Linkkaa blogisi suosikit x 5

Heti tähän alkuun haluan kiittää kaikkia ”Linkkaa blogisi -postaukseen” osallistuneita. Teitä oli useampia ja siellä oli joukossa monta mielenkiintoista blogia! Valinta oli kuitenkin tehtävä ja siksipä tänään jaankin teille viisi suosikkiani – ne jotka syystä tai toisesta vaan kolahtivat minuun eniten. Avaan jokaisen blogin kohdalla hieman niitä omia ajatuksiani, miksi juuri kyseiseen blogiin tykästyin ja minkä tyylisestä blogista on kyse. Kuvat viitaten blogeihin on lainattu itse blogin sivulta, joten jos se ei syystä tai toisesta ole teille  valituille bloggaajille ok, niin laittakaahan viestiä jotta tiedän poistaa kuvan! Toivottavasti valikoitujen blogien joukosta löytyy myös teille uutta ja mielenkiintoista luettavaa!

SIIRI KIVIHARJU

Siirin lifestyleblogi pisti silmään oikeastaan hänen rehellisten ja ajatuksia herättävien tekstien vuoksi. Itse kun arvostan tänä päivänä blogeissa niin paljon enemmän aitoa puhetta kuin pelkkää pintaa, en voinut olla tätä blogia esiin nostamatta. Rohkea nainen joka on aidosti oma itsensä ja nuoresta iästään huolimatta omaa taidon pukea ajatuksensa hienosti sanoiksi! Etenkin Siirin tekstit naiseudesta ja naisellisesta pukeutumisesta herättivät mielenkiintoni ja niitä lukiessa tuli sellainen vau -fiilis! Upeaa että joku uskaltaa olla noin rohkeasti sitä mieltä mitä on ja vieläpä sanoo sen ääneen pelkäämättä muiden reaktioita.

Blogista löytyy mielipidetekstien lisäksi myös arkisempiakin juttuja kuten kauneutta, asukuvia, hyvinvointia ja terveellisempiä reseptejä. Kokonaisuus on mielestäni monipuolinen ja mielenkiintoinen, jossa on paljon potentiaalia vaikka mihin! Siispä tsemppiä Siirille jatkoon ja blogisi on lisätty ainakin omalle lukulistalleni.

Siirin blogiin pääset TÄSTÄ.

THE WHAT – JASMINE SIRVIÖ

Tässä blogissa oli myös jotain sellaista, joka sai minut selaamaan tekstin toisensa perään läpi. Ehkä merkittävimmän vaikutuksen tekivät ekologiset arvot, joita Jasmine korostaa teksteissään. Blogista löytyy niin second handia, luonnonkosmetiikkaa kuin vegaaniruokaakin – asioita, jotka itseänikin kiinnostavat. Tähän blogiin oli helppo samaistua koska meillä on samoja mielenkiinnon kohteita!

Pidän myös blogin ulkoasusta, eli suurehkoista kuvista, jotka on selkeästi kuvattu järjestelmäkameralla. Myös reseptit pysäyttivät ja vitsit, tuli itsellekin into valmistaa enemmän täysin vegaanista ruokaa! Siispä kotiin palattuani teen varmasti jotain asian eteen… Blogissa on myös muutamia kivasti kirjoitettuja ajatuspostauksia, jotka luonnollisestikin aina herättävät minun mielenkiintoni. Kiva kokonaisuus johon kannattaa kurkistaa jos etenkin second hand muoti, vegaanisuus sekä ylipäänsä luonnonmukaisuus kiinnostaa!

Jasminen blogiin pääset TÄSTÄ.

FRIDA INGRID – IKIMATKALLA

Fridan blogin löysin jo hieman ennen tätä ”linkkaa blogisi” -postausta hänen kommentoituani johonkin blogitekstiini. Siinä yhteydessä sitten eksyinkin Fridan blogiin ja hänen upeisiin matkakertomuksiinsa. En ole koskaan lukenut matkablogeja mutta tässä blogissa oli jotenkin aivan ihana ote! Frida vaikuttaa upealle ihmiselle ja siksi oikeastaan jäinkin seurailemaan. Jälleen kerran siis tullaan siihen, että persoona blogin takana koukuttaa…

Blogista löytyy tosiaan rutkasti matkakertomuksia mutta myös lifestylea ja elämänfilosofiaa. Blogissa on kauniita kuvia kauniista maisemista, jotka luonnollisestikin kiinnostavat tällaista matkustamisesta kiinnostunutta. Yksi merkittävä seikka josta pidän Fridan blogissa, on sivupalkkiin merkityt matkakohteet, eli jos etsit jotain kokemuksia vaikka Aasiasta voit klikata Aasia -kuvaketta sen sijaan, että joutuisit selaamaan koko blogin läpi. Sain Fridalta myös muutaman vinkin Lissaboniin ja ne aion kyllä laittaa toteen muutaman päivän päästä. Kokonaisuudessaan oikein ihana lifestyle painotteinen matkablogi johon kannattaa kurkistaa!

Fridan blogiin pääset TÄSTÄ.

SIIRI & SIIRI

Siiri&Siiri on kahden parikymppisen blogi, joka painottuu matkusteluun mutta pitää sisällään myös lifestylea, reseptejä sekä valokuvin ikuistettuja hetkiä. Blogissa itseäni miellyttää etenkin kauniit kuvat jotka ovat selkeitä ja laadukkaita. Yksi pääteema on tosiaan matkustaminen, joka näkyy vahvasti niin kuvituksessa kuin jutuissakin. Pidän kovasti myös siitä, että matkakuvat eivät ole pelkkiä nähtävyyskuvia vaan joukossa on asukuviakin upeista kirjoittajista, jotka tuovat juttuihin lisää persoonallisuutta! Muutama reseptikin tuli blogista kurkattua ja pakko sanoa, että siellä oli kokeilemisen arvoisia herkkuja, joissa on kaunis esille pano.

Ehdottomasti blogi joka menee jatkoon!

Siirin & Siirin blogiin pääset TÄSTÄ.

BETTINA MYLLYLÄ

Viimeisenä mutta ei missään nimessä vähäisimpänä lahjakkaan Bettinan valokuvaukseen painottunut blogi, joka hurmaa upeilla kuvillaan! Itsehän olen myöskin kovin kiinnostunut valokuvaamisesta, jonka vuoksi en voinut olla selaamatta blogin useampia postauksia läpi. Vaikka tekstiä on ainoastaan vähän ja vain joissain postauksissa, se ei itseäni poikkeuksellisesti tässä blogissa haittaa. Kuvat puhuvat puolestaan ja niitä on upea katsella. Etenkin matkakuvat hurmaavat raikkaalla tunnelmallaan ja niissä on hyvin samantyylinen fiilis mitä itsekin pyrin valokuvaamisessa suosimaan. Jatka samaan malliin, upeaa jälkeä!

Bettina valokuvaamiseen painottuneeseen blogiin pääset TÄSTÄ.

Siinä tosiaan nuo viisi suosikkiani, toivottavasti blogien joukosta löytyi teillekin mieluisaa luettavaa!

Ja oikein ihanaa perjantaita!

Lähiaikoina blogissa & linkkaa blogisi!

Oikein aurinkoista sunnuntaita! Palasimme eilen puolen yön aikaan Suomeen ja valehtelematta heräsin tänään klo. 10.30. En edes muista koska olisin viimeksi nukkunut noin laittoman pitkään mutta Italian tunnin aikaero taisi vaikuttaa sen verran, että yhdeksältä ylös nouseminen tuntui suorastaan mahdottomuudelta. Kiva olla kuitenkin jälleen kotosalla vaikka reissussakin oli mukavaa! Täällä aurinkoiset kelit jatkuvat, mikä omalla tavallaan myös helpottaa tätä kotiinpaluuta. Usein poden matkan jälkeistä masennusta mutta nyt ei ainakaan sille tunnu! Ihanaa puuhastella omia juttuja, päästä viikon tauon jälkeen treenaamaan ja nähdä ystäviä. Koti on aina koti vaikka matkustamista rakastankin.

Mietiskelin tänään aloitanko kirjoittamaan jotain laajempaa tekstiä mutta päädyin lopulta hieman rennompaan sunnuntaipostaukseen, eli jakamaan teille sen mitä on lähiaikoina tulossa. Kirjaan jatkuvasti ylös postausideoita ja niiden pohjalta sitten kirjoitan. Viimeksi kun kyselin toiveitanne, mainittiin siellä useampaan otteeseen niin syvälliset pohdinnat kuin kauneuspostauksetkin. Myös ”my day” ja ruokapäiväkirjoja toivottiin. Olen paljon myös miettinyt voisinko kirjoittaa vielä joistain aremmistakin osa-alueista, kuten vaikka seksuaalisuudesta? Inhoan tabuja ja jollain tavalla haluaisin rikkoa niitä mutta samaan aikaan välillä mietin, mihin vetää se raja… Mitä mieltä te olette? Olisiko seksuaalisuudesta mielenkiintoista lukea vai onko se liian intiimiä? Muutenkin postaustoiveet ovat jälleen tervetulleita, eli jos sinulla on jokin aihe mielessä, josta haluat minun kirjoittavan niin kerrohan se kommenttiboksissa.

Lähiaikoina blogiin on tulossa ainakin seuraavanlaisia postauksia…

 • Äitisuhteen merkitys naisen elämään ja ihmissuhteisiin
 • Kuinka tunnistaa omat rajansa ja tarpeensa?
 • Persoonallisuustyyppini
 • Työviikkoni ja mitä kaikkea siihen sisältyy
 • Mitä nähdä ja tehdä Gardajärvellä?
 • Kesäkuun kauneussuosikit
 • Olisinpa tiennyt -haaste
 • Tyhjyydentunteesta ja sen täyttämisestä
 • Suosikki kahvini
 • Masennus ei näy aina päällepäin
 • Ruokapäiväkirja viikon ajalta

Tulevien blogipostausten lisäksi haluan käynnistää vuoden tauon jälkeen linkkaa blogisi -haasteen! Eli kaikenlaiset, näköiset ja kokoiset blogit – antakaahan itsenne ilmi. Kommenttikenttään voi siis halutessaan jakaa linkin blogiinsa ja pienen kerronnan siitä, mitä blogisi käsittelee. Teen muutaman viikon päästä suosikeistani oman postauksen, johon valitsen viisi suosikkiani ja miksi juuri kyseiset blogit olen valinnut. Tuo on loistava tapa saada lisää lukijoita blogilleen ja löytää uutta luettavaa lukulistalle! Aikaa ottaa osaa kyseiseen haasteeseen on juhannusaattoon (22.6.) saakka.

Eipä muuta kuin oikein rentouttavaa sunnuntaita ja nauttikaahan auringosta!