5 thoughts on “Contact”

  1. Hei! Minkä merkkistä kulmakynää käytät? Sulla on aivan täydelliset kulmakarvat ☺️

  2. Hei, mikä mittayksikkö raakasuklaata raakasuklaabrownieissa? En ole sitä juuri käyttänyt, joten en uskalla arvata.
    Kais

    1. Siis raakakaakaota varmaan tarkoitit? Se on desilitroina.

  3. Kiitti,
    Inspiroiduin reseptistäsi, kun selailin g-free sämpylä reseptejä. Murskasin morttelissa pari ruokalusikallista auringonkukan siemeniä joukkoon. Jauhoja miksasin seuraavasti. Myllärin kauraj. reipas 4dl, farina karkeariisij. niukka 1dl ja viljatuotteen tumma jauhoseos niukka 1dl. Pyörittelin öljytyin käsin pellille ja tipat öljyä vielä päälle. Paahdettua rouhittuapellavaa pari rkl.

    1. Kiva kuulla, että inspiroiduit ja sait hyvät sämpylät aikaiseksi! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *