Kosmetiikan luottotuotteet

Tajusin tuossa yksi päivä, etten olekaan hetkeen postannut mitään kauneuteen tai kosmetiikkaan liittyvää. Helposti tuo aihe vaan jää muun varjoon, vaikka tietty osa minusta onkin kosmetiikan perään. En voi sanoa, että eläisin aiheelle mutta kyllä minua kaikki kauneuteen ja ehostamiseen liittyvä kiinnostaa. Mietin, että jatkossa voisi olla aina joku tietty viikonpäivä, jolloin julkaisisin jotain kauneusjuttuja. Sillä tavoin saisin ehkä rytmitystä tähänkin aihealueeseen ja kauneus toisi mukavaa vastapainoa muille postauksille – vai mitä olette mieltä? Kiinnostaako teitä kauneusjutut ihan viikoittaisella tasolla?

Tänään haluan vinkata teille luottotuotteistani. Niistä kosmetiikkatuotteista, jotka ovat minulle aarteita. Yleisesti ottaen olen kosmetiikan suhteen aika avoin mutta silloin, kun löydän jotain erityisen hyvää, en koe tarvetta vaihtaa sitä toiseen vastaavaan. Toki bloggaajana kokeilen aika paljonkin erilaista kosmetiikkaa mutta loppupeleissä siellä on silti ne tietyt jutut, jotka on ja pysyy. Tässä postauksessa tuleekin nimenomaan kymmenen sellaista tuotetta, joista en ihan helpolla luopuisi ja joihin todella luotan.

JOE BLASCO – Orange highlight 1 

Valehtelematta tämä tuote on tainnut kulkea meikkipussissani jo reilusti yli kaksi vuotta ja vaikka pohja kuultaakin, on valoväriä edelleen runsaasti jäljellä! Tässä siis ehdottomasti se oma kikkakolmoseni, jolla peitän ne väsyneet tai tummat silmänaluset ja ylipäänsä kirkastan nuutunutta ilmettä. Olen kokeillut useampia vastaavia tuotteita mutta silti kerta toisensa jälkeen totean, että ei ole tämän voittanutta. Se, miten vähän voidetta joutuu käyttämään saadakseen toivotun peittävyyden sekä valon hehkun, on jotain todella käsittämätöntä. Jos siis olet haeskellut täydellistä silmänalustuotetta mutta kohdallesi on osunut vaan niitä huteja, niin testaa tämä! Useampi ystävänikin on ostanut tuotteen suosituksestani ja koukussa ovat, joten eipä ole ainoastaan minun höpinöitäni.

FOR ALL MY ETERNITY – Tanning mousse gold edition

Käytän itseruskettavia kesät talvet, jonka vuoksi vaadin tuotteilta aika paljon. Laikuttomuus, hajuttomuus, tahraamattomuus, kaunis värisävy, nopea kuivuminen, pitkäkestoisuus… – kyllä te tiedätte. Nykyään oma luottotuotteeni vartalon itseruskettavien suhteen on ehdottomasti For All My Eternity, johon koukutuin alkukesästä ja jota olenkin siitä lähtien säännöllisesti käyttänyt. En ole kaivannut ollenkaan muita itseruskettavia, sillä tämä on sen verran riittoisaa sekä ihan aikuisten oikeasti lopputulos hipoo täydellisyyttä. Mitäpäs sitä täydellistä vaihtamaan?

MAC MATTE lipstick – Honeylove

Jo ties kuinka kauan Honeylove on ollut Macin matta huulipunista se suosikkini. Paras arkipuna, joka on luonnollinen ja sopii oikeastaan tilanteeseen kuin tilanteeseen. Pidän siitä, että värisävy on suhteellisen lähellä omaa huulten värisävyä, jolloin ero ei ole päätä huimaava. Tällä voi oikeastaan mennä niin työtapaamiseen kuin lähteä myös juhlimaan. Välillä olen jopa miettinyt, että voisinko nyt oikeasti edes joskus käyttää jotain muuta tai vaikka repäistäkin, kun aina sama puna huulilla. Mutta tämä, kun on vaan niin ihana ja tunnen oloni sen kanssa kotoisaksi. Näytän itse asiassa huulipunan kanssa ”itseltäni” ja siksi se tuntuu aina turvalliselta vaihtoehdolta – nimenomaan siltä luottopunalta.

BIOZELL – Texturizing Spray

Sen ison huolettoman nutturani salaisuus on hiusteni pituuden lisäksi ehdottomasti tämä tekstuurisuihke! Tässä on se tuote, jonka raahaan vaikka minne maailman ääriin ja jota ilman en pärjää viikkoakaan. Kun hiustenpesusta on aikaa päivä tai pari, kaipaan veltostuneisiin hiuksiini rakennetta ja silloin otankin tämän tehoaseen käyttöön. Tyveen mahdollisesti kuivashampoo ja latvaosuuksiin sitten tämä suihke, jota en voi varmaan koskaan liikaa hehkuttaa. Läpiharjauksen jälkeen tukka on kunnon volyymissa ja siihen on helppo muotoilla poninhäntä tai tehdä vaikka se korkea rento antenni nuttura. Ainut miinus siitä, että suihke kuivattaa hiusta ja välillä jo entuudestaan kuivahko hiuslaatuni on aika koppuralla…

*TREAT COLLECTION – Summer Time 

Täytyy sanoa, että kynsissä suosikki sävyjäni ovat koralli, punainen sekä musta. Pidän aika selkeistä väreistä ja esimerkiksi kynnen omaa sävyä lähellä olevat sävyt eivät ole enää nykyään mieleeni. Tykkään, että lakka näkyy ja se peittää omat kynteni täysin. Treat Collectionin kynsilakkoihin olen tykästynyt niiden pysyvyyden, nopean kuivuvuuden ja pigmentin vuoksi. Tämä ihana korallin punainen lakka on ollut oikea kesän suosikki ja sillä onkin tullut lakattua kynnet todella usein. Nimenomaan juuri punaisessa värisävyssä on jotain maagista ja pidän siitä, miten se käy oikeastaan kaiken pukeutumisen kanssa. En ole kynsilakkojen suhteen mitenkään orjallinen tai liian vaativa, mutta tässä on kyllä lakka, jota tulen hankkimaan muissakin väreissä.

CHANEL – Soleil Identité Bronze

Tämä itseruskettava taisi tulla kaappiini keväällä 2015, josta lähtien se on ollut se ainoa ja oikea, mitä tulee kasvojen päivettämiseen. Käytän tosiaan eri tuotteita vartalolleni ja kasvoilleni, koska tarpeet niissä ovat erilaiset. Kasvot kaipaavat aivan eri tavalla kosteutusta ja ylipäänsä haluan hemmotella kasvojeni ihoa myös silloin, kun käytän itseruskettavaa. Chanelilla on ehdottomasti paras itseruskettava niin tuoksultaan, lopputulokseltaan kuin ihan jo koostumukseltaankin. Tätä, kun laittaa yöksi kasvoilleen ja herää aamulla päivettyneenä ei todellakaan kyseenalaista, onko ihoa hemmoteltu yön aikana. Voide on sen verran hoitavaa, että sitä laittaa jo ihan ilollakin iholleen. Tietysti voit sekoittaa sitä myös päivä- tai yövoiteeseen, jolloin lopputulos on kevyempi. Purkki on todella riittoisa ja riittääkin, että ostan sitä pari kertaa vuodessa kentiltä tai laivoilta.

*NIVEA – Cellular Perfect Skin

Tuote, joka seisoi kaapissani pitkään ja jonka otin aivan sattumalta käyttööni edellisen päivävoiteen loppuessa – hitsi vieköön, onneksi otin! Olen aika paljon ilman meikkiä ja pidän tuosta fiiliksestä sekä meikittömästä ihostani. Todella usein kuitenkin kaipaan pientä hehkua, jota tavalliset päivävoiteet eivät vaan anna. Tässä onkin se tuote, jolla lähden meikittömänä kaupungille tai jonka avulla haen meikkipohjaani sen ”glown”. Voide todella tasoittaa ihon pintaa sekä värisävyä ja antaa nimenomaan sen nuorekkaan hehkun. Kutsumme tätä itse asiassa ystäväni kanssa nykyään ihmevoiteeksi, sillä meikitön iho sekä meikkipohjakin näyttää tämän avulla aivan mielettömän paljon raikkaammalle! Alkaa kuulostamaan jo ehkä maksetulle mainokselle mutta ihan pyyteettömästi olen ollut tästä tuotteesta innoissani. Halpakin voi olla hyvää ja kuten ystäväni totesi, tämä on Chanelia Nivean purkissa.

*Lumene – Invisible Illumination Nordic Light

Kuten tiedätte, rakastan kuultoa, hehkua ja heleyttä kasvojen iholla. Meikkipohjan on aivan pakko olla heleä tai muuten en ala. Tässä onkin tuote, joka edesauttaa täydellisen pohjameikin synnyssä ja senpä vuoksi käytän näitä valopisaroita aina, kun meikkaan. Levitän valopisaroita pipetin avulla ensin kämmenelle, josta sitten tuputtelen ne sormin tai sienellä iholleni – lähinnä poskipäihin, kulmaluulle, nenänvarteen ja ohimoille. Voi olla, että monelle tuossa on jo vähän turhan montakin kohtaa, mutta itse tykkään hehkusta ja haluan, että sitä tosiaan on jopa näkyvästikin. Tykkään nimenomaan näistä Lumenen valotipoista siksi, että värisävy on täydellinen ja tipoissa on pigmenttiä. Kun laitat tippoja ihoosi aamulla, on hehku tallella vielä illallakin.

*V 10 Plus – Seerumit

Nämä matkakokoiset mini seerumit ovat seerumeiden parhaimmistoa. Olen iän myötä rakastunut seerumeihin ja käytän niitä nykyään ihan viikoittain. Nimenomaan kevyet seerumit, joiden päälle on helppo laittaa se yö- tai päivävoide ovat niitä, joista pidän. Näissä V 10 Plus -sarjan seerumeissa on juuri se erinomaisuus, että ne ovat riittävän kevyitä koostumukseltaan, imeytyvät ihoon nopeasti mutta samalla myös kosteuttavat ja tuntuvat hyvältä. Toinen suosikeistani on lakritsi seerumi, joka rauhoittaa ihoa ja on aivan erinomainen esimerkiksi lomamatkoilla auringonoton jälkeen. Toisena taas hyaluronihappo seerumi, joka on ikäiselleni erinomainen seerumi, sillä se kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa ihan huolella. V 10 Plus -sarjahan on japanilainen ja ehkä siksi siitä niin kovin pidänkin. Japanilaisilla, kun on tunnetusti erinomainen iho ja sen vuoksi ainakin itseäni kiinnostaa kovin se, miten he pitävät siitä huolta.

Sellaisia luottotuotteita löytyy minun kaapistani sekä meikkipussistani. Oliko siellä teille tuttuja juttuja tai löytyykö teiltä kenties samoja suosikkeja? Jos heräsi kysymyksiä niin niitäkin saa heittää ilmoille!?

 

*Tuote sponsoroitu

Parhaat kauneusvinkit kautta aikain!

Nykyään netti suorastaan pursuaa erilaisia kauneusvinkkejä, joista ei oikeastaan tarvitse kuin valita ne itselleen parhaiten toimivat. Kauneus ja kauneudenhoito kiinnostaa useampia, kuten myös minua. Olen aina ollut nainen, joka huolehtii itsestään paitsi sisäisesti myös ulkoisesti. Tästä johtuen olen kokeillut elämäni varrella jos jonkinlaisia kauneuskikkoja, joista haluan jakaa teille tänään ne parhaimmat. Nämä kaikki vinkit ovat sellaisia, joita suosin itse arjessa ja jotka olen toimiviksi havainnut.

Kulmakarvat ojennukseen ripsivärillä – Kulmakarvageelit toimivat kohdallani erityisen huonosti. En tiedä johtuuko tuo vaan kulmien mallista vai siitä, että aikanaan nypin karvojani myös yläpuolelta jonka vuoksi ne eivät ole enää koskaan kasvaneet ylärajasta täysin tasaiseksi. Kulmakarvani menevät herkästi hieman alaspäin, jolloin vahvempaa nostetta tarvitaan. Käytänkin puuhaan geelin sijaan ihan tavallista ripsiväriä, mieluiten vielä vedenkestävää. Ripsiväri pitää kulmat paremmin asemissa ja antaa niihin vielä hieman väriäkin. Kannattaa kuitenkin levittää väri hellästi jotta kulmista ei tule vahingossa liian tummat tai ripsiväri paakkuunnu karvoihin!

Silmänympärysvoidetta juonteisiin – Silmänympärysvoiteen kanssa olen todellinen natsi! Käytän sitä joka ikinen ilta ja aamu huolellisesti silmien ympärille, jonka lisäksi levitän voidetta myös otsassa olevaan juonteeseen, sibeliuksiin sekä nasoihin. Voide kannattaa hieroa kunnolla noihin juonnekohtiin eikä säästellä määrän suhteen. Se miksi tätä harrastan, johtuu siitä, että uskon herkästi rypistyvälle silmänympärysiholle tarkoitetun tuotteen toimivan myös muihin juonteisiin tai juonteen alkuihin paremmin kuin tavallinen kosteusvoide. Toki siis levitän kaiken päälle useimmiten vielä seerumin, sekä kasvovoiteen (aina) mutta pohjalle aina silmänympärysvoide. Uskoisin, että tämä on yksi syy sille, että ihoni on säilynyt hyvänä tähänkin ikään saakka eikä minulla ole vielä juurikaan ryppyjä. Kannattaa muuten säilyttää silmänympärysvoide aina jääkaapissa, jolloin se on ihanan kylmää ja laskee samalla mahdollista silmänalusien turvotusta!

Tyvikasvu piiloon luomivärillä – Jos tyvikasvua on havaittavissa, peitän sen joko tummalla luomivärillä tai tyvipuuterilla. Nykyään itse asiassa useammin luomivärillä, sillä se on edullisempi kikka ja ajaa täysin saman asian. Myös silloin, kun laitan hiukseni poninhännälle, suosin luomiväriä peittääkseni hiusrailot, jotka tulevat herkästi esiin. Tämä on mielestäni erinomainen kikka pidentää hiusten värjäysväliä ja ylipäänsä siten suojella hiusten kuntoa.

Maltillinen suihkugeelin käyttö – Iho pysyy parhaassa kunnossa, kun suihkussa ei lotraa liikaa erilaisten pesuaineiden kanssa. Itsehän olen jo vuosia pessyt vartaloani hyvin maltillisesti suihkugeelillä, sillä sen kanssa lotraaminen on mielestäni aika turhaa. Kun käy joka päivä suihkussa, ei sitä oikeasti ehdi likaantumaan niin, että pesuun välttämättä tarvitaan vettä vahvempaa. Käytänkin suihkugeeliä oikeastaan vaan ja ainoastaan kainaloihin – siinä se. Ihoni on todella hyvässä kunnossa enkä koskaan kaipaa kosteusvoidetta suihkussa käynnin jälkeen. Uskonkin, että suihkugeeli on se, mikä kuivattaa useampien ihoa ja useamman iho olisi paremmassa kunnossa jos sen käyttöä rajoitettaisiin.

Meikkivoiteiden sekoitteleminen – Pohjameikissäni on aina kahta tai kolmea eri tuotetta. Tällä hetkellä suosin Lumenen CC-voidetta ja sävyseerumia sekä Boujours Parisin Bronzing Creamia. Sekoitan noista kolmesta tuotteesta ihanan miksauksen, jonka levitän iholleni. Mielestäni paras lopputulos syntyykin sillä, että sekoittelee erilaisia tuotteita keskenään. Tällä tavalla löytää myös sen omalle iholle en parhaiten toimivan värisävyn, jonka valitseminen meikkivoideviidakosta voi olla kovin hankalaa.

Löysällä nutturalla hiuksiin kuohkeutta – Pidän hiuksiani aina kotona ollessani päälaella löysähköllä nutturalla. Lähestulkoon joka yö myös nukun tukka ylhäällä, jolloin hiukset ovat aina aamuisin kuohkeat. Tämä kikka on mielestäni se, jonka avulla hiuksistaan voi saada ikään kuin itsestään kuohkeammat ilman kiharrusta tai laittamista. Erinomaisen lopputuloksen saa myös jos suihkuttaa hiuksiin illalla suolasuihketta ja nostaa ne yöksi ylös sykerölle. Tässä tosiaan se salaisuuteni, miksi hiukseni ovat usein kuvissa niin kuohkeat ja ilmavat. Jos tätä en ole tehnyt, ei tukassa todellakaan ole samalla tapaa volyymia!

Itseruskettavalla iho kauniiksi – Tottahan se on, päivettynyt iho näyttää paremmalta kuin kalpea lakana. Mielestäni itseruskettavilla luodaankin ehdottomasti terveempi fiilis ja oikein käytettynä ne ovat erittäin toimivia kaunistajia. En nyt kuitenkaan sitten tarkoita mitään super tummaa väriä, vaan ihan jo vaikka pieni päivetys riittää! Täältä löytyy omat vinkkini itseruskettavien kanssa onnistumiseen sekä ne suosikki tuotteeni.

Märkien hiusten kampaaminen – En koskaan harjaa märkiä hiuksiani harjalla läpi vaan teen sen hellästi harvapiikkisellä kammalla. Kostea hius venyy, jolloin hiuksia katkeilee helposti jos harjaat niitä väkisin harjalla. Suosittelenkin ehdottomasti hankkimaan harvapiikkisen kamman, joka toimii muuten mielettömän hyvin myös hiusten kotivärjäyksenkin apuna!

Huultenrajauksella muhkeutta huuliin – Huulten rajaaminen on aivan ehdoton kikka jos halutaan huuliin lisää muhkeutta luonnollisin keinoin. Vaikka et laittaisi huuliin edes huulipunaa, suosittelen käymään huulien ääriviivat hennosti läpi huulten värisellä rajauskynällä, jolloin huulet erottuvat paremmin ja näyttävät oitis muhkeammilta.

Hammastahnaa finneihin – Kärsin onneksi aika harvoin finneistä mutta silloin, kun sellainen syystä tai toisesta tupsahtaa, nitistän sen hammastahnan voimin. Kaikki varmaan tietävät, että finniä ei kannata puristaa ennen kuin se on ns. valmis mutta siinä vaiheessa, kun tuo puristaminen on mahdollista teen sen ja laitan finniin yön ajaksi pienen pisaran hammastahnaa, joka kuivattaa sen yön aikana. Aamulla sitten finnin puhdistus ja normaali peittäminen. Vanha ja todella tunnettu kikka, joka todella toimii!

Ripsienpidennykset – Aivan mielettömän hyvä tapa piristää katsetta ja näyttää aina huolitellulta! Itsellänihän pidennykset ovat olleet jo vuodesta 2010 enkä ole niistä vieläkään raaskinut luopua. Ripset helpottavat niin paljon arkea ja nopeuttavat meikkaamista. Kuten tiedättekin, olen käynyt jo useamman vuoden ajan Beauty Anniinassa Ullanlinnassa (yhteistyökumppanini), enkä tosiaan helpolla paikkaa vaihtaisi! Ripset ovat aina täydellisesti laitetut ja pysyvät erinomaisesti vähintään kolme viikkoa.

Kasvojen ihon kuoriminen ja naamiointi – Kerran viikossa tai kahdessa on syytä suorittaa kasvojen kuoriminen, joka poistaa kasvoista kuollutta ihosolukkoa. Kuorinnan päälle vielä kosteuttava naamio niin iho kiittää! Itse ainakin huomaan tämän combon vaikutukset oitis ja iho on heti kirkkaampi sekä heleämpi.

Meikittömät päivät – Pidä viikossa ainakin yksi meikitön päivä niin, että iho saa levätä ja hengittää. Muista kuitenkin noina päivinä suojaava kasvovoide, jossa on varsinkin näin kesällä UV-suoja. Vaikka meikki ei varsinaisesti ihoa mitenkään vahingoita, uskon siihen, että meikittömät päivät ovat keino pitää iho parempi kuntoisena. Meikki on kuitenkin kerros ihon päällä, jolloin hengittävyys ei ole sama kuin ilman meikkiä. Noina meikittöminä päivinä kannattaa ylipäänsä satsata ihonhoitoon, eli kuoria, naamioida ja helliä ihoa.

Näiden vinkkien lisäksi tietenkin riittävä vedenjuonti, uni, liikunta, raitis ilma ja hymyileminen ovat niita seikkoja, jotka tekevät meistä heti kauniimpia!

Onko teillä jotain kauneusvinkkejä joita haluaisitte lisätä omieni joukkoon? Kuulisin mielelläni erilaisia poppaskonsteja? :)