Lähiaikoina blogissa & mitä haluaisit lukea?

Koen todella harvoin bloggaamisen suhteen inspiraatiopulaa tai olen tyhjän luonnoksen äärellä viittä minuuttia kauempaa. Tänään on kuitenkin ollut juuri tuollainen päivä etten ole oikein saanut ajatuksistani kiinni ja ne päässä pyörineet aiheet tuntuvat juuri nyt liian raskailta työstää. En tiedä onko kuumuus veltostuttanut aivoni ja inspiraationi mutta tänään ei nyt vaan synny mitään sen enempää. Ehkä huomenna mieli on jälleen motivoituneempi ja jaksan tarttua niihin aiheisiin, joihin olen jo jonkin aikaa halunnut tarttua. Nyt ajattelinkin, että voisi olla oiva hetki heittää pallo teidän suuntaanne ja kysyä, mitä haluatte lähitulevaisuudessa blogistani lukea? Millaiset aiheet teitä kiinnostavat ja mitä blogini sisällöltä toivotte?

Välillä blogia kirjoittaessa sitä tulee mietittyä kirjoittaako ollenkaan ihmisiä kiinnostavista aiheista. Kommentit kertovat kieltämättä paljon ja toki juttujen kävijämäärätkin mutta silti toisinaan toivoisin myös teiltä suoraa palautetta esimerkiksi postausaiheista, joista haluaisitte lukea. Tiedän, että kirjoittaminen on tietenkin bloggaajan tehtävä ja ideoita on jatkuvasti synnyttävä jotta blogi pysyy mielenkiintoisena mutta vastavuoroisuuskin on toisinaan mukavaa – se, että joku kertoo suoraan aiheen, josta toivoo minun kirjoittavan. Tässä kohtaa on pakko sanoa, että kaikki syvällisemmät aiheetkin ovat erittäin tervetulleita ja nimenomaan ideat niiden tiimoilta. Uskoisin, että moneenkin asiaan rohkenen ottaa henkilökohtaisesta kantaa, sillä en oikeastaan pelkää kirjoittaa mistään aihepiiristä. Jos kuitenkin jotain maistiaista lähiaikoina blogiini tulevista aiheista, niin olen pallotellut päässäni seuraavia juttuja…

  • Isä-tytärsuhde ja se kuinka tuo suhde vaikuttaa mm. miessuhteisiin aikuisiällä
  • Itsenäisyys ihmissuhteissa
  • Hahmoterapia – omat kokemukseni kyseisestä terapiamuodosta ja ajatuksiani terapiaprosessista
  • Uni, unen laatu ja uniongelmat
  • Ensitunnelmia Tinderistä & kuinka monta matchia olen saanut?
  • Uusi luonnonkosmetiikan CC-voide suosikki
  • Juokseminen ja miksi käyttää kompressiosukkia?
  • Ruokapäiväkirja Malediiveilta
  • Miksi matkustaa Malediiveille?

Siinä siis pieniä maistiaisia tulevasta, toivottavasti joukossa on teitä kiinnostavia aiheita! Nyt ajattelin suunnata takaisin rannalle nauttimaan auringosta. Enää nimittäin huominen, jonka jälkeen palaammekin takaisin Suomeen.

Heitelkäähän ilmoille postausideoita ja aiheita joista toivoisitte minun kirjoittelevan? Olen jo etukäteen kiitollinen niistä jokaisesta!

 

Kuvat: Iines / edit: minä