Suosikki primer alle 5 eurolla!

Jossain kohtaa olin erittäin uskollinen primerin käyttäjä. Mielestäni meikki pysyi meikin pohjustusvoiteen avulla parempana pidempään, sillä meikkasin päivittäin töihin ja työpäivät olivat vähintään kahdeksantuntisia. Onhan se totta, että meikin pohjustustuote auttaa meikin pitkäkestoisuuden kanssa ja jos mietitään ihoa joka ikään kuin ”syö” meikkiä päivän mittaan, on primer aika ehdoton – nimimerkillä kokemusta löytyy. Lisään siis aina nykyäänkin primerin meikin alle jos tarkoitus on, että lopputulos pysyy hyvänä vähintään sen kahdeksan tunnin ajan mutta sen lisäksi käytän primeria päivävoiteen päällä niinä päivinä, kun en muuten meikkaa. Tässä on itse asiassa yksi salaisuuteni meikittömän hehkeään ja kauniiseen ihoon!

 

Sain joku aika sitten valita Essencen kevään uutuuksista haluamiani tuotteita testiin. Yksi näistä valitsemistani ihanuuksista on *YOU BETTER WORK gym-proof primer, joka lupaa kestää salilla hikoilun, blurrata ihon kuvauskelpoiseksi sekä suojata vieläpä auringoltakin (SPF 20). Valitessani mielenkiinnosta tätä tuotetta testiin en todellakaan osannut kuvitella minkälaisesta helmestä on kyse! Jo ensimmäinen käyttökerta vakuutti ja itse asiassa jo se vaihe, kun olin levittänyt tuotteen iholle en voinut kuin ihastella. Ihosta tulee nimittäin tämän väriltään sinertävän voiteen avulla niin heleä, kuulas ja tasainen. Siispä enemmän kuin meikin pohjustusvoide – tämä on itselleni niiden meikittömien päivien luottotuote! Vaikka primer onkin tarkoitettu varsinaisesti salilla treenaamiseen ja siellä meikin paikallaan pitämiseen, sopii se ehdottomasti muihinkin käyttötarkoituksiin. Itse kun en osaa treenata meikillä, ei tällä sinällään ole siellä virkaa. Tosin mainittava on, että olen kyllä testannut tuotteen levittämällä sitä iholleni ennen 45 minuutin juoksumattotreeniä ja olin yllättynyt kuinka hyvin pysyi kasvojen hikoilu kurissa! En siis yhtään epäile etteikö tuote voisikin pitää jopa meikin paikoillaan treenin ajan mutta omakohtaisia takuita minulla ei asiasta ole.

Käytän primeria tosiaan päivävoiteen päällä niinä päivinä, kun en välitä meikata ja lähden esimerkiksi kaupungille tai muuten asioille. Pääsiäisenä Levillä käytin primeria päivittäin, koska Lapissa en tykkää juurikaan meikata mutta haluan ihoni näyttävän silti mahdollisimman hyvältä kovassakin auringon paisteessa. Aivan loistava tuote myös rinteeseen, koska primerissa on tosiaan SPF 20! Mielestäni tässä onkin ehdottomasti sellainen monitoimivoide, joka toimii muihinkin käyttötarkoituksiin kuin pelkästään sen meikin alla käytettäväksi. Koostumus on myös aika mielenkiintoinen, eli sen perinteisen vähän kumisen lopputuloksen antavan primerin sijaan voide menee ikään kuin kosteusvoiteen päällä heleyttävänä mutta samaan aikaan ihoa blurraavana tuotteena. Lopputulos säilyy pitkään ja mielestäni tämä primer rehellisesti sanottuna kaunistaa ihoa tehden siitä tasaisemman ja nätimmän. Olen ”myynyt” tuotteen myös muutamalle ystävällenikin ja heidänkin suunnaltaan on tullut positiivista palautetta. Itse asiassa viime aikojen Levin ja Tahkon reissuilla tämän voiteen avulla on pelastettu muutamaan otteeseen after skin aiheuttama krapulanaama ja hyvin muuten toimii siihenkin tarkoitukseen!

Aina hinta ei tosiaan viesti laadusta kuten ei tälläkään kertaa. Alle viiden euron primer tuskin kaataa kenenkään taloutta ja tällaisen tuotteen rohkenee hankkia testiin jopa ilman sen suurempia vakuutteluja. Essence on kyllä siinä mielessä yllättäjä, että meikit ovat todella halpoja mutta joidenkin tuotteiden suhteen laatu yltää silti korkealle tasolle. Esimerkiksi merkin kynsilakat jotka ovat verrattavissa jopa Essieen, ovat mielestäni aivan parhaita. Omasta kaapistani ei tällä hetkellä löydykään oikeastaan muiden merkkien lakkoja kuin Essencen. Noitakin suosittelen lämmöllä testaamaan ja hintahan muistaakseni pyörii siellä vajaassa kahdessa eurossa kappale.

Onko joku muukin kenties löytänyt tämän ihmeellisen primerin meikkipussiinsa?

 

*Primer sponsoroitu

Syötävän herkullinen kasvonaamio

Paljon erilaisia kasvonaamioita kokeilleena rima niiden suhteen on noussut aika korkealle. Nykyään kosmetiikkatuotteen tuleekin olla aidosti jotenkin erottuva tai erityislaatuinen, että kirjoitan siitä yhtään mitään. Paljon saan kosmetiikkaa testiin ja rehellisesti vaan murto-osa päätyy blogiin. Ne tuotteet, jotka tänne kuitenkin päätyvät, ovat aina jollain tavalla uniikkeja ja niiden takana voin todella seisoa. Juuri tuollainen on myös tänään hehkuttamani aivan ihana ja ylellinen luksusnaamio, jonka voisin vaikka syödä! Kyse on *Evolven Radiant Glow kasvonaamiosta, joka kirkastaa sameankin ihon ja tuoksuu hurmaavan suklaiselta.

Kasvonaamiossa itselleni tärkeintä on, että naamio sopii iholleni ja aikaan saa hipiässäni jotain positiivista. On se sitten pehmeys ja puhtauden tunne tai kauniina hehkuva iho, tärkeintä on, että jotain tapahtuu. Tämä Evolven Radiant Glow ”suklaanaamio” on kaikkea tuota, eli tekee ihosta vauvamaisen pehmeän ja samaan aikaan kirkastaa sekä rauhoittaa. Naamio sisältää mm. kookoksenkuorijauhetta, raakakaakaota sekä luonnollista sokeriuutetta, jotka yhdessä tekevät ihosta pehmeän ja kosteutetun. Raakasuklaahan sisältää tunnetusti antioksidantteja, jotka hemmottelevat ihoa ja auttavat ylläpitämään täydellistä kosteustasapainoa. Kookoksenkuorijauhe puolestaan kuorii iholta kuolleen ihosolukon, jolloin kasvojen hipiästä tulee puhdas ja raikas. Naamion sisältämä manteliöljy pehmentää ihoa ja sokeriuute jättää ihon sileäksi. Kokonaisuus on rehellisesti sanottuna aika täydellinen ja sen kruunaa vielä tuo aivan ihana viettelevä suklaan tuoksu sekä naamion koostumus, josta itse pidän kovasti. Naamio on siis hieman paksumpaa, ehkä jopa vähän liisterimäistä ja se pysyy iholla erinomaisesti koko vaikutusajan kuivumatta ihoa kiristäväksi.

Tämä hehkuttamani naamio on itselleni todella uusi tuttavuus ja olenkin ehtinyt käyttämään tuotetta vaan pari hassua kertaa. Silti joidenkin kosmetiikkatuotteiden osalta jo se yksikin käyttökokemus riittää vakuuttamaan ja tämä Evolven naamio on muuten juurikin tuollainen. Kerran tai pari viikossa viiden minuutin ajan käytettynä tämä suklaanaamio todella edesauttaa kauniin ja hyvinvoivan ihon ylläpidossa ja palauttaa iholle kauniin hehkun. Ihanan kokonaisuuden lisäksi on pakko antaa erityismainintaa luonnonmukaisuudesta, sillä 100 % naamion raaka-aineista on luonnonmukaisia ja 82,24 % luomutuotettuja.

Tällä hetkellä on pakko sanoa, että tässä on kyllä aivan suosikki naamioni Juice Beautyn hedelmähappokuorintojen rinnalla. Evolvella on muutenkin kaikkea ihanaa, joista mainittakoon toinenkin uusi tuttavuus, nimittäin kevyesti päivettävä vartalovoide sekä paljon blogissakin hehkuttamani hyaluronihapposeerumi, joka on aivan mieletön! Muita brändin tuotteita en ole vielä ehtinyt kokeilemaan mutta koska nämä muutamat ovat olleet sen verran vakuuttavia, eivät muutkaan tuotteet jää varmastikaan testaamatta.

Onko joku teistäkin kenties hurahtanut tähän ihanaan suklaanaamioon tai ylipäänsä Evolven tuotteisiin?

 

*Naamio sponsoroitu