Parhaat kauneusvinkit kautta aikain!

Nykyään netti suorastaan pursuaa erilaisia kauneusvinkkejä, joista ei oikeastaan tarvitse kuin valita ne itselleen parhaiten toimivat. Kauneus ja kauneudenhoito kiinnostaa useampia, kuten myös minua. Olen aina ollut nainen, joka huolehtii itsestään paitsi sisäisesti myös ulkoisesti. Tästä johtuen olen kokeillut elämäni varrella jos jonkinlaisia kauneuskikkoja, joista haluan jakaa teille tänään ne parhaimmat. Nämä kaikki vinkit ovat sellaisia, joita suosin itse arjessa ja jotka olen toimiviksi havainnut.

Kulmakarvat ojennukseen ripsivärillä – Kulmakarvageelit toimivat kohdallani erityisen huonosti. En tiedä johtuuko tuo vaan kulmien mallista vai siitä, että aikanaan nypin karvojani myös yläpuolelta jonka vuoksi ne eivät ole enää koskaan kasvaneet ylärajasta täysin tasaiseksi. Kulmakarvani menevät herkästi hieman alaspäin, jolloin vahvempaa nostetta tarvitaan. Käytänkin puuhaan geelin sijaan ihan tavallista ripsiväriä, mieluiten vielä vedenkestävää. Ripsiväri pitää kulmat paremmin asemissa ja antaa niihin vielä hieman väriäkin. Kannattaa kuitenkin levittää väri hellästi jotta kulmista ei tule vahingossa liian tummat tai ripsiväri paakkuunnu karvoihin!

Silmänympärysvoidetta juonteisiin – Silmänympärysvoiteen kanssa olen todellinen natsi! Käytän sitä joka ikinen ilta ja aamu huolellisesti silmien ympärille, jonka lisäksi levitän voidetta myös otsassa olevaan juonteeseen, sibeliuksiin sekä nasoihin. Voide kannattaa hieroa kunnolla noihin juonnekohtiin eikä säästellä määrän suhteen. Se miksi tätä harrastan, johtuu siitä, että uskon herkästi rypistyvälle silmänympärysiholle tarkoitetun tuotteen toimivan myös muihin juonteisiin tai juonteen alkuihin paremmin kuin tavallinen kosteusvoide. Toki siis levitän kaiken päälle useimmiten vielä seerumin, sekä kasvovoiteen (aina) mutta pohjalle aina silmänympärysvoide. Uskoisin, että tämä on yksi syy sille, että ihoni on säilynyt hyvänä tähänkin ikään saakka eikä minulla ole vielä juurikaan ryppyjä. Kannattaa muuten säilyttää silmänympärysvoide aina jääkaapissa, jolloin se on ihanan kylmää ja laskee samalla mahdollista silmänalusien turvotusta!

Tyvikasvu piiloon luomivärillä – Jos tyvikasvua on havaittavissa, peitän sen joko tummalla luomivärillä tai tyvipuuterilla. Nykyään itse asiassa useammin luomivärillä, sillä se on edullisempi kikka ja ajaa täysin saman asian. Myös silloin, kun laitan hiukseni poninhännälle, suosin luomiväriä peittääkseni hiusrailot, jotka tulevat herkästi esiin. Tämä on mielestäni erinomainen kikka pidentää hiusten värjäysväliä ja ylipäänsä siten suojella hiusten kuntoa.

Maltillinen suihkugeelin käyttö – Iho pysyy parhaassa kunnossa, kun suihkussa ei lotraa liikaa erilaisten pesuaineiden kanssa. Itsehän olen jo vuosia pessyt vartaloani hyvin maltillisesti suihkugeelillä, sillä sen kanssa lotraaminen on mielestäni aika turhaa. Kun käy joka päivä suihkussa, ei sitä oikeasti ehdi likaantumaan niin, että pesuun välttämättä tarvitaan vettä vahvempaa. Käytänkin suihkugeeliä oikeastaan vaan ja ainoastaan kainaloihin – siinä se. Ihoni on todella hyvässä kunnossa enkä koskaan kaipaa kosteusvoidetta suihkussa käynnin jälkeen. Uskonkin, että suihkugeeli on se, mikä kuivattaa useampien ihoa ja useamman iho olisi paremmassa kunnossa jos sen käyttöä rajoitettaisiin.

Meikkivoiteiden sekoitteleminen – Pohjameikissäni on aina kahta tai kolmea eri tuotetta. Tällä hetkellä suosin Lumenen CC-voidetta ja sävyseerumia sekä Boujours Parisin Bronzing Creamia. Sekoitan noista kolmesta tuotteesta ihanan miksauksen, jonka levitän iholleni. Mielestäni paras lopputulos syntyykin sillä, että sekoittelee erilaisia tuotteita keskenään. Tällä tavalla löytää myös sen omalle iholle en parhaiten toimivan värisävyn, jonka valitseminen meikkivoideviidakosta voi olla kovin hankalaa.

Löysällä nutturalla hiuksiin kuohkeutta – Pidän hiuksiani aina kotona ollessani päälaella löysähköllä nutturalla. Lähestulkoon joka yö myös nukun tukka ylhäällä, jolloin hiukset ovat aina aamuisin kuohkeat. Tämä kikka on mielestäni se, jonka avulla hiuksistaan voi saada ikään kuin itsestään kuohkeammat ilman kiharrusta tai laittamista. Erinomaisen lopputuloksen saa myös jos suihkuttaa hiuksiin illalla suolasuihketta ja nostaa ne yöksi ylös sykerölle. Tässä tosiaan se salaisuuteni, miksi hiukseni ovat usein kuvissa niin kuohkeat ja ilmavat. Jos tätä en ole tehnyt, ei tukassa todellakaan ole samalla tapaa volyymia!

Itseruskettavalla iho kauniiksi – Tottahan se on, päivettynyt iho näyttää paremmalta kuin kalpea lakana. Mielestäni itseruskettavilla luodaankin ehdottomasti terveempi fiilis ja oikein käytettynä ne ovat erittäin toimivia kaunistajia. En nyt kuitenkaan sitten tarkoita mitään super tummaa väriä, vaan ihan jo vaikka pieni päivetys riittää! Täältä löytyy omat vinkkini itseruskettavien kanssa onnistumiseen sekä ne suosikki tuotteeni.

Märkien hiusten kampaaminen – En koskaan harjaa märkiä hiuksiani harjalla läpi vaan teen sen hellästi harvapiikkisellä kammalla. Kostea hius venyy, jolloin hiuksia katkeilee helposti jos harjaat niitä väkisin harjalla. Suosittelenkin ehdottomasti hankkimaan harvapiikkisen kamman, joka toimii muuten mielettömän hyvin myös hiusten kotivärjäyksenkin apuna!

Huultenrajauksella muhkeutta huuliin – Huulten rajaaminen on aivan ehdoton kikka jos halutaan huuliin lisää muhkeutta luonnollisin keinoin. Vaikka et laittaisi huuliin edes huulipunaa, suosittelen käymään huulien ääriviivat hennosti läpi huulten värisellä rajauskynällä, jolloin huulet erottuvat paremmin ja näyttävät oitis muhkeammilta.

Hammastahnaa finneihin – Kärsin onneksi aika harvoin finneistä mutta silloin, kun sellainen syystä tai toisesta tupsahtaa, nitistän sen hammastahnan voimin. Kaikki varmaan tietävät, että finniä ei kannata puristaa ennen kuin se on ns. valmis mutta siinä vaiheessa, kun tuo puristaminen on mahdollista teen sen ja laitan finniin yön ajaksi pienen pisaran hammastahnaa, joka kuivattaa sen yön aikana. Aamulla sitten finnin puhdistus ja normaali peittäminen. Vanha ja todella tunnettu kikka, joka todella toimii!

Ripsienpidennykset – Aivan mielettömän hyvä tapa piristää katsetta ja näyttää aina huolitellulta! Itsellänihän pidennykset ovat olleet jo vuodesta 2010 enkä ole niistä vieläkään raaskinut luopua. Ripset helpottavat niin paljon arkea ja nopeuttavat meikkaamista. Kuten tiedättekin, olen käynyt jo useamman vuoden ajan Beauty Anniinassa Ullanlinnassa (yhteistyökumppanini), enkä tosiaan helpolla paikkaa vaihtaisi! Ripset ovat aina täydellisesti laitetut ja pysyvät erinomaisesti vähintään kolme viikkoa.

Kasvojen ihon kuoriminen ja naamiointi – Kerran viikossa tai kahdessa on syytä suorittaa kasvojen kuoriminen, joka poistaa kasvoista kuollutta ihosolukkoa. Kuorinnan päälle vielä kosteuttava naamio niin iho kiittää! Itse ainakin huomaan tämän combon vaikutukset oitis ja iho on heti kirkkaampi sekä heleämpi.

Meikittömät päivät – Pidä viikossa ainakin yksi meikitön päivä niin, että iho saa levätä ja hengittää. Muista kuitenkin noina päivinä suojaava kasvovoide, jossa on varsinkin näin kesällä UV-suoja. Vaikka meikki ei varsinaisesti ihoa mitenkään vahingoita, uskon siihen, että meikittömät päivät ovat keino pitää iho parempi kuntoisena. Meikki on kuitenkin kerros ihon päällä, jolloin hengittävyys ei ole sama kuin ilman meikkiä. Noina meikittöminä päivinä kannattaa ylipäänsä satsata ihonhoitoon, eli kuoria, naamioida ja helliä ihoa.

Näiden vinkkien lisäksi tietenkin riittävä vedenjuonti, uni, liikunta, raitis ilma ja hymyileminen ovat niita seikkoja, jotka tekevät meistä heti kauniimpia!

Onko teillä jotain kauneusvinkkejä joita haluaisitte lisätä omieni joukkoon? Kuulisin mielelläni erilaisia poppaskonsteja? :)

9 x parasta just nyt

*Sisältää mainoslinkkejä

Avokado-fetaleivät – Tällä hetkellä himoitsen kahta asiaa lähestulkoon joka päivä, nimittäin fetajuustoa (laktoositonta) sekä avokadoja. Jostain syystä rakastan noiden kahden asian yhdistelmää aivan mielettömästi ja helpoiten ne menevätkin alas kauraleivän lisukkeena. Päälle jos heittää vielä hieman mustapippuria tai Herbamarea niin avot! En oikeasti ihan heittämällä tiedä juuri nyt parempaa välipalaa. Jos et ole vielä kokeillut niin kokeile ihmeessä ja koukutu.

*Sudion langattomat kuulokkeet – Niin uskomattomalta, kun se ehkä kuulostaakin, vielä kuukausi sitten en omistanut ollenkaan langattomia kuulokkeita. Ei kai siinä periaatteessa ole mitään outoa, mutta jos juoksee paljon ulkona tai ylipäänsä treenaa, on kuulokkeiden langattomuus aika tärkeä juttu. Ennen salilla joutui jatkuvasti siirtelemään kuulokkeiden lankoja pois tieltä ja juostessa liikenteen melu kuului etäisesti niiden läpi. Tuolloin en oikeastaan osannut haaveilla paremmasta ja siirsinkin aina kunnollisten kuulokkeiden hankintaa.

Reilu kuukausi sitten Sudio Sweden otti minuun yhteyttä ja kyseli haluaisinko valita heidän kuulokevalikoimistaan itselleni mieluisat langattomat kuulokkeet. Eipä tarvinnut kahteen kertaan miettiä, sillä juuri näistähän olin salaa haaveillut. Nyt on sitten tosiaan menty reilu kuukausi jo langattomilla Regent -kuulokkeilla ja en voi muuta kuin suositella! Pystyn aivan eri tavalla keskittymään treeniin, kun musiikki kuuluu kunnolla eikä esimerkiksi juostessa tarvitse kuunnella puoliksi autojen hurinaa. Langattomuus itsessään on myöskin aivan mieletön juttu enkä mistään hinnasta enää vaihtaisi niihin langallisiin iPhonen kuulokkeisiin. Jos joltain teistäkin puuttuu vielä langattomat laadukkaat kuulokkeet, niin sain lukijoilleni alekoodin jutta15, jonka avulla saatte -15 % alennuksen koko *Sudion valikoimasta. Koodi on voimassa maailmanlaajuisesti ja ilman päättymispäivää.

Kesäillat – Vaikka välillä tulisi vähän vettäkin, ei kesäiltojen tunnelmaa voita mikään! Esimerkiksi torstai-ilta oli aivan mielettömän kaunis, kun olin juoksemassa joskus ilta kymmenen aikoihin. Taivas oli niin kauniin värinen, että huh! Harmitti ettei ollut mukana kameraa, sillä olisihan tuon hetken halunnut ikuistaa muuallekin kuin puhelimeen. Vähän muuten asian vierestä, mutta jos vaan jaksatte niin kokeilkaa käydä juoksulenkillä myöhään illalla. On muuten aivan parasta, sillä ilma on mielettömän raikas ja juoksemisessa aivan oma tunnelmansa.

Värikkäät kynsilakat – Koralli, punainen, keltainen ja oranssi – siinä värisuora jota tällä hetkellä suorastaan rakastan kynsissä! Etenkin vahvat värit ovat mieleeni ja ne luovat kivan kontrastin asuun kuin asuun. Syksyllä siirrytään taas ruskan sävyihin, joten nautitaan nyt vielä hetki rohkeasti väreistä!

*Mionetton kesäjuomat (IL Collection) – Kesään kuuluvat paitsi kuohuvat ja kuiva valkoviini, myös esimerkiksi Aperolit ja muut jääkylmät kesädrinkit. Kun aurinko paistaa on kiva nautiskella terassilla lasillinen hyvää juomaa hyvässä seurassa tai vaikka siellä grillailujen lomassa. Mionetto on lanseerannut tähän kesään värikkäät juomat, jotka ovat jotain sieltä siidereiden ja tiukempien alkoholijuomien väliltä. Itselleni näistä kolmesta kesäjuomasta tulee mieleen ennen kaikkea kepeä kesätunnelma ripauksella tyylikkyyttä. Kolme makua, joista oma suosikkini on ”SPR!Z”, joka jäljittelee aika kivasti Spritz cocktailia. Aivan ihania kesäjuomia joita kannattaa ehdottomasti maistaa tai ostaa ihan vaikka vaan grillipöytää väreillään koristamaan!

Iloiset ja hymyilevät ihmiset – Ihan sama kaikuuko tuo nauru terasseilta vai mistä, mutta huomaan saavani energiaa iloisista ihmisistä ja siitä, että ihmiset hymyilevät. Olen itse asiassa pyrkinyt itsekin opettelemaan pois siitä, että olen aina vakavana kuvissa. En tiedä oletteko pistäneet merkille, mutta blogissani on hymyilty nyt enemmän kuin aikoihin. Olen muutenkin kiinnittänyt huomiota hymyilemiseen ja hymyillyt rohkeasti täysin vieraillekin ihmisille. Elämässä on aivan liikaa vakavia asioita, joten mitä turhaan hymyä panttaamaan!

Apetit laktoositon pinaattikeitto – En nyt muista yhtään kuka tätä kyseistä keittoa minulle suositteli mutta, kun kerran sitä uskaltauduin kaupan pakastealtaasta ostamaan, niin olenpahan ostanut useampaan otteeseen muulloinkin! En tiennyt, että valmisruokakin voi olla näin hyvää! Olen ylipäänsä hieman hellittänyt näiden valmisruokien suhteen, sillä selkeästi tässäkin asiassa on menty eteenpäin. Kunhan ei joka päivä syö mutta satunnaisesti erittäin toimivia vaikka hirveässä kiireessä. Mieluummin syöt tällaisen pakastekeiton, kun poikkeat sinne Mäkkärin autokaistalle – eikö?

*BodyBoom kahvikuorinnat – Nyt tulee vinkkiä kaikille laiskoille ihon kuorijoille! Nimittäin BodyBoomin uudet luonnonmukaiset kahvikuorinnat, joita täällä on käytetty jo jonkun aikaa. Näillä ihon kuorinta muuttuu oikeasti jopa mieluisaksi puuhaksi, sillä tuoksut ovat niin ihania ja kuorinnan koostumus todella hellävarainen. Kahvikuorinta levitetään siis suihkussa iholle ja annetaan sen vaikuttaa noin kymmenisen minuuttia, jonka jälkeen kuorinta huuhdellaan pois vedellä. Ihon pintaan jää pieni rasvaisuus, etkä siksi tarvitse kosteusvoidetta kuorinnan jälkeen ollenkaan. Tykkään itse todella paljon myös siitä tunteesta, joka ihon pintaan kuorinnasta tulee. Se on todella erikoinen mutta nimenomaan positiivisella tavalla – iho on sileä ja hoidettu. Myös kasvoille olen kuorintoja käyttänyt ja lopputulos on ollut hyvä. BodyBoomeista löytyy useita ihania tuoksuja, joista kaksi omaa suosikkiani ovat banaani ja mansikka. Jos jälleenmyyjiä mietitte niin ainakin Sokos myy, niin verkkokaupassa kuin myymälöissäänkin.

CHOICE Soft Caramel Toffee jäätelötuutti – Ehkä paras toffeejäätelö joka on maidoton, vegaaninen, gluteeniton ja laktoositon (valmistettu soijasta). Löysin tuutin sattumalta K-Kaupan kylmäaltaasta ja olen ostanut sitä nyt parikin kertaa viime aikoina. Jäde maistuu niin hyvältä ja kinuskin kanssa ei ole säästelty! Myös vohveli on oikeasti rapea ja sellainen ns. vanhanajan vohveli eikä samanlainen kuten vaikka Pingviinituutissa. Suosittelen oikeasti todella paljon kaikille teille, jotka olette vegaaneja tai välttelette maitoa!

Sellaisia parhauksia tällä kertaa! Oikein rentoa sunnuntaita jokaiselle ja terveisiä Kotkasta! :)

*Tuote sponsoroitu