Uusi halpa meikinpohjustus suosikki!

Essence on meikkisarja, jonka tuotteet jaksavat yllättää. Olen kehunut useampia merkin tuotteita niin blogissa kuin reaali elämässäkin, enkä suotta. Vaikka meikit ovat niin älyttömän edullisia, ei laatu ole Essencen tuotteiden kohdalla sidottu hintaan! Okei myönnetään, kyllä joukossa on niitä pettymyksiäkin ja tuotteita, joista en pidä sitten yhtään mutta ainakin kynsilakat, primerit, tekoripsitupsut (!!) ja highlighterit ovat saaneet minut yllättymään kerta toisensa jälkeen. Tänäänkin jaan teille sellaisen yllättäjän, joka muuten toimii ja hyvin!

Kirjoitin Essencen You Better Workout -meikinpohjustajasta viime keväänä ja tuo kyseinen tuote on tosiaan käytetty jo ajat sitten loppuun. Tuotteesta tuli ystävieni kesken suorastaan kasvot pelastava ”ihmevoide”, jolla paikkailtiin kasvojen kisakuntoa Levin pääsiäistohinoissa ja vielä senkin jälkeen useamman kerran. Primer tekee ihon pintaan erittäin kauniin hehkun ja tasoittaa ihon värisävyä merkittävästi. Itse kuulaan ihon ystävänä olin aika innoissani kun taannoin Essencen uutuuksien lanseerauksessa bongasin parikin uutta mielenkiintoista primeria, joiden toimivuutta odotin pääseväni testailemaan. Nyt on tosiaan jo jokunen viikko testailua takana enkä jälleen kerran voi kuin todeta, että on muuten Essence onnistunut!

Tällä kertaa tykästyin eniten uutuus primereista PRIME + Studio Glow Boosting + pore minimizing primeriin, joka lupaa iholle kauniin ja heleän pinnan.  Ja lupaushan todella pitää, sillä lopputulos on juuri tuota kaikkea. Ensinnäkin primer on koostumukseltaan ihanan kevyttä ja nopeasti ihoon imeytyvää, eikä se jätä kasvoja tahmaiseksi meikkiä ajatellen. Tuo on mielestäni tärkeää koska primer levitetään seerumin ja kasvovoiteen päälle, jolloin sen kuuluu imeytyä eikä rullata iholta muita tuotteita. Toisekseen lopputulos on kaunis, iho tasoittuu ja siihen tulee kuulas valon hehku! Sanoisinkin että yksi salaisuuteni on suosia juuri tällaista primeria meikittöminä päivinä kasvovoiteen päällä. Iho heleytyy hetkessä ja väsyneempikin ilme kaikkoaa. Teen tuota todella usein vaikka todellisuudessa primer on tarkoitettu nimenomaan pidentämään meikin kestoa ja luomaan ihoon tasaisemman pinnan.

Myös meikin kanssa kyseinen primer toimii loistavasti ja sen puuttumisen huomaa selkeästi meikin lopputuloksesta. Primerin kanssa iho on heleämpi ja meikki pysyy kasvoilla pidempään. Olen muuten myös havainnut että etenkin tätä Essencen primeria käytettäessä kannattaa jättää meikkivoiteen paksu kerrostaminen vähemmälle, sillä kasvot hehkuvat todella kauniisti jos meikkiä laittaa hyvin minimaalisesti. Itse taistelen omalla tavallaan edelleen sen kanssa, ettei markkinoilla ole riittävän ohutta meikkivoidetta itselleni (tai sitten en ole sitä vielä löytänyt…). Huomaan nimittäin usein että juuri se meikkivoide vie hehkun kasvoiltani, joka ihossani kuitenkin luontaisesti on. Sekoitan meikkivoiteen kyllä highlighteriin juuri tästä syystä mutta silti välillä katson peilistä että ennen meikkiä iho näytti kauniimmalle! Harvinainen ongelma varmasti mutta näin täällä. Haluan kuitenkin käyttää edes jonkinlaista meikkipohjaa kasvoissani ihan jo ihoa suojatakseni mutta myös saadakseni kokonaisuudesta tasaisemman.

Nyt kun moni varmaan kiinnostuu että mistä tätä ihanuutta on mahdollista ostaa, niin mm. Halpa-Halli, Tokmanni, Citymarket ja Clamos -niminen verkkokauppa myyvät Essencea. Jos asut Helsingissä, suosittelen vierailemaan muissa kuin ydinkeskustan liikkeissä, sillä sieltä tuotteet ovat aina ensimmäisenä loppu. Yksi loistava tapa on tilata Essencea verkkokaupoista, jolloin ei tarvitse kierrellä ja kaarrella vaan saa tuotteet koti-ovelle missä ikinä asuukaan.

Essencen tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla.

Oletteko jo ehtineet testailemaan tätä uutukaista? Muita Essencen primereiden nimeen vannovia?

 

*Tuote sponsoroitu

Kommentit (6)
  1. Itse olen tykästynyt Lumenen värilliseen instant glow beauty serum. Jättää ihon kuulaaksi ja on super kevyt ??? Toimii hyvin arkimeikkinä. Peittävämpää kun haluan niin käytän Lancomen teint miraclea joka heijastaa valos iholta. Olen saanut monet kehut ihostani kun on ollut sitä voidetta kasvoilla.

    1. Tuon Lumenen tiedänkin… Mutta Lancome kiinnostaa! Pitääkin tsekata. Kiitos vinkistä. 🙂

  2. Suosittelen Cliniquen Even Better Glow -meikkivoidetta! Omalla ihollani tulos on ainakin tosi kauniin luonnollinen ja hehkuva, kuitenkin niin että ihon pikkuvirheet peittyvät! ?

    1. Ahaa, kiitos suosituksesta! Minun pitääkin käydä kurkustamassa tuota Cliniquen pisteeltä Stockalta. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *