Syötävän herkullinen kasvonaamio

Paljon erilaisia kasvonaamioita kokeilleena rima niiden suhteen on noussut aika korkealle. Nykyään kosmetiikkatuotteen tuleekin olla aidosti jotenkin erottuva tai erityislaatuinen, että kirjoitan siitä yhtään mitään. Paljon saan kosmetiikkaa testiin ja rehellisesti vaan murto-osa päätyy blogiin. Ne tuotteet, jotka tänne kuitenkin päätyvät, ovat aina jollain tavalla uniikkeja ja niiden takana voin todella seisoa. Juuri tuollainen on myös tänään hehkuttamani aivan ihana ja ylellinen luksusnaamio, jonka voisin vaikka syödä! Kyse on *Evolven Radiant Glow kasvonaamiosta, joka kirkastaa sameankin ihon ja tuoksuu hurmaavan suklaiselta.

Kasvonaamiossa itselleni tärkeintä on, että naamio sopii iholleni ja aikaan saa hipiässäni jotain positiivista. On se sitten pehmeys ja puhtauden tunne tai kauniina hehkuva iho, tärkeintä on, että jotain tapahtuu. Tämä Evolven Radiant Glow ”suklaanaamio” on kaikkea tuota, eli tekee ihosta vauvamaisen pehmeän ja samaan aikaan kirkastaa sekä rauhoittaa. Naamio sisältää mm. kookoksenkuorijauhetta, raakakaakaota sekä luonnollista sokeriuutetta, jotka yhdessä tekevät ihosta pehmeän ja kosteutetun. Raakasuklaahan sisältää tunnetusti antioksidantteja, jotka hemmottelevat ihoa ja auttavat ylläpitämään täydellistä kosteustasapainoa. Kookoksenkuorijauhe puolestaan kuorii iholta kuolleen ihosolukon, jolloin kasvojen hipiästä tulee puhdas ja raikas. Naamion sisältämä manteliöljy pehmentää ihoa ja sokeriuute jättää ihon sileäksi. Kokonaisuus on rehellisesti sanottuna aika täydellinen ja sen kruunaa vielä tuo aivan ihana viettelevä suklaan tuoksu sekä naamion koostumus, josta itse pidän kovasti. Naamio on siis hieman paksumpaa, ehkä jopa vähän liisterimäistä ja se pysyy iholla erinomaisesti koko vaikutusajan kuivumatta ihoa kiristäväksi.

Tämä hehkuttamani naamio on itselleni todella uusi tuttavuus ja olenkin ehtinyt käyttämään tuotetta vaan pari hassua kertaa. Silti joidenkin kosmetiikkatuotteiden osalta jo se yksikin käyttökokemus riittää vakuuttamaan ja tämä Evolven naamio on muuten juurikin tuollainen. Kerran tai pari viikossa viiden minuutin ajan käytettynä tämä suklaanaamio todella edesauttaa kauniin ja hyvinvoivan ihon ylläpidossa ja palauttaa iholle kauniin hehkun. Ihanan kokonaisuuden lisäksi on pakko antaa erityismainintaa luonnonmukaisuudesta, sillä 100 % naamion raaka-aineista on luonnonmukaisia ja 82,24 % luomutuotettuja.

Tällä hetkellä on pakko sanoa, että tässä on kyllä aivan suosikki naamioni Juice Beautyn hedelmähappokuorintojen rinnalla. Evolvella on muutenkin kaikkea ihanaa, joista mainittakoon toinenkin uusi tuttavuus, nimittäin kevyesti päivettävä vartalovoide sekä paljon blogissakin hehkuttamani hyaluronihapposeerumi, joka on aivan mieletön! Muita brändin tuotteita en ole vielä ehtinyt kokeilemaan mutta koska nämä muutamat ovat olleet sen verran vakuuttavia, eivät muutkaan tuotteet jää varmastikaan testaamatta.

Onko joku teistäkin kenties hurahtanut tähän ihanaan suklaanaamioon tai ylipäänsä Evolven tuotteisiin?

 

*Naamio sponsoroitu

Tehokas hedelmähappokuorinta

*Sisältää mainoslinkkejä

Olen jo useamman vuoden ajan ollut erittäin kiinnostunut siitä, miten hoidan kasvojeni ihoa. Paikoitellen olen ihoni suhteen jopa hieman fanaattinenkin, sillä myönnän pelkääväni ryppyjä ja sitä, että ihoni muuttuu rusinaksi. Toivon mukaan niin ei kuitenkaan vielä hetkeen tapahdu mutta sitä suuremmalla syyllä pyrin tekemään kaiken voitavani. Omaan vielä suhteellisen ohuen ihon mikä tarkoittaa sitä, että juonteet tulevat todennäköisesti tulevaisuudessa näkymään herkemmin. Uskonkin vahvasti ennaltaehkäisyyn ja siihen, että huolellinen hoito on avain kauniiseen ihoon, joka pysyy hyvinvoivana ja nuorekkaana mahdollisimman pitkään.

Juice BeautyJuice Beauty

Koska ihonhoito kiinnostaa, kiinnostavat myös kaikki tehokkaat hoitomuodot joiden avulla ihoaan on mahdollista hemmotella. Yksi erittäin mielenkiintoinen juttu, jonka löysin jo viime vuoden puolella ovat hedelmähappokuorinnat. Ensimmäinen koskaan kokeilemani hedelmähappokuorinta on Madaran Brightening AHA PEEL MASK, johon suorastaan rakastuin. Tuubi tyhjenikin suhteellisen nopeassa ajassa sillä hieman ”innostuin”. Alkuun olin hyvinkin skeptinen mutta valehtelematta jo ensimmäinen kuorintakerta muutti käsitykseni rakeettomasta kuorinnasta – se todella toimii! Ja itse asiassa on jopa huomattavasti tehokkaampaa kuin se muovirakeilla ihonsa hinkkaaminen.

Tällä hetkellä käytössäni on ehkä vielä Madaraakin hitusen parempi tuote, nimittäin kehutun vegaanisen Juice Beautyn *Green Apple Peel – Full Strength hedelmähappokuorinta. Nämä Juice Beautyn kuorinnathan ovat suorastaan ylistettyjä ja aivan varmasti jokainen yhtään kauneudesta kiinnostunut on näistä jossain yhteydessä kuullutkin! Hedelmähappokuorinta on erittäin tehokas kuorintamuoto mm. AHA-happojensa vuoksi mutta samaan aikaan sen kanssa kannattaa olla tarkkana, että sitä käyttää oikein. Koska kuorintavoide sisältää happoja, tulee eniten huomiota kiinnittää siihen ettei kuorintaa unohda iholleen liian pitkäksi aikaa ja oikeastaan seuraa sitä, miltä kasvoissa tuntuu kuorinnan vaikutusaikana. Pieni kihelmöinti on luonnollista ja kuuluu asiaan. Myös punoitus kuorinnan jälkeen on hyvin tyypillistä ja oma ihoni onkin aina hoidon jälkeen hieman punoittava suunnilleen vartin verran – sitä ei siis kannata säikähtää. Purkin kyljessähän kehotetaan pitämään paksua kerrosta kuorintavoidetta iholla kymmenen minuutin ajan mutta itse suosittelen ensimmäisillä kerroilla vaikutusajan puolittamista. Jos taas omaat hyvin herkän ihon, kannattaa suosiolla jättää tämä tuote väliin ja harkita *Juice Beautyn Green Apple Peel Sensitiven testaamista. Kyseessä on myöskin hedelmähappokuorinta mutta nimenomaan herkälle iholle suunnattu sellainen.

Juice BeautyJuice BeautyJuice Beauty

Jos mietin henkilökohtaisesti hedelmähappokuorintojen vaikutusta, koen ne ihoani kirkastavina, heleyttävinä sekä tasoittavina. Kuorinnan jälkeen iho on aivan taivaallisen tuntuinen ja viikoittaisella käytöllä se pysyy jatkuvasti erinomaisessa kunnossa. Olen kuullut huhuja myös siitä, että kuorinnan avulla näpytkin pysyvät kurissa ja epäpuhtaudet poissa. Voisin siis kuvitella, että etenkin epäpuhtauksista kärsivä iho saattaisi saada tästä tuotteesta apua! Myös juonteet kuulemma vähenevät säännöllisen käytön seurauksena, mikä jääkin muuten nähtäväksi. Itse suosin hedelmähappokuorintaa kaksi kertaa viikossa ja suoritan kuorinnan poikkeuksetta iltaisin. Kuorinnan jälkeen iho on hyvin vastaanottavainen ja siksi suosittelenkin levittämään toimenpiteen jälkeen iholle mahdollisimman hyvät tuotteet, kuten laadukkaan seerumin ja ravitsevan yövoiteen. Vielä aamullakin kannattaa puhdistuksen jälkeen hyödyntää ihon vastaanottavaisuutta ja levittää seerumi päivävoiteen alle.

Täällä on tosiaan hylätty kokonaan ne vanhanaikaiset raekuorinnat ja happokuorinnat ovat minun kohdallani ne uusin trendaava juttu! Voi olla, että olen nyt hieman jäljessä, sillä onhan näistä kuhistu kuulemma jo muutama vuosi sitten mutta parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan. On aina ilo löytää ihonhoitorutiineihinsa uusia tuotteita, joiden suhteen huomaa aidosti ne positiiviset vaikutukset. Siispä hedelmähapot, teistä en enää luovu! Enää ei tarvitse käydä kosmetologin pakeilla voidakseen kuoria ihoaan hedelmähappojen avulla.

Juice BeautyJuice Beauty

Onko teillä kokemusta hedelmähappokuorinnoista? Kenties joku suosikki ylitse muiden? Olisi mielenkiintoistamyöskin kuulla millaisia vaikutuksia olette pitkässä juoksussa pistäneet merkille?

 

*Tuote sponsoroitu