KAUNEUSSUOSIKIT X 5

Hetki on vierähtänyt siitä, kun viimeksi kirjoittelin kauneussuosikeistani. Tällä kertaa vuodenajan mukaisesti mennään kesäisellä meiningillä ja jokainen tuote onkin jollain tavalla kesään sopiva. Siellä on joukossa niin meikkejä kuin ihonhoitotuotteitakin, joista toivon mukaan löydätte itsellenne uusia suosikkeja. Minä ainakin olen rohkeampi kokeilemaan uusia tuotteita muiden kannustamana, sillä silloin et ikään kuin hanki sikaa säkissä. Näille jokaiselle voinkin antaa ehdottomasti rehelliset suositukseni ja kauneustuotteista jokainen tulee olemaan varmasti käytössäni vielä pitkään.

*Vita Liberata Trystal Pressed Minerals – Asteittain itseruskettava aurinkopuuteri

Jokunen teistä ehkä muistaakin, kuinka joskus taannoin hehkutin useampaankin otteeseen Vita Liberatan jauhemaista aurinkopuuteria? Kyseinen tuotehan siis antaa iholle aurinkopuuterimaiset varjostukset ja samalla myös päivettää ihoa steittain. Jäin koukkuun reilu vuosi sitten tuohon kyseiseen tuotteeseen, joka on nyt saanut sitten rinnalleen kilpailijan samalta merkiltä, kiinteässä muodossa olevan itseruskettavan aurinkopuuterin.

Miksi sitten ylipäänsä itseruskettava aurinkopuuteri? Vastaukseni on helppo, nimittäin kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Henkilökohtaisesti olen pitänyt etenkin siitä, että voin luoda kauniit varjostukset poskiluideni alle ja ne vieläpä korostuvat säännöllisessä käytössä. Voit tosiaan korostaa luustoasi ja niitä kohtia kasvoissasi, joihin haluat ehkä pysyvämmätkin tummemmat varjokohdat. Itseruskettava aurinkopuuteri päivettää ihoa vaikka levittäisitkin sen meikkivoiteen päälle ja vaikuttaa ihollasi jopa kahdeksan tunnin ajan, päivetystä jatkuvasti syventäen. Se miksi halusin tästä tuotteesta nyt mainita lienee päivän selvää, nimittäin kesä ja terveellinen päivetys! Mielestäni aivan ehdoton kesämeikkituote ja varsinkin tämä kiinteässä muodossa oleva puuteri, sitä jauhemaista kymmenen kertaa helpompi. Tuotteestahan on olemassa kaksi värisävyä (medium ja dark), joista tämä omani on nyt se vaaleampi. Minulle kyllä toimisi myös se tummempikin, mutta sain tämän tosiaan alun perin testaukseen ja sillä on nyt menty – ei huono tämäkään! Ehkä kesän edetessä voisi hankkia rinnalle myös tuon tummemmankin värisävyn mikäli aurinkoa yhtään malttaa ottaa. :)

Madara

*MÀDARA – Kirkastava AHA kuorintanaamio

Harvoin kehun kuorintoja tai ylipäänsä naamioita, mutta nyt on pakko antaa vahva suositus! Tässä tuotteessa nimittäin yhdistyvät molemmat ja mikä parasta tuote on luonnonkosmetiikkaa, joka osoittautui vielä omalle ihollenikin sopivaksi. Olenkin jo pitkään kaivannut kosmetiikkatuotetta, jolla iho kirkastetaan hetkessä. Välillä on nimittäin sellainen tunne, että kasvot suorastaan janoavat hehkua ja iho näyttää samealta. Tavallisesti tuossa kohtaa havahdunkin siihen, että viime kuorinnasta on jo aikaa muutama viikko… Olen valitettavasti todella laiska ihoani kuorimaan ihoani saatikka sitten naamioimaan. Tässä tuotteessa yksi parhaista jutuista onkin se, ettei tarvitse käyttää kahta erillistä tuotetta vaan sama purkki hoitaa niin kuorinnan kuin naamionkin.

AHA kuorintanaamio sisältää runsaasti hedelmähappoja, C-vitamiinia, maitohappoja ja mustaseljaa. Se kuorii iholta pois kuollutta ihosolukkoa, stimuloi solujen uudistumista, kirkastaa ihoa, häivyttää pigmenttiläiskiä ja juonteita, avaa tukkeutuneita ihohuokosia, sekä syväpuhdistaa ihoa kokonaisvaltaisesti. Tämä on ensimmäinen naamio, jonka jo naamalla ollessa suorastaan tunnen, että nyt todella tapahtuu jotain… Tärkeää tuotteen kanssa on kuitenkin se, ettei naamion anna vaikuttaa iholla liian pitkään. Itsehän olen pitänyt tätä kasvoillani reilusti yli kymmenen minuuttiakin, mutta herkän ihon omaaville saattaa riittää jo muutama minuuttikin. Pakko muuten mainita, että tässä on ihan paras krapulaihon pelastaja! Vie kasvoilta väsymyksen hetkessä ja antaa oitis kuulaan fiiliksen. :)

Bronzing

Boujouis Paris – BB bronzing cream 8 in 1

Tämä kesäinen meikkilöytö on taannoisen Tallinnan reissun tuliainen. Bongasin tuotteen Viru keskuksen Kaubamajasta, jossa se oli lähestulkoon loppuunmyyty – ilmeisen suosittu tuote siis kyseessä! Kaipasin juuri tällaista helmeä meikkipussiini, sillä Lumenen vastaava loppui ihan vasta. Kiinnostuin eritoten voiteen värisävystä ja koostumuksesta, jotka molemmat vaikuttivat jo kaupassa lupaavilta.

Nyt tämä ihanan vivahteen ja värisävyn meikkiin tuova kesätuote on ollut käytössä lähestulkoon päivittäin. Sekoitan sitä sävyseerumin ja meikkivoiteen sekaan, jolloin lopputulos on oikeasti mitä täydellisin! Itselleni on ainakin näin kesällä tärkeää, että meikkivoiteeseen voi todella sekoittaa jotain tummempaa värisävyä tuotetta. En halua vaihtaa meikkivoiteen sävyä, vaan ennemmin nimenomaan hankin tuotteen jolla saat miksattua värisävyä vuodenaikaan sopivammaksi. Jos on siis reissua Tallinnaan, suosittelen tämän purnukan kotiuttamista! Hinta taisi olla jossain kuudentoista euron kieppeillä ja villi veikkaukseni on koostumuksesta päätellen, että tämä tuote on vieläpä riittoisaa.

Eco by Sonya

*Eco by Sonya – Itseruskettava kasvovesi

Muistan kuinka lähes kymmenen vuotta sitten kasvojen ir-suosikkini oli Lancômen päivettävä kasvovesi. Käytin tuota pitkään, kunnes sen valmistus lopetettiin ja jouduinkin etsimään itselleni uuden suosikin. Olen monen monta kertaa tuon jälkeen ihmetellyt sitä, miksi ihmeessä nimenomaan itseruskettavia kasvovesiä ei ole markkinoilla enemmän – jos siis juuri ollenkaan? Kasvovesihän on aivan mielettömän helppo ja kevyt tapa päivettää ihon väriä.

Paljon on somessa viime aikoina hehkutettu Eco by Sonyan itseruskettavaa kasvovettä, joka herätti taannoin myös oman mielenkiintoni. Huomio kiinnittyi tuotteeseen oikeastaan nimenomaan sen kasvovesi jälkiliitteen vuoksi, sillä juuri tällaista tuotetta olin kaappiini pitkään kaivannut. Nyt muutaman viikon ajan kyseistä ekologista kasvovettä käyttäneenä en voi kuin todeta, että eipä ole hehkutukset somessa olleet tyhjää puhetta! Aivan ihana tapa ruskettaa kasvojaan kevyesti ja aikaansaada iholle kevyt hehku. Tuote ei missään nimessä rusketa liikaa, vaan antaa juuri kasvoille sopivan rusketuksen. Itse olen käyttänyt tätä nyt kolmisen kertaa viikossa ja kasvoillani on ollut jatkuvasti nätti päivetys. Mietin jo tosissani, että luovunko jatkossa Chanelista ja panostan vaan ja ainoastaan tähän tuotteeseen? Sen verran otettu olen nimittäin ollut. Käytän kasvovettä iltaisin kosteusvoiteen päällä tai aamuisin tavallisen kasvovesipuhdistuksen jälkeen. Molemmat tyylit ovat toimineet erinomaisesti ja väriä on nyt todella tullut!

*Lumene Invisible Illumination – Instant Beauty Serum sävyssä dark

Tästä tuotteesta mainitsinkin jo taannoin meikkipohja postauksessani, jossa kerroin teille ne omat tämän hetken luonnollisen mutta kestävän pohjameikin salat. Se miksi haluan tuotteesta uudestaan mainita on, että nyt näihin Lumenen ihaniin seerumeihin on saatu lisää värisävyjä! Valikoimista löytyykin tällä hetkellä kolme sävyä, joista sain itselleni testiin tämän tummimman. Värisävy ei kuitenkaan ole liian tumma, vaan mielestäni juuri kesään täydellinen! Kuten yllä mainitsinkin, suosin sävyseerumia meikkivoiteen, sekä tuon hieman tummemman bronzerin kanssa. Teen noista kolmesta voiteesta miksauksen, joka toimii mielestäni mitä parhaiten hieman päivettyneelle tai itseruskettavalla rusketetulle kesäiholle!

Tuotehan toimii myös ihan sellaisenaan niinä päivinä, jolloin haluan pohjameikistä mahdollisimman luonnollisen. Tällä voi nimenomaan loihtia sellaisen meikittömän lookin, jossa ihosta halutaan mahdollisimman luonnollinen mutta siihen kaivataan kuitenkin pientä tasoitusta. Sanoisin, että aivan mieletön ns. meikittömän meikin taikoja – kymmenen pistettä!

Siinäpä ne, viisi tämän hetken kauneussuosikkia. Jokainen aivan erinomainen ja ansainneet paikkansa tässä viiden parhaan joukossa. Oliko siellä muuten teille tuttuja tuotteita? Heräsikö jostain tuotteesta ehkä jotain kysyttävää?

*Tuote sponsoroitu

Paras korallin värinen huulipuna

Jo pitkään olen hakenut täydellisen korallia huulipunaa. Sellaista, joka ei ole liian hailakka tai persikkaan taittava, mutta ei kuitenkaan liian punainenkaan. Erilaisia punaisen sävyjä peilikaapistani nimittäin kyllä löytyy, mutta se täydellisen raikas kesäpuna on uupunut. Vaadin huulituotteilta ylipäänsä aika paljon ja siksi aivan liian usein olen tehnyt niitä niin sanottuja hutiostoksia. Milloin sävy on ollut täydellinen mutta punan koostumus sitten aivan surkea tai päinvastoin. Nyt on kuitenkin ollut ilo ylimmillään, sillä se omille kasvoilleni täydellisesti sopiva koralli huuliväri on vihdoin löytynyt!

Moni on itse asiassa kysellyt tämän kyseisen punan perään jo Instagraminkin puolella, joten mielelläni omistan sille ihan oman postauksensa. Eli tämä viimeisen kuukauden ajan huulillani tiheään nähty korallin punainen ja täydellinen huuliväri on *Anastasia Beverly Hillsin Liquid Lipstick sävyssä Spicy. Nappasin huulivärin mukaani taannoin eräästä PR-tapahtumasta ja vaikka tarjolla oli tosiaan Anastasian kauniita nudejakin, päätin kerrankin repäistä! Tiedän nimittäin, että minun tulisi ehdottomasti käyttää enemmän värikkäitä huulipunia. Aivan liian usein vaan turvaudun siihen tylsän varmaan nudeen, vaikka kirkkaat värit korostavatkin erinomaisesti kasvoja ja luovat kivan kontrastin tumman tukan kanssa.

Kyseinen Anastasian huuliväri on koostumukseltaan tosiaan matta, mutta ei kuitenkaan samalla tavalla huulia kuivattava kuin vaikka NYXin Lingeriet. Myös pigmenttiä löytyy aivan mielettömän hyvin ja huuliväri on ylipäänsä sen verran riittoisa, että jo yhdellä pumppauksella saan sekä ylä-, että alahuulen maalattua. Ainut miinus ehkä siitä, että väri tarttuu levitysvaiheessa herkästi hampaisiin, joista sitä on hieman työlästä poistaa… Mutta tämäkin johtunee siitä, että tuotteen pysyvyys on aivan mielettömän hyvä. Huuliväri suorastaan liimautuu huulille ja pysyy niissä pitkään! Väriä ei siis tosiaankaan tarvitse päivän mittaan lisäillä, eikä edes syöminen tai juominen kuluta sitä pois. Toki tämä edellyttää sitä, että huulet on rajattu ja pohjalla on mahdollisesti rajauskynää tai huulipunan pohjustajaa. Huulirasva on mielestäni huonoin pohjustaja matta punille vaikka sitä voisi toisin kuvitellakin.

Itse rajaan huulet samalla MACin kynällä, jolla rajaan ne myös punaisen huulipunan kanssa. Toki parhaiten tämän seurana menisi joku koralliin taittava sävy, mutta en vaan raaskinut ostaa pelkästään tätä varten omaa rajauskynäänsä. Huulethan kannattaa tosiaan rajata edes osittain myös huulten sisäpuoleltakin tai vastaavasti ostaa MACilta niitä pehmeitä kyniä, joilla huulet voi ihan kauttaaltaan   rajauksella pohjustaa. Pohjustaminen vaikuttaa mielestäni huomattavasti huulivärin pysyvyyteen.

Nyt monella herää varmaan kysymys, että mistä tätä ihanaa huuliväriä löytyy niin ilokseni voin kertoa, että nykyään KICKsit ainakin myyvät näitä Anastasian huulivärejä! Toki sävyt varmaan loppuvat heiltä aika nopeasti mutta jos voi yhtään tiedustella koska uutta erää olisi tulossa, niin silloinhan siellä voi olla sitten ensimmäisten joukossa tsekkaamassa. Hinta oli muistaakseni jotain 28 euron luokkaa (olen ostanut kyseisen merkin huulivärejä siis itsekin) ja saatavuus Suomessa on tyyliin 8-10 eri värisävyn luokkaa.

Anastasia Beverly Hills

Onko joku muu testaillut näitä Anastasian huulivärejä ja ehkä vielä kenties tässä sävyssä Spicy? :)

*Tuote sponsoroitu.