Elvyttävä kasvonaamio

Maanantai ja iho hohkaa kaikkea muuta, kuin raikkauttaan. Join viikonloppuna pitkästä aikaa alkoholia mikä näkyy ainakin omassa ihossani oitis sameutena. Kasvojen iho on ikäänkuin vähän tukossa ja ei hehku samalla tavalla, kuin normaalisti.

Huomasin myös lauantaina meikatessani ihoon ilmestyneen muutamia miliumeita (syntyvät kuivuudesta) ja päätinkin, että nyt on ehdottomasti jälleen aika panostaa ihon kosteuttamiseen! On nimittäin vierähtänyt hetki, että olisin esimerkiksi kasvojani naamioinut.

img_7939

Koska uskon superfoodien sisäiseen voimaan, uskon myös niiden positiiviseen ulkoiseen vaikutukseen. Omia suosikkejani ovatkin nimenomaan supereista valmistetut laadukkaat naamiot, joiden valmistamiseen ei useimmiten tarvita kuin pari hassua raaka-ainetta ja vieläpä pienet määrät. Toki myös muut keittiön raaka-aineet toimivat, joten ei muuta kuin niitä keittiön kaappeja kollaamaan!

Viimeksi jaoin blogissani suosikkini spirulinanaamion ”reseptin”, nyt on vuorossa raakasuklaanaamio. Tämä naamio on todella simppeli ja samaan aikaan ehdottomasti ihoa hellivä! Raakasuklaa ravitsee ja pehmentää, kookosöljystä puhumattakaan.

Tarvitse siis vain: 1 tl luomu kookosöljyä ja 2 tl raakakaakaojauhetta. Sekoitetaan molemmat pienessä purnukassa ja avot! Maskin on valmis kasvoille sudittavaksi. Itse käytin sutimiseen meikkivoiteen levitykseen tarkoitettua Cailapilta saatua sivellintä. Toimi aivan loistavasti! Siveltimen avulla naamion saa nimittäin levitettyä tasaisemmin.

img_7967

img_7945

Annetaan vaikuttaa iholla noin 15-20 minuuttia, jonka jälkeen vesipestään pois. Ainakin oma ihoni on aina aivan super pehmeä tämän naamion jälkeen ja ihanainen suklaan, sekä kookoksen tuoksu jää leijumaan kasvojen ihoon. Suosittelen lämmöllä! Aina ei tarvitse turvautua valmistuotteisiin, kun keittiön kaappikin saattaa olla oikea aarreaitta. 🙂

Oikein ihanaa maanantai-iltaa jokaiselle! 

Kommentit (6)
  1. Hei, mietin lueskellessani tätä, että osaatko sanoa miten tälläinen naamio säilyy? Lähinnä mietin jos pientä joululahjan poikasta tästä repisi! 🙂

    1. En oikein usko että kovin hyvin säilyy, sillä naamio ei luonnollisestikaan sisällä säilöntäaineita. Ehkä jos aatonaattona tekee ja aattona antaa, voisi ehkä säilyä mutta muuten epäilen… Tai en ainakaan uskalla luvata. 🙂

  2. Aivan ihana naamio ? Itse olen käyttänyt kookosöljyä kasvojen puhdistukseen ja toimii loistavasti eikä tartte millään kemikaalimyrkyillä jynssätä ihoa 😀 pitihän se testata tää naamiokin ja oli kyllä superhyvä!

    1. Ihana kuulla. 🙂 Mielestäni luonnon raaka-aineista valmistetut naamiot ovat kyllä niin parhaita! Ja kookosöljy on kyllä ihan helmi.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *