mukaan saamistani tuotteista joka on toiminut omalle iholleni loistavasti, on Hauschkan kuivalle iholle suunnattu *päivävoide. Vaikka oma ihoni ei olekaan erityisen kuiva toimii tämä kevyt ja nopeasti imeytyvä kasvovoide mielestäni aivan loistavasti ja hemmottelee samalla ihoa. Erityisen paljon tykkään voiteen pienestä koosta (30 ml), jonka vuoksi se on helppo ottaa käsitavaroihin reissuunkin mukaan. Hauschka on brändinä ylipäänsä mielestäni aivan ihana ja heidän toimintaperiaatteensa holistinen. Hauschkan tuotteista hehkuu laadukkuuden lisäksi myös jonkinlainen lempeys käyttäjää kohtaan. Tuotteet ovat miedon tuoksuisia ja hyvin herkälle ja ongelmaisellekin iholle sopivia.

Sellainen oli tosiaan tuo huhtikuun kattaus ja ne tuotteet, jotka halusin erityisesti esille nostaa. Voi olla että toukokuun jälkeen joukossa on jo enemmän kesätuotteita mutta niihin palaillaan sitten kuun lopussa!

Oliko mukana jotain teitä kiinnostavaa tai kenties jo sinulta käytöstä löytyvää?

 

*Tuote sponsoroitu

Helmikuun kauneussuosikit x 6

Uskomatonta, että helmikuu vetelee kohta jo viimeisiään! Vastahan oli uusivuosi ja nyt lähennelläänkin jo maaliskuuta sekä kevättäkin toivottavasti. Kohta päättyvän helmikuun kunniaksi päätin kasata yhteen tämän kuukauden kauneussuosikit – ne kuusi tuotetta, jotka ovat ihastuttaneet, yllättäneet sekä olleet erityisesti tämän kuukauden ajan käytössä. Osa tuotteista on näkynyt sosiaalisen median kanavissani jo aikaisemminkin kun osa taas päätyy tänne aivan ensimmäistä kertaa. Joukossa on niin ihon kuin hiustenhoidonkin tuotteita sekä myös yksi suosikki meikkituote.

*WHAMISA ORGANIC FLOWERS -kuorintalaput

Ensimmäisenä yksi uusista suosikeistani, nimittäin jo aikaisemminkin hehkuttamani korealaisen kosmetiikkasarja Whamisan kuorintalaput. Mielenkiinto näihin kuoriviin lappuihin heräsi oikeastaan samaan aikaan kun korealainen kosmetiikka alkoi enemmän kiinnostamaan ja sen myötä olenkin tutustunut heidän ihonhoitorutiineihinsa, jotka ovat muuten aika erilaiset verrattuna meidän pohjoismaalaisten tapoihin.

Nämä kuorivat laput ovat yksi osa heidän erikoisia ihonhoitorutiinejaan ja näiden avulla iholta on helppo poistaa hellävaraisesti kuollut ihosolukko. Uskoisin, että laput sopivat erityisen hyvin hieman herkemmällekin iholle, jolle mekaaninen raekuorinta tai happokuorinta ovat turhan vahvoja. Kuorintalapuilla on hieman sama vaikutus kuin kasvoharjallakin eli pyörivä liike stimuloi pintaverenkiertoa ja iho muuttuu kuorivan vaikutuksen sekä liikkeen myötä heleämmäksi sekä kuulaammaksi. Kertakäyttöisiä lappuja on myös todella helppo käyttää, eli kaksi sormea sujautetaan kuorintalapun sisään, jonka jälkeen lappua lähdetään pyörittelemään iholla. Tähänkin on olemassa kai joku kaava mutta itse tykkään pyöritellä lappua kaulalta ylöspäin kohti otsaa. Käytän myös jonkin verran voimaa, sillä nautin siitä tunteesta kun tunnen verenkierron lähtevän liikkeelle. Kuorinnan voi kuitenkin suorittaa todella hellävaraisestikin jos ihosi on herkkä! Itse kuorintalaput ovat kosteita ja ne pitävät sisällään hyaluronihappoa, krysanteemia, fermentoitua aloe veran lehtiuutetta ja betaglukaania.

*SCHWARZKOPF GOT2BE -kuivashampoot (volume & extra fresh)

Kuivashampoot ovat todella tärkeä osa hiusrutiinejani ja niiden avulla pystyn pidentämään pesuväliä jatkuvasti päivällä tai parilla. En itse asiassa edes muista kuinka pärjäsin ilman kuivashampoota, sillä niin iso apu tuosta tukkaan suihkutettavasta raikastajasta on! Kuivashampoo pelastaa ne huonot hiuspäivät varmasti ja ylipäänsä tuo päänahkaan sen kaivatun raikkaamman fiiliksen.

Helmikuun suosikkeja ovat ehdottomasti olleet Schwarzkopfin got2be -sarjan kuivashampoot, joista nimenomaan Fresh it up volume sekä matkakokoinen extra fresh ovat osoittautuneet suosikeikseni. Molempien koostumus on ilmavan kevyt, eikä ollenkaan tahmaava. Olen nimittäin pistänyt merkille, että osassa kuivashampoita on ainakin omaan hiukseeni aivan liian vahva koostumus, jolloin lopputulos on kuin vahvempien muotoilutuotteiden jäljiltä. Näissä kuivashampoissa tuota ongelmaa ei kuitenkaan ole ja olen ollut erittäin tyytyväinen lopputulokseen! Matkakoko on kätevä reissuilla sekä ihan vaan päivän mittaan laukussa kannettavana, sillä esimerkiksi hikoiluttavan hot joogan jälkeen tukka kaipaa kummasti pientä raikastusta. Kuivashampoon kanssa kannattaa muuten muistaa säännöllinen syväpuhdistavien shampoiden käyttö, sillä luonnollisestikinhan kaikki hiuksiimme suihkutettava kerrostuu sinne ja siksi syväpuhdistus on paikallaan vähintään parin viikon välein! Mielestäni näissä Schwarzkopfin tuotteissa on muuten myös aivan ihanan raikkaat tuoksutkin ja hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan.

MOSSA VITAMIN OIL COCKTAIL -kasvoöljy

Ihoöljyt eivät ole koskaan ollut mitään suuria suosikkejani, sillä ihoni ei ole oikeastaan kuiva saatikka hilseilevä. Mitä nyt ehkä otsa toisinaan suorastaan janoaa kosteutusta mutta varsinaista hilseilyä ihollani ei ole ikinä. En myöskään oikein mielelläni odottele pitkiä aikoja öljyjen kuivumista, jonka vuoksi itselleni sopii parhaiten hieman kevyemmät kasvoöljyt.

Tässä Mossan Vitamin Oil Cocktail kasvoöljyssä onkin nimenomaan se plussapuoli, että öljy on huomattavasti kevyempää eikä läheskään niin paksua kuin aikaisemmin testaamani kasvoöljyt. Tuote imeytyy ihoon nopeasti ja aivan parhaan lopputuloksen saa silloin, kun öljyn sekoittaa yövoiteen joukkoon! Myös päivävoiteessa kasvoöljy toimii näin kylmään talviaikaan, jolloin öljyä voi lisätä meikin alle levitettävään voiteeseen muutaman tipan. Öljy hemmottelee ihoa ja valehtelematta tekee siitä kyllä pehmeämmän. Tässä Mossan ”öljycocktailissa” on mukana mm. luomuvadelma- ja -tyrniöljyä, jojobansiemenöljyä, aprikoosi-, luumu-, tomaatti-, avokado- ja manteliöljyä, jotka hoivaavat ihoa ja tekevät siitä hyvinvoivan. Itsehän pidän ylipäänsä Mossan tuotteista todella paljon, sillä ne ovat luonnonmukaisuutensa lisäksi todella herkullisen tuoksuisia ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia! Jos siis emmit millä luonnonkosmetiikka sarjalla lähtisit kokeilemaan ensimmäisiä luomukosmetiikkatuotteita, niin itse voin lämpimästi suositella Mossaa.

JUICE BEAUTY GREEN APPLE PEEL -hedelmähappokuorinta

Tästä Juice Beautyn hoitolatasoisesta hedelmähappokuorinnasta kirjoittelinkin blogiini jo muutama viikko sitten oikein postauksen kokoisen jutun, sillä sen tämä tuote todella ansaitseekin! Pakko kuitenkin mainita kyseinen kuorinta vielä tässä helmikuun tuotteidenkin yhteydessä, sillä niin huikeasta kosmetiikka tuotteesta on kyse.

Hedelmähappokuorinta on tuonut ainakin omaan ihonhoitooni aivan uudenlaisen aspektin ja mullistanut kuorinnan uudelle tasolle. Kun aikaisemmin käytin tosiaan mekaanisia raekuorintoja, on tämä tuote korvannut ne täysin ja lopputulos on kymmenen kertaa parempi! Hedelmähapot nimittäin kuorivat ihoa tehokkaammin ja nimenomaan syvemmältä, mikä näkyy ihossa säännöllisen käytön myötä. Itse olen esimerkiksi huomannut hedelmähappokuorinnan positiiviset vaikutukset ihon värisävyn sekä hehkun parantumisena. Iho on kuulaampi sekä heleämpi ilman mitään sen radikaalimpia hoitotapojen muutoksia. Happokuorinnathan ovat mekaanisia kuorintoja vahvempia, joten se kannattaa ottaa ehdottomasti huomioon! Kuorintaa ei kannata tehdä juuri ennen tärkeää iltaa, sillä iho punoittaa kuorinnan jälkeen. Tuote ei myöskään sovi herkälle iholle nimenomaan vahvojen happojensa vuoksi. Ja jos joku nyt jäi miettimään, miksi tässä postauksessa on sekä kuorivat laput että tämä happokuorinta, niin käytän tosiaan molempia. Happokuorinnan teen 1-2 kertaa viikossa ja hellävaraisilla lapuilla kuorin ihoni ehkä kerran viikossa – vähän fiiliksen mukaan. Seuraan aika paljon ihoni kuntoa ja sitä miltä se minäkin päivänä näyttää. Välillä iho nimittäin suorastaan janoaa sellaista vahvempaa kuorintaa kun taas joskus hellävaraisempikin riittää. Liikaa ei kuitenkaan kannata kuoria eli sekin tulisi muistaa! Uskon, että normaalille iholle riittää sellainen pari kertaa viikossa suoritettava kotikuorinta.

*AVON MARK -nestemäinen mattahuulipuna

Punainen mattapuna on yksi ehdottomista tavaramerkeistäni. Jos huulillani ei koreile nude niin on sävy siinä tapauksessa melkeinpä poikkeuksetta korallinen puna, joka saa muuten hampaat näyttämään uskomattoman valkoisilta (vink, vink)! Tämä Avonin Mark Liquid Lip Lacquer Matte (sävyssä orange you happy) siveltimellä huulille levitettävä mattapuna on ehdottomasti yksi suosikeistani niin koostumuksen, pysyvyyden kuin värisävynsäkin puolesta. Huuliväri on uskomattoman pigmenttinen ja kestääkin huulilla tuntikausia. Voin rehellisyyden nimissä sanoa, että jos tämän laittaa huulilleen aamulla, ei punaa tarvitse lisäillä päivän mittaan kertaakaan vaikka söisin tai joisin kuinka paljon. Aivan parashan huuliväri on niinä iltoina, kun lähtee illanviettoon sillä huulet pysyvät punaisina koko illan.

Huulivärissä on itsessään mukana pohjustusgeeli, jonka vuoksi lopputulos on pehmeä ja samaan aikaan myös pysyvä. Tämä tuote ei siis kuivata huulia kuten esimerkiksi NYXin vastaavat herkästi tekevät, vaan huulet pysyvät samaan aikaan myös kosteutettuina. Annan erityisplussaa myös siitä, että huuliväri on pieni kooltaan, jonka vuoksi se on helppo sujauttaa vaikka iltalaukkuunkin! Hinta-laatusuhde on erinomainen ja Avonin Mark -huulivärit maksavat tavallisesti 12 euroa mutta esimerkiksi nyt ovat tarjouksessa heidän verkkokaupassaan 8,95 € hintaan. Tuolta löytyy muuten muitakin kivoja värisävyjä joista itse himoitsen tällä hetkellä mm. sävyjä whipped latte sekä head turner.

Sellaiset kauneustuotteet ovat tosiaan painuneet mieleen nyt etenkin helmikuun aikana. Itselläni on aika paljon sellaisia tietynlaisia kausia ihonhoidon suhteen, että välillä panostan todella paljon niihin kuorintoihin kun taas seuraavaksi seerumeihin. Hiusten suhteen taas himoitsen tällä hetkellä sitä paksua otsatukkaa, joka minulla oli muistaakseni viimeksi joskus vuonna 2012? Sen kasvattaminen on kuitenkin sen verran työlästä että saas nähdä! Meikkitrendeistä juuri nyt kiinnostaa eniten kuulas ja hehkuva, jopa hieman rasvaisen näköinen meikkipohja. Saas nähdä mitä aurinko ja kevät tuovat tullessaan – mitkä ovat ne maaliskuun kauneussuosikit ja näkyykö niissä yhtään nimenomaan lähenevä kesä?

Oliko helmikuun suosikkien joukossa teille tuttuja tuotteita? 

Oikein aurinkoista ja ihanaa päivää!

 

*Tuote sponsoroitu