Shoppailua Kliento kanta-asiakaskortilla

*Yhteistyössä Kliento Suomi.

Kenen meistä lompakko ei tursuaisi kaiken maailman kanta-asiakaskortteja? Löytyy Plussaa, S-ryhmää, Lindexiä, Seppälää ja Pinssiä. Itse olen karsinut viime aikoina noita lompakossani lymyäviä kortteja hyvin minimiin ja jättänyt tilalle vaan ja ainoastaa ne, joista on oikeasti minulle hyötyä. Mutta mitä sitten tarkoittaa itselleni se, että jostain etu-kortista on todella hyötyä? Puhutaan rahan arvoisista eduista. Sellaisista, jotka saavat minut kaivamaan sen kortin ostosten yhteydessä esiin.

Juuri tällainen kortti on itselleni niiden muutamien korttieni joukossa KLIENTO kanta-asiakaskortti.  Ja monihan ei tätä tiedä, mutta suurimmalla osalla helsinkiläisistä, turkulaisista ja tamperelaisista on tällainen kortti jatkuvasti mukana. Nimittäin Kliento on yhtä kuin matkakortti. Käytännössä esimerkiksi HSL:n matkakortti toimii samalla kanta-asiakaskortin tavoin.

Kortilla on olemassa jatkuvia -ja kertaluonteisia etuja, sekä leima -ja lounaspassi. Jotta Klientosta saa sen kaiken parhaan mahdollisen hyödyn irti, se kannattaa ehdottomasti rekisteröidä. Rekisteröinti tapahtuu käytännössä siten, että suuntaat mihin tahansa Klienton toimipisteeseen (ravintolat, kaupat, kahvilat… lista niistä täällä) ja suoritat aktivoinnin paikan päällä. Aktivoinnin hoitaa paikan työntekijä, jolloin sinun ei käytännössä tarvitse tehdä muuta kuin antaa hänelle matkakorttisi ja pyytää aktivointia. Kun hän on aktivoinut korttisi, saat mukaasi koodin jonka käyt itse syöttämässä Klienton nettisivuilla täällä ja tämän jälkeen rekisteröinti onkin valmis. Rekisteröityminen kannattaa, sillä Klientolla on olemassa etuja, jotka ovat käytössä vain rekisteröityneille asiakkaille. Lisäksi sinun on helpompi seurata omia käytettävissä olevia alennuksia, lounaspassia ja leimakortteja. Se on myös hyvin helppoa ja nopeaa! :)

IMG_4683IMG_4684

Yksi ehkä monia teitä lukijoitakin kiinnostava rahan arvoinen etu, jonka rekisteröityneet käyttäjät Klientolla saavat, on Vero Modan -20 % kertaluonteinen alennus. Alennuksen saa yhdestä tuotteesta ja se on mahdollista hyödyntää niin Jumbossa, Kampissa, Itiksessä kuin Forumissakin. Samalla aloitat automaattisesti leimakortin kerryttämisen, jolloin kuudella leimalla saat 20 % alennuksen (yksi leima jokaisesta 40€ ostoksesta). Eipä siis ole kovin suuri homma näyttää matkakorttia seuraavan kerran kyseisissä kaupoissa vieraillessa. ;)

Itse kävin viime viikolla tsekkaamassa pitkästä aikaa Vero Modan talvi-valikoiman ja itseasiassa koko Kampin myymälä oli loihdittu ihan uuteen uskoon. Itsehän työskentelin aikanaan juurikin kyseisessä liikkeessä, joten kyllä siellä olivat paikat saaneet ihan uudenlaisen ulkomuodon mutta ehdottomasti positiivisessa mielessä! Mukaan lähti tällä kertaa aika basic kamaa, ei työvaatteita vaan ihan vapaa-ajan kuteita. Ihanan pehmeä ONLYN neuletakki, juuri täydellinen näihin pimeisiin ja kylmiin ”talvi-iltoihin”. Toinen ostos oli aikatavalla minun tyyliseni, eli ”wet-look” housut. Nuo ovat jotain keinonahkahousun ja muuten vaan kiiltäväpintaisten housujen väliltä. Kyseiset pökät ovat paitsi kivan näköiset ja monikäyttöiset myös ihan super mukavat päällä. Kuin trikoissa hengailisi.

Kannattaa siis ehdottomasti käydä tsekkaamassa Vero Modan syysmuoti!

IMG_4720IMG_4632IMG_46452015-12-18

KLIENTON kaikki kaupunkikohtaiset edut löydät TÄÄLTÄ.

Oikein mukavaa viikonloppua jokaiselle, muistetaan käyttää matkakorttejamme! ;)