Lähiaikoina blogissa & linkkaa blogisi!

Oikein aurinkoista sunnuntaita! Palasimme eilen puolen yön aikaan Suomeen ja valehtelematta heräsin tänään klo. 10.30. En edes muista koska olisin viimeksi nukkunut noin laittoman pitkään mutta Italian tunnin aikaero taisi vaikuttaa sen verran, että yhdeksältä ylös nouseminen tuntui suorastaan mahdottomuudelta. Kiva olla kuitenkin jälleen kotosalla vaikka reissussakin oli mukavaa! Täällä aurinkoiset kelit jatkuvat, mikä omalla tavallaan myös helpottaa tätä kotiinpaluuta. Usein poden matkan jälkeistä masennusta mutta nyt ei ainakaan sille tunnu! Ihanaa puuhastella omia juttuja, päästä viikon tauon jälkeen treenaamaan ja nähdä ystäviä. Koti on aina koti vaikka matkustamista rakastankin.

Mietiskelin tänään aloitanko kirjoittamaan jotain laajempaa tekstiä mutta päädyin lopulta hieman rennompaan sunnuntaipostaukseen, eli jakamaan teille sen mitä on lähiaikoina tulossa. Kirjaan jatkuvasti ylös postausideoita ja niiden pohjalta sitten kirjoitan. Viimeksi kun kyselin toiveitanne, mainittiin siellä useampaan otteeseen niin syvälliset pohdinnat kuin kauneuspostauksetkin. Myös ”my day” ja ruokapäiväkirjoja toivottiin. Olen paljon myös miettinyt voisinko kirjoittaa vielä joistain aremmistakin osa-alueista, kuten vaikka seksuaalisuudesta? Inhoan tabuja ja jollain tavalla haluaisin rikkoa niitä mutta samaan aikaan välillä mietin, mihin vetää se raja… Mitä mieltä te olette? Olisiko seksuaalisuudesta mielenkiintoista lukea vai onko se liian intiimiä? Muutenkin postaustoiveet ovat jälleen tervetulleita, eli jos sinulla on jokin aihe mielessä, josta haluat minun kirjoittavan niin kerrohan se kommenttiboksissa.

Lähiaikoina blogiin on tulossa ainakin seuraavanlaisia postauksia…

 • Äitisuhteen merkitys naisen elämään ja ihmissuhteisiin
 • Kuinka tunnistaa omat rajansa ja tarpeensa?
 • Persoonallisuustyyppini
 • Työviikkoni ja mitä kaikkea siihen sisältyy
 • Mitä nähdä ja tehdä Gardajärvellä?
 • Kesäkuun kauneussuosikit
 • Olisinpa tiennyt -haaste
 • Tyhjyydentunteesta ja sen täyttämisestä
 • Suosikki kahvini
 • Masennus ei näy aina päällepäin
 • Ruokapäiväkirja viikon ajalta

Tulevien blogipostausten lisäksi haluan käynnistää vuoden tauon jälkeen linkkaa blogisi -haasteen! Eli kaikenlaiset, näköiset ja kokoiset blogit – antakaahan itsenne ilmi. Kommenttikenttään voi siis halutessaan jakaa linkin blogiinsa ja pienen kerronnan siitä, mitä blogisi käsittelee. Teen muutaman viikon päästä suosikeistani oman postauksen, johon valitsen viisi suosikkiani ja miksi juuri kyseiset blogit olen valinnut. Tuo on loistava tapa saada lisää lukijoita blogilleen ja löytää uutta luettavaa lukulistalle! Aikaa ottaa osaa kyseiseen haasteeseen on juhannusaattoon (22.6.) saakka.

Eipä muuta kuin oikein rentouttavaa sunnuntaita ja nauttikaahan auringosta! 

Lähiaikoina blogissa & mitä haluaisit lukea?

Koen todella harvoin bloggaamisen suhteen inspiraatiopulaa tai olen tyhjän luonnoksen äärellä viittä minuuttia kauempaa. Tänään on kuitenkin ollut juuri tuollainen päivä etten ole oikein saanut ajatuksistani kiinni ja ne päässä pyörineet aiheet tuntuvat juuri nyt liian raskailta työstää. En tiedä onko kuumuus veltostuttanut aivoni ja inspiraationi mutta tänään ei nyt vaan synny mitään sen enempää. Ehkä huomenna mieli on jälleen motivoituneempi ja jaksan tarttua niihin aiheisiin, joihin olen jo jonkin aikaa halunnut tarttua. Nyt ajattelinkin, että voisi olla oiva hetki heittää pallo teidän suuntaanne ja kysyä, mitä haluatte lähitulevaisuudessa blogistani lukea? Millaiset aiheet teitä kiinnostavat ja mitä blogini sisällöltä toivotte?

Välillä blogia kirjoittaessa sitä tulee mietittyä kirjoittaako ollenkaan ihmisiä kiinnostavista aiheista. Kommentit kertovat kieltämättä paljon ja toki juttujen kävijämäärätkin mutta silti toisinaan toivoisin myös teiltä suoraa palautetta esimerkiksi postausaiheista, joista haluaisitte lukea. Tiedän, että kirjoittaminen on tietenkin bloggaajan tehtävä ja ideoita on jatkuvasti synnyttävä jotta blogi pysyy mielenkiintoisena mutta vastavuoroisuuskin on toisinaan mukavaa – se, että joku kertoo suoraan aiheen, josta toivoo minun kirjoittavan. Tässä kohtaa on pakko sanoa, että kaikki syvällisemmät aiheetkin ovat erittäin tervetulleita ja nimenomaan ideat niiden tiimoilta. Uskoisin, että moneenkin asiaan rohkenen ottaa henkilökohtaisesta kantaa, sillä en oikeastaan pelkää kirjoittaa mistään aihepiiristä. Jos kuitenkin jotain maistiaista lähiaikoina blogiini tulevista aiheista, niin olen pallotellut päässäni seuraavia juttuja…

 • Isä-tytärsuhde ja se kuinka tuo suhde vaikuttaa mm. miessuhteisiin aikuisiällä
 • Itsenäisyys ihmissuhteissa
 • Hahmoterapia – omat kokemukseni kyseisestä terapiamuodosta ja ajatuksiani terapiaprosessista
 • Uni, unen laatu ja uniongelmat
 • Ensitunnelmia Tinderistä & kuinka monta matchia olen saanut?
 • Uusi luonnonkosmetiikan CC-voide suosikki
 • Juokseminen ja miksi käyttää kompressiosukkia?
 • Ruokapäiväkirja Malediiveilta
 • Miksi matkustaa Malediiveille?

Siinä siis pieniä maistiaisia tulevasta, toivottavasti joukossa on teitä kiinnostavia aiheita! Nyt ajattelin suunnata takaisin rannalle nauttimaan auringosta. Enää nimittäin huominen, jonka jälkeen palaammekin takaisin Suomeen.

Heitelkäähän ilmoille postausideoita ja aiheita joista toivoisitte minun kirjoittelevan? Olen jo etukäteen kiitollinen niistä jokaisesta!

 

Kuvat: Iines / edit: minä